Yleinen

We are One

26.04.2016, Katri Laitila

 facebookista lainattua: We Are One

Uusi tekee tuloaan. On alkamassa kukoistuksen aika. Kaikki on valmista jo energiatasolla. Vanha sortuu ja hajoaa kovaa vauhtia. Se näkyy yhteiskuntien sekasortona. Maailman tilanteen kärjistymisenä. Pahoinvointina, joka nostaa pintaan kaikki mielemme pelot. Vanhan on poistuttava, jotta uusi voi tulla. Muodon maailmassa uusi maailma antaa vielä hieman odottaa itseään, mutta on vaan ajan kysymys, että kaikki tulee näkyväksi. Tunnemme jo tuon uuden energian, joka nousee kuin Feenix -lintu tuhkasta. Upeana, kauniina ja uljaana.

Maapallo tekee viimeistä puhdistustyötään. Maa järisee. Luonnonmullistukset lisääntyvät kaikkialla. Käymme läpi viimeisiä puhdistuksia myös Äiti maa -tasolla. Sen on puhdistuttava kaikesta vanhasta. Luotava nahkansa uudelleen. Tämä kuuluu asiaan. Ei ole mitään pelättävää. Tämä on osana puhdistusta, mutta samalla myös meidän herätysprosessia. Ne, joiden on tarkoitus herätä tätä kautta, tulevat heräämään. Toisia on herätelty ja herätellään parhaillaan muiden vastoinkäymisten kautta.

On tärkeää nyt pyytää anteeksi toisiltamme kaikkia niitä tekoja, joita olemme vuosituhansien varrella toisillemme tehneet. On tärkeää myös antaa anteeksi itsellemme ja toisillemme. Kaikki, mikä nyt näyttää pahalta, on vain sitä meidän omassa maailmassamme. Maailmassa, jonka olemme itse luonneet ja johon olemme uskoneet. On aika hypätä pois tuosta vanhasta, illuusion maailmasta. Sulkea portti takanamme ja päättää siirtyä uuteen maailmaan. Voit tehdä sen päätöksen sydämessäsi. Sanoa kyllä Jumalalle ja pyytää Jumalaa johdattamaan sinut tuohon uuteen luvattuun maahan. Rakkauden maahan. Emme tarvitse enää tuota vanhaa maailmaa, joka perustuu pelkoon. Annetaan sen hajota omalla painollaan. Meidän ei tarvitse antaa sille enää energiaamme ja huomiotamme.

Miten sitten voimme auttaa itseämme puhdistumaan, jotta pääsemme tuohon uuteen rakkauden maailmaan? Se maailma värähtelee korkeammalla taajuudella. Siellä ei ole enää tilaa pelolle ja vihalle. Siksi on korkea aika tietoisesti myös ruveta puhdistautumaan.

Kysy itseltäsi, mikä on suurin pelkosi. Usein se liittyy parisuhteeseen. Usein se on hylätyksi tulemisen pelko. Se, että jää yksin, että kukaan ei rakasta. Hylätään. Jos tämä on myös sinun suurin pelkosi, niin hiljenny. Mene tuohon tilanteeseen mielessäsi. Kuvittele, että olet tuo pieni lapsi, joka hylätään, joka jää vaille rakkautta. Kuvittele, että kumppanisi, jota luulet rakastavasi, hylkää sinut. Koe tuo tunne. Anna tunteen saada sinut pelon valtaan. Itke. Huuda. Anna kehosi täristä. Oksenna. Koe tuo tunne. Hyväksy se, että sinua pelottaa ihan mielettömästi. Kuole henkisesti tuona hetkenä. Sitten se rupeaa helpottamaan. Tunnet, että jotain vapautuu sinusta. Anna sen tunteen poistua jaloista Äiti maahan. Hän ottaa kaikki pelkosi kiitollisena vastaan. Jos sinua pelottaa kohdata nämä tunteet ihan mielettömästi, pyydä Jumalaa ja enkeleitä avuksesi tuona hetkenä. Sinä pystyt kyllä siihen.

Kun olet kokenut tuon kuoleman, niin tunnet olosi tyhjäksi. Olet juuri selättänyt pelkosi. Jos sisältäsi nousee myös muita pelon aiheita, niin tee niille sama juttu. Tunne ja elä tuo pelkosi. Anna sen jälkeen itsellesi rakkautta. Ole ylpeä, että pystyit ja uskalsit kohdata tuon tunteen, jota olet pakoillut koko ikäsi. Monia elämiä. Pelko on seurannut sinua elämästä toiseen. Nyt on aika siitä vapautua. Päästää itsensä irti pelon maailmasta.

Ehkä tämä tilanne tuo mieleesi uusia oivalluksia, jotka auttavat sinua kohtaamaan seuraavan haasteen. Usein se, mitä olemme luulleet rakkaudeksi, on vain läheisriippuvuutta. Riippuvuutta tuosta rakkauden tunteesta. Haemme tunnetta millä hinnalla hyvänsä. Haemme tuota rakkautta itsemme ulkopuolelta, kun meidän pitäisi ymmärtää, että olemme itse tuo rakkaus. Joudumme tilanteisiin, jossa meitä venytetään viimeiseen pisaraan asti, jotta huomaisimme omat rajamme ja ymmärtäisimme, että olemme arvokkaita. Kun sen tajuamme, niin emme salli enää kenenkään loukata meitä. Pahoinpidellä tai uhkailla. Silloin olemme päässeet pitkälle henkiselllä tiellä. Sen jälkeen alkaa parantuminen.

Sielu rupeaa eheytymään, kun rupeamme rakastamaan itseämme. Kun uskallamme kohdata pelkomme. Kun hyväksymme itsemme juuri sellaisena kuin olemme. Emme tarvitse siihen enää kenenkään muiden hyväksyntää. Olemme riittäviä itsellemme. Olemme kauniita itsellemme. Olemme puhtaita itsellemme. Olemme rehellisiä itsellemme. Tämä on osa henkilökohtaista kasvuprosessia, jota monet ylösnousemukseksi kutsuvat. Se on itsensä eheyttämistä rakkauden kautta. Uskaltamista heittäytyä rakkauden virtaan. Oman jumaluuden löytämistä.

Monet meistä odottavat ulkopuolista pelastajaa, mutta ymmärtäminen, että meidän on tehtävä tuo oma pelastuksemme ihan itse, saa meidät katsomaan asioita uudesta näkökulmasta. Meidän on otettava vastuu omasta sielustamme. Omista luomisistamme, joita olemme tehneet vuosituhansien varrella. Ollemme olleet pahoja ja hyviä. Nyt sovitamme nuo tekemisemme kohtaamalla kaikki nuo pelot ja tunteet, jotka ovat jääneet meihin asumaan. Nyt meillä on mahdollisuus puhdistaa itsemme, jos haluamme. Jos haluamme jatkaa sielukehitystämme uudessa maassa, meidän on aloitettava tuo kivulias prosessi. Vanhaa maata ei pian enää ole.

Emme ole yksin tekemässä tätä puhdistusta. Ihan jokainen tekee sen. Omassa tahdissaan. Jokaisella on omat oppiläksynsä ja sitä kautta oma puhdistustyö. Saamme siihen apua valoenergian muodossa. Saamme siihen apua toisiltamme. Olemme peilejä toisillemme. Se, minkä kuvittelet olevan toisen vika tai pahe, heijastaakin jotain sinussa itsessäsi. Seuraavan kerran, kun tuomitset tai kun ajattelet pahaa lähimmäisestäsi, mieti – mitä tuo tunne haluaa kertoa sinusta itsestäsi. Nostaako tuo tunne sinussa pintaan omat pelkosi? Mikä on tuo pelko? Onko se juuri se arvottumuuden tunne itsessäsi? Onko toisen mollaaminen ja paheksunta, tapa, saada itsellesi hyväksyntää ja tuntea olosi paremmaksi ja fiksummaksi? Juontaako se kenties siitä, että tunnet itsesi niin epävarmaksi ja haavoittuvaksi? Että pelkäät, että muut näkevät sinun sisällesi, kuinka arvoton olet itsellesi? Että pelkäät, että joku satuttaa sinua vielä enemmän? Näkee sinun sisällesi? Näkee kaikki ne haavat ja arvet, joita yrität piilottaa ulkokuoren taakse. Ulkokuori, joka et ole sinä. Ulkokuori, joka on vain fyysinen majasi sielullesi.

Et tarvitse enää tuota ulkokuorta. Saat olla se haavoittunut, pelkäävä pieni lapsi, joka tuntee olonsa ihan kauheaksi. Joka on hylätty. Jota ei rakasteta. Millään muulla ei ole enää merkitystä kuin, että ymmärrät, että sinun on ruvettava rakastamaan itse itseäsi. Ymmärtää, että olet tuo rakkaus. Olet aina ollut. Vain pelkosi on vienyt sinut eroon tuosta rakkaudesta, joka on yhteys sisäiseen Jumalaasi. Sinä voit tuon yhteyden solmia uudelleen. Yhteyden rakkauden lähteeseen, joka on Jumala, joka olet Sinä. Olette aina olleet yhtä. Isä ja Poika ovat yhtä. Olet Jumalan lapsi ja yhtä Jumalan kanssa.

Saamme apua ja vihjeitä koko ajan eri muodossa, kun vain avaamme silmämme, kuuntelemme ja herkistymme. Toisen kertoma kokemus saa meidät oivaltamaan omia asioitamme. Luonto antaa meille merkkejä. Tunnemme asioita energiatasolla ja intuitiivisesti. Luota noihin merkkeihin. Ne eivät ole sattumia. Niillä on tarkoitus ohjata sinua henkisellä polullasi. Viedä sinua oikeiden ihmisten luoksi. Olemme tukemassa ja auttamassa täällä myös toisiamme. Se ei kuitenkaan tarkoita, että teemme työn toistemme puolesta. Jokaisen meistä on otettava itse vastuu omista tunteistamme ja teoistamme. Jokainen meistä kulkee omaa yksilöllistä ylösnousemuspolkua. Usein matkamme varrella törmäämme sielunliekkeihin, jotka toimivat meidän henkilökohtaisina herättäjinä tai oppiläksyjen tuojina. He ravistelevat meitä monesti hyvin voimakkaalla tavalla. He suorittavat jumalallista tehtäväänsä meidän ylösnousemusprosessissa.

Kun olemme oppineet itsensä rakastamista, on aika oppia rakastamaan kaikkea ja kaikkia ehdoitta. Kun olemme valmistumassa, meille alkaa tapahtua ihania asioita. Saamme uusia kykyjä, ennennäkemättömiä voimia. Tunnemme suurta kiitollisuutta jokaisesta hetkestä. Rupeamme elämään hetkessä ja nauttimaan kaikesta, mitä jokainen hetki meille antaa. Suhteemme kaikkeen elävään voimistuu. Olemme yhtä kaiken kanssa. Tunnemme Luojan läsnäolon kaikkialla. Kaikki on meille pyhää. Kohtaamme ihmisiä, jotka ovat kulkeneet rinnallamme elämästä toiseen. He ovat samasta sieluperheestä. Kohtaamme sielunkumppaneita, sielunliekkejä. Sokerina pohjalla, jos on tarkoitettu, kohtaamme taivaallisen toisen puoliskomme. Se on taivaallinen pyhä yhdistyminen. Sillä ei ole mitään tekemistä fyysisen olemuksen, ulkonäön, ruumiinrakenteen ym. piirteen kanssa. Se perustuu täysin energiaan. Se on värähtelyä samalla taajuudella. Se on olemista yhtä – energiana. Mieli ei pysty sitä käsittämään. Se hämmentää. Se kiehtoo. Se avaa meille aivan uuden maailman, joka ei perustu millekään aikaisemmalle kokemukselle. Se ei ole sidottu mihinkään. Se on vapaata. On kuin olisi tullut kotiin. Omaan itseensä. Se on puhdasta rakkautta. Rakkautta, joka vaan on. Hymiö heart

Henkilön Weareone kuva.
Henkilön Weareone kuva.
Henkilön Weareone kuva.


Kommentointi on suljettu.