Yleinen

YKSIN JA YKSINÄINEN RAKKAUSHAAVEIDEN JA -VISIOIDEN KERA?

24.06.2014, Katri Laitila

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
23.6.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Viime viikkojen kuluessa olen auttanut joitain asiakkaita harmonisoitumaan uuteen suhteeseen ja toisia irrottautumaan lopullisesti nykysuhteesta. Samalla kun toinen ihminen juhlii uutta rakkauttaan, toinen on iloinen, että on lopultakin löytänyt rohkeutta erota. Vaikka ne näyttävät erilaisilta tilanteilta, ne ovat sama asia – valinta rakkaudesta ja siitä, mitä joku haluaa ja tarvitsee tunteakseen olevansa rakastettu, tyytyväinen eikä yksin. Totuus on, että henki- ja energiatasolla emme ole koskaan yksin, mutta se ei siirry hyvin tunnetasolle. Voimme tuntea olevamme yhtä yksin ja yksinäinen suhteessa kuin ollessamme itseksemme – joskus vielä enemmän. Vastaus lepää rakkaushaaveessamme ja -visioissamme.

Yrittäessämme tulkita rakkaus- ja yhteyshalumme maailmaan, voimme tuntea olevamme kuin vieraassa maassa, minkä kieltä emme puhu. On mahdotonta yhdistyä ihmisten kanssa, koska he eivät ymmärrä meitä emmekä me ymmärrä heitä. Miten yhdistymme, kun emme pysty kommunikoimaan? Rakkaustasolla meidän täytyy siirtyä rakkauden haaveilusta rakkausvisioon ja laittaa sitten energiamme tuon vision toteutumiseen. Kyllä, se alkaa itsemme rakastamisella, mutta seuraava askel on muuttaa sitä, miten valitsemme rakkauskumppanimme.

Jos etsimme rakkautta, koska olemme yksin ja yksinäinen, löydämme jonkun, joka on tuossa samassa energiatilassa. Tiedämme sen – se on vetovoima- ja värähtelylakia toiminnassa. Luulemme, että voimme yhdistyä sellaiseen, joka haluaa rakkautta yhtä paljon kuin me, ja se toimii meillä. Se on tunneyhteys, mille antavat polttoainetta rakkaushaaveemme ja haluttomuutemme olla yksinäinen tai yksin. Mutta oikeasti meidän täytyy yhdistyä sellaiseen, joka jakaa rakkausvisiomme ja joka yhdistyy kanssamme rakkaustasolla (mikä on hyvin eri asia kuin rakkaustunne), jotta olemme korkeammalla värähtelytasolla, mikä täyttää tunnetarpeemme sekä visiomme siitä, millaista rakkautta haluamme elämäämme.

Oletko koskaan huomannut, että ollessasi tosi nälkäinen, syöt mitä tahansa – myös asioita joita et normaalisti söisi? Leipäpala, muuta keksi, omena tai suklaapatukka auttaa sinua eteenpäin, kunnes voit istuutua syömään aterian. Silloin kun olet kyllästynyt olemaan yksin ja yksinäinen ja haluat epätoivoisesti jonkun elämääsi, kuka tahansa kelpaa (muutamin rajoituksin tietysti). Rakkauden tunnetarpeen ajamana hyväksymme ensimmäisen ihmisen, joka näyttää pystyvän tyydyttämään tuon halun. Sitten yritämme saada tuon suhteen toteuttamaan rakkausvisiomme ja silloin asiat voivat särkyä.

Rakkausvisio sisältää kaikki asiat, joita haluamme suhteessa, ja tiukasti niissä energiarajoissa, jotka määrittelemme haluamallemme rakkaudelle. Rakkaushaave on toivomus minkälaisesta rakkaudesta tahansa, koska haluamme tuntea olevamme rakastettu. Voimmeko siirtää tuon haaveen korkeampaan visiotilaan, mikä sisältää sen, miten haluamme tulla rakastetuksi? Olettaen, että olemme jo tehneet itsemme rakastamistyön, seuraava askel on kutsua elämäämme sellaista, joka voi värähdellä omalla itserakkaustasollamme ja jakaa rakkausvisiomme. Se ei ole mahdotonta, mutta se vaatii, että lakkaamme uskomasta, että suhde helpottaa yksinäisyyttämme, ja luomme rakkausvision, minkä jakamaan voimme kutsua kumppanin.

Ainoastaan ihminen joka värähtelee rakkausvisiomme tasolla, pystyy jakamaan sen, koska hänellä on sama visio. Jokainen joka tuntee olevansa yhtä yksinäinen ja yksin, pystyy kohtaamaan meidät tarvetasollamme, koska hänellä on sama tarve. Mitä tapahtuu, kun kaksi ”tarvitsevaa” ihmistä yhdistyy? Ei paljon täyttymystä, koska kummallakaan ei ole rakkausvisiota, mikä siirtää suhteen tarvetilasta täyttymykseen.

Luo rakkausvisiosi voimakkaiden energiarajojen kera, pidä sitä lähellä sydäntäsi ja lähetä maailmaan, jotta ihminen joka voi resonoida kanssasi, löytää sinut. Hän etsii sinua yhtä paljon kuin sinä häntä. Sitten et tunne olevasi yksin tai yksinäinen – et vain siksi, että sinulla on kumppani, vaan koska sinulla on elämässäsi joku, joka tukee ja jakaa rakkausvisiosi ja on samalla energiatasolla, jotta voitte tyydyttää toistenne tarpeet ja luoda rakastavan ja tyydyttävän suhteen, minkä vahvuus ja perusta lepää yhteisessä rakkausvisiossa.

Jos tunnet olevasi yksin ja yksinäinen ja valmis nostamaan rakkausvärähtelyäsi ja luomaan rakkausvision, liity seuraani ”Raise Your Love Vibes” -ohjelmaan – kolmen viikon kurssiin mikä auttaa sinua luomaan rakkautta elämääsi. Aloitamme heinäkuun alussa ryhmäpuhelulla, mutta voit päästä materiaaliin käsiksi välittömästi ja aloittaa nyt. Se on yksi suosituimmista ohjelmistani ja myös omista suosikkiohjelmistani ja se mitä opit, auttaa sinua poistamaan tyydyttymättömän rakkausmenneisyyden muistot ja valmistautumaan kirkkaaseen ja uuteen rakkaustulevaisuuteen.

———–

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien ”suodatintesi” läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja – suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

*

luxonia.com


Kommentointi on suljettu.