Avaruus,Yleinen

X-LUOKAN PURKAUKSET TUOVAT HELPOTUSTA

12.06.2014, Katri Laitila

Kirjoittanut Dana Mrkich (www.danamrkich.com)
11.6.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Eilen ilmassa oli hyvin uuvuttava energiaa – tuntui siltä, että oli pakko olla X-luokan auringonpurkaus. Katsoin www.spaceweather.comista – ei. Kävikin niin, että kaksi X-luokan purkausta oli matkalla tänä aamuna!

Tänään on kaksi X-luokan auringonpurkausta, joiden taso on X2.2 ja X1.5 – niille jotka rakastavat hyvää tieteellistä ja matemaattista selitystä sille, mitä he tuntevat energeettisesti. X-luokka on voimakkaimpia purkauksia ja X2 on voimakkuudeltaan tuplasti X1.

Tänään tuntuu paljon paremmalta, koska saimme valtavan energia- ja tunnepaineen vapautuksen. Olimme tunteneet painetta muodostuvan päivien ajan tietämättä syytä. Nämä purkaukset saivat monet ihmiset tuntemaan, että kaikkia heidän nappuloitaan paineltiin muutaman päivän, ja olosi pitäisi alkaa tuntua paljon tyynemmältä hyvin pian, jos ei jo tunnu! Vaikka toisaalta – X-luokan purkauksia odotetaan tulevina päivinä, joten nauti tyyneydestä, kun sitä on!

Voitko tuntea helpotusta?

Päivitys:

Rätinää, rätinää – aurinko tuotti muutama tunti sitten uuden X1-luokan purkauksen. Kun siihen lisätään X2 ja X1, valtava energiamäärä on liikkunut kuluneen vuorokauden aikana. Vaikka niiden muodostuminen oli tunteita myllertävää, nämä purkaukset tuntuvat sallineen suuren sisäisen paineen vapautuksen. Tunnet ehkä olevasi enemmän elossa ja täynnä energiaa kuin aikoihin tai saaneesi juuri valtavan parannuksen ja sinun täytyy levätä ja hoivata itseäsi niin, kuin mahdollista.

Tuntuuko sinusta siltä, että olet tullut jostain ulos toiselle puolelle?

———–

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

*

luxonia.com


Kommentointi on suljettu.