Yleinen

YLÖSNOUSEMUSOIREISTA…

13.08.2013, Katri Laitila

Lähde: http://serenitia.blogspot.fi/2007/11/ylsnousemusoireita.html

*

Tiedä, että vaikka meidän evoluutioprosessimme on nopeasti kiihtymässä Uusien korkeammalla värähtelevien energioiden myötä, me kaikki olemme kokemassa näitä muutoksia omalla tavallamme ja omassa aikataulussamme sen mukaan, keitä me olemme, mikä meidän koodauksemme ja suunnitelmamme ennen syntymää on. Yleisesti ottaen meidän ylösnousemusprosessimme lisäksi liittyy siihen, miten jokainen meistä johtaa omaa energiaansa ja mitä meidän uskomuksemme ja kokemuksemme ovat (toisin sanoen, miten meidät on ”piuhoitettu” ja miten me värähtelemme). Nämä asiat voidaan muuttaa ja ne myös tulevat muuttumaan automaattisesti, kun me puhdistumme ja ilmennämme enemmän valoa itsessämme. Erittäin herkille, erittäin psyykkisille ja niille, jotka ovat hyvin avoimia korkeammille ulottuvuuksille, ylösnousemusprosessi voi olla vähän haastavampi.

Kaikki minun kiinnostavat ja ”oudot” oireeni hävisivät sen jälkeen, kun minä ”saavuin” täysin korkeampaan ulottuvuuteen… ja ne tulevat häviämään sinultakin. Näitä oireita näyttää ilmantuvan silloin, kun me käymme läpi siirtymää tai sitä, mitä minä pidän ”tunnelina”. Tiedä, että tälle on olemassa loppu ja sinua odottaa uskomattoman kaunis, rauhallinen ja rakkauden täyttämä todellisuus. Olkoon sinun evoluutioprosessisi iloinen, rauhallinen ja täynnä valoa ja ihmeitä!

(Huomaa: tietenkään kaikkien tällaisten oireiden ei voida katsoa kuuluvan ylösnousemusprosessiin. Ole hyvä ja seuraa omaa sisäistä opastustasi ja neuvottele terveydenhoitohenkilöstön kanssa, kun siihen on tarvetta.)
► Tunne siitä, että olet ikään kuin painekattilassa tai voimakkaassa energiassa, paineen tunne. Muista, että sinä olet sopeutumassa korkeampaan värähtelyyn ja sinä tulet lopulta sopeutumaan siihen. Vanhoja malleja, käyttäytymistapoja ja uskomuksia myös työnnetään pintaan. Sinun sisälläsi on tapahtumassa paljon!

► Epätietoisuuden tunne; et tiedä, missä sinä olet; paikan tajun menettäminen. Sinä et ole enää 3D:ssä, kun sinä olet siirtynyt tai olet siirtymässä korkeampiin ulottuvuuksiin.

► Epätavallisia kipuja ja särkyjä eri puolilla kehoa. Sinä ole puhdistamassa ja vapauttamassa jumiintuneita energioita, jotka värähtelevät 3D:ssä, samaan aikaan, kun sinä värähtelet korkeammassa ulottuvuudessa.

► Herääminen aamuyöllä klo 2 – 4. Kun sinä edistyt, herääminen klo 5. Sinun unitilassasi tapahtuu paljon. Sinä et voi olla siellä pitkä aikoja ja tarvitset tauon. Tämä on myös ”puhdistumisen ja irtipäästämisen” aika.

► Muistinmenetys. Vaikea tavoittaa sanoja. Runsaasti lyhytaikaisia muistinmenetyksiä ja ainoastaan hämäriä muistoja menneisyydestäsi. Sinä ole useammassa kuin yhdessä ulottuvuudessa kerrallaan ja menet edestakaisin osana siirtymää (sinä koet ”irrottautumista”). Sinun menneisyytesi on myös osa Vanhaa ja Vanha on iäksi mennyttä. Nyt-hetkessä oleminen on Uuden Maailman tapa!

► Asioiden ”näkeminen” ja ”kuuleminen”. Sinä koet eri ulottuvuuksia siirtymässäsi sen mukaan, kuinka herkkä sinä olet ja kuinka sinut on ”piuhoitettu”.

► Identiteetin menettäminen. Sinä yrität yhdistyä Vanhaan sinuun, mutta sitä ei ole enää olemassa. Sinä et ehkä tiedä, ketä sinä katsot peilistä! Sinä olet puhdistanut paljon vanhoista malleista ja sinä ilmennät nyt enemmän valoa ja yksinkertaista, puhtaampaa jumalaista sinua. Kaikki on järjestyksessä… sinä olet ok.

► Kehosta ”irrallaan” olemisen tunne. Sinusta saattaa tuntua siltä, että joku puhuu, mutta se et ole sinä. Meidän kehomme saavat muutoksesta viimeisenä kiinni, eivätkä ne ole samassa paikassa kuin muu osa meistä. Lisäksi tämä ilmiö voi myös tapahtua meidän eloon jäämisemme luonnollisena puolustusmekanismina, kun me olemme äkillisen stressin alla tai meistä tuntuu järkyttävältä tai hallitsemattomalta. Sinun kehosi käy läpi paljon asioita etkä sinä ehkä halua olla sen sisällä. Jossain kohtaa minun ylösnousemusoppaani kertoi minulle, että tämä oli tapa helpottaa siirtymäprosessia ja ettei minun tarvinnut kokea sitä, mitä minun kehoni oli käymässä läpi.

► Syvän unen jaksot. Sinä lepäät kaikesta mukautumista ja eheydyt sekä myös vahvistut seuraavaa jaksoa varten.

► Korostunut herkkyys ympäristöäsi kohtaan. Väkijoukot, melu, ruuat, TV, muiden ihmisen äänet ja erilaiset muut ärsykkeet ovat lähes sietämättömiä. Sinä myös ylikuormitut helposti ja käyt ylikierroksilla. Sinä virittäydyt! Tiedä, että tämä menee lopulta ohi.

► Huimaus, tasapainon puute, selkä- ja niskasärky, korvien soiminen, ”hiekkaa” silmissä, epäselvä näkökyky (erittäin yleistä), unettomuus ja sydämentykytykset yhdistettynä vaikeuteen hengittää (myös erittäin yleistä). Päänsärkyjä.

► Joka asiasta itkeminen, oli se sitten ihanaa tai surullista.

► Et muista jonkin merkitystä. Kun minä olin siirtymäprosessin voimakkaassa vaiheessa ja me olimme keskellä merkittävää ”energiatyöntöä” kohti korkeampia ulottuvuuksia, minä muistan katsoneeni roskakoria enkä tiennyt, mitä tarkoitusta varten se oli. Minun oli päästävä kiinni muistiini ”vanhasta” ja kurkotettava pitkälle. Mitä tapahtui, oli se, että minä värähtelin sellaisessa pisteessä, missä kaikella oli vain se tarkoitus ja identiteetti, jonka me annamme sille. Korkeammissa ulottuvuuksissa, energia on vain energiaa ilman nimilappua tai tarkoitusta. Kaikki on raikasta ja uutta. Jonkinlainen ”Ihmeiden kurssin” irrottamisen prosessi ilman ”yrittämistä”.

► Vaikeus muistaa, mitä sinä teit tai puhuit päivä tai joskus vain tunti sitten. Korkeammissa ulottuvuuksissa todellisuus on hyvin paljon hetkessä. Jos me emme tee jotain omassa tietoisuudessanne, se yksinkertaisesti lakkaa olemasta. Meillä ei ole mitään kiinnityksiä. Me luomme oman maailman ympärillemme uskomustemme ja ajatustemme kautta eikä sitä, mistä me emme ”pidä kiinni”, ole olemassa. Kaikki on ihan uutta, kun me alamme täysin alusta, hetki hetkeltä. Me voimme yhdistyä siihen, mihin me haluamme, milloin tahansa ja luoda ja kokea juuri sen. Tämä tila tulee ja menee, mutta se on harjoitusta elämiseen korkeammissa ulottuvuuksissa. Kun sitä tapahtuu, voi tuntua vähän kammottavalta.

► Sinua ei huvita tehdä mitään. Sinä olet lepovaiheessa, ”buuttaamassa”. Sinun kehosi tietää, mitä se tarvitsee. Lisäksi, kun sinä alat saavuttaa korkeampia ulottuvuuksia, ”tekemisestä” ja ”asioiden aikaansaamisesta” tulee vanhanaikaista, koska Uudet energiat tukevat feminiinistä paistattelua, vastaanottamista, luomista, itsestään huolehtimista ja hoivaamista. Pyydä Maailmankaikkeutta ”tuomaan” sinulle sen, mitä sinä haluat samalla, kun sinä nautit itsestäsi ja pidät hauskaa!

► Sietokyvyttömyys niille asioille, jotka värähtelevät (3D:n) matalammalla tasolla ja jotka heijastuvat keskusteluissa, asenteissa, sosiaalisissa rakenteissa, parannustavoissa jne. Ne kirjaimellisesti saavat sinun tuntemaan itsesi sisältä ”sairaaksi”. Sinä olet korkeammassa värähtelyssä eivätkä sinun energiasi ole enää niiden kanssa linjassa. Sinua ”työnnetään” siirtymään eteenpäin… ”olemaan” ja luomaan Uutta. Lisäksi sinä olet mielelläsi kotona tai vain yksin, kun paljon kaikesta siitä, mitä ”ulkona” on, ei enää sovi yhteen SINUN korkeampien värähtelyjesi kanssa.

► Ruokahalun puute. Sinun kehosi sopeutuu uuteen, korkeampaan olemisen tilaan. Osa sinusta ei myöskään enää halua olla täällä Vanhassa.

► Ystävien, tapojen, työpaikkojen ja asuntojen yhtäkkinen katoaminen. Sinä olet kehittymässä sen yläpuolelle, mitä sinä olit ennen, ja nämä ihmiset ja ympäristöt eivät enää sovi yhteen sinun värähtelysi kanssa. Uusi saapuu pian ja se tuntuu niiiiiiin paljon paremmalta!

► Sinä et millään pysty enää tekemään tiettyjä asioita. Kun sinä yrität tehdä tavanomaisia rutiinejasi ja toimiasi, se tuntuu suorastaan kamalalta. Sama kuin edellisessä kohdassa.

► Äärimmäisen väsymyksen päivät. Kehosi menettää tiheyttään ja käy läpi voimakasta uudelleenrakentumista.

► Tarve syödä usein sen mukaan, mikä tuntuu kuin matalalta veren sokerin tasolta. Painonousu (erityisesti vatsan alueella). Proteiinin himoitseminen. Sinä tarvitset valtavan määrän polttoainetta tätä ylösnousemusprosessia varten. Painonnousu ja kyvyttömyys pudottaa sitä, vaikka mitä tekisit, on yksi tyypillisimmistä kokemuksista. Luota siihen, että sinun kehosi tietää, mitä se on tekemässä.

(Huomaa: keho näyttä tarvitsevan lisäpainoa näiden Uusien korkeampien värähtelyjen prosessoimiseksi ja pitämiseksi. Lisäksi maksa käy ylikierroksilla, koska se prosessoi nopeasti myrkkyjä. Ylirasitettu maksa voi saada aikaan painonnousua vatsan seudulle ja säännöllisen heräämisen aamuyöstä klo 3 (= maksatunti kiinalaisessa lääketieteessä). Maksan toimintaa voivat tukea maarianohdake, rennot kävelylenkit, hengittäminen ja luottaminen tulevaisuuteen.)

► Tunteiden ylä- ja alamäkien kokeminen, itkeminen. Meidän tunteemme ovat irtipäästämisen purkautumiskanava ja me päästämme paljosta irti.

► Odotus Kotiin pääsemisestä, ikään kuin kaikki olisi OHI etkä sinä kuulu tänne enää. Me olemme palaamassa Lähteeseen. Kaikki ON ohi. (Mutta monet meistä jäävät kokemaan ja luomaan Uutta Maailmaa.) Meidän vanhat, tänne tulemiseen liittyvät suunnitelmamme on saatu valmiiksi.

►Tunne siitä, että sinä olet tulossa hulluksi tai sinulle on varmaan kehittymässä jonkinlainen mielisairaus. Sinä olet nopeasti kokemassa useita ulottuvuuksia ja avautumassa suuresti. Paljon on sinun saatavillasi nyt. Sinä et vain ole tottunut siihen. Sinun tietoisuutesi on kohonnut ja sinun muurisi ovat kaatuneet. Tämä menee ohi ja sinä tunnet lopulta olosi hyvin kotoisaksi, enemmän kuin koskaan ennen, koska Koti on nyt täällä.

► Ahdistus, paniikki ja hysteeriset tunteet. Sinun egosi on menettämässä paljon itsestään ja se on peloissaan. Voi tuntua siltä, että kaikki loppuu (melkein kaikki loppuukin!). Sinun järjestelmäsi on myös ylikuormitettu. Sinulle tapahtuu sellaisia asioita, joita sinä et ehkä ymmärrä. Sinä olet myös menettämässä matalamman värähtelyn käyttäytymismalleja, jotka sinä kehitit henkiinjäämistä varten 3D:ssä. Tämä voi saada sinut tuntemaan haavoittuvuutta ja voimattomuutta. Näitä malleja ja tätä käyttäytymistä, joita sinä hävität, ei tarvita korkeammissa ulottuvuuksissa. Tämä menee ohi ja sinä tunnet lopulta paljon rakkautta, turvallisuutta ja yhteyttä. Odotahan vaan!

► Masennus. Ulkoinen maailma ei ehkä ole linjassa Uuden, korkeammalla värähtelevän sinun kanssa. Täällä oleminen ei tunnu hyvältä. Sinä myös vapautat matalampia, pimeämpiä energioita ja sinä ”näet” niiden läpi. Sinnittele mukana!

► Elävät, villit ja joskus väkivaltaiset unet. Sinä olet päästämässä irti monien, monien elämien matalampien värähtelyjen energioista. Monet kertovat nyt, että he kokevat kauniita unia. Sinun unitilasi tulee lopulta paranemaan ja sinä nautit siitä jälleen. Jotkut kokevat tätä irtipäästämistä hereillä ollessaan. Minun äitini kommentoi yhtenä päivänä, että hän uskoi minulla olevan painajaisia päiväsaikaan!

► Yöhikoilu ja kuumat aallot. Sinun kehosi ”kuumenee”, kun se polttaa jäämiä.

► Sinun suunnitelmasi muuttuvat yhtäkkiä kesken kaiken ja sinä menet täysin eri suuntaan. Sinun sielusi tasapainottaa sinun energiaasi. Tässä uudessa suunnassa tuntuu tavallisesti MAHTAVALTA, koska sinun sielusi tietää enemmän kuin sinä! Se rikkoo sinun ”urautuneita” valintojasi ja värähtelyjäsi.

► Sinä olet saanut aikaan sellaisen tilanteen, mikä näyttää kuin pahimmalta painajaiselta tai missä on monia ”pahimman painajaisen” piirteitä. Sinun sielusi opastaa sinua ”venyttämään” niitä sinun piirteistäsi, joissa sinulla on puutteita tai ”laimentamaan” niitä piirteitä, joita sinulla on liian runsaasti. Sinun energiasi vain tasapainottaa itseään. Tiesi löytäminen rauhaan tämän tilanteen läpi on testi, jonka sinä olet asettanut itsellesi. Tämä on SINUN matkasi eikä sinun sielusi asettaisi sitä, jos sinä et olisi valmis. Sinä olet se, joka löytää tiensä sen läpi ja sinä tulet löytämään. Taaksepäin katsoessasi sinä olet kiitollinen tästä kokemuksesta ja sinä olet eri ihminen.

Karen Bishop (www.whatsuponplanetearth.com)
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

LUE TÄÄLTÄ LISÄÄ OIREISTA:

http://www.astro.fi/forum/index.php?topic=8504.15
Kommentointi on suljettu.