Kanavoidut viestit

VASTAUKSIA, OSA 3 / VASTAUKSIA, OSA 4

09.10.2018, Katri Laitila

VASTAUKSIA, OSA 3

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)
27.9.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Aloitamme tänään vastaamalla melko yksinkertaiseen ja suoraviivaiseen kysymykseen. Vastaus jonka annamme, on hieman vähemmän yksinkertainen, koska tuo informaatio on tärkeää teille viestiemme seuraajille.

”Olen saanut viestejä Hengeltä suuren osan aikuiselämästäni. Myöhempinä vuosina, vuodesta 2012 saakka, muutamia on tullut ryhmältä, jonka ”tunnen” olevan nimeltään ”Uuden maan neuvosto”. Onko tämä sama ryhmä, jota sinä kanavoit?”

Kysymys esitettiin kanavallemme. Vaikka hän voisi vastata siihen, haluamme tehdä sen, koska paljon siitä mitä sanomme, ei ehkä päätyisi hänen vastaukseensa, vaikka hän tietääkin sen.

Yksinkertaisin ja lyhyin vastaus kysymykseesi on ”ei”. Emme ole se neuvosto, jolta sinä vastaanotat. Kuitenkin annamme sille usein informaatiota, kun tarvitaan.

Tässä universumissa on monia tietoisuuskollektiiveja. Ne on enimmäkseen muodostettu tiettyjä funktioita ja vastuita varten. Nimi ”uuden Maan neuvosto” kuvaa sen funktiota oikein hyvin, eikö vain? On monia muita. Jotkut ovat vähän enemmän tai vähemmän materiaalisia, fyysisiä kuin toiset. Joitain niiden jäseniä voidaan kuvata samalla tavalla. Esimerkiksi, yhdessä funktiossa, yhdessä neuvostossa, olennon tarvitsisi ehkä olla vuorovaikutuksessa yhdellä tavalla, ja toisessa neuvostossa se tarvitsisi ehkä täyden puhtaan tietoisuuden toimivuutta. Nyt siihen tärkeään informaatioon, johon viittasimme.

Emme antaneet itsellemme Neuvosto-nimeä. Kanavamme kutsui meitä niin palattuaan tapaamasta meitä ensimmäistä kertaa. Meillä ei ole tarvetta nimikkeelle. Kaikilla teillä on neuvosto. Kaikki te vierailette siinä tarvittaessa. Melkein kukaan teistä ei muista sitä. Ne jotka muistavat, kuvaavat energeettistä tietoisuuskokemusta tavoilla, joissa on tolkkua heidän omalle mielelleen. He muistavat nähneensä stadionin, hallituksen kokoushuoneen, amfiteatterin jne. He muistavat enkeleitä, valo-olentoja tai henkiä. Nuo asiat eivät ole tärkeitä. Se mitä tapahtuu, on tärkeää.

Melkein kaikille teistä on tuttu oppaiden ja suojelusenkeleiden käsite. Se on täysin totta. Sanomme, että me ja teidän neuvostonne jäsenet ovat nimittäneet ne teille. Olemme eronneet siitä, ja käsittelemme usein vähän monimutkaisempia kysymyksiä. Te olette neuvostonne jäsen. Teillä on vakituinen paikka ja ratkaiseva ääni. Me muut olemme olentoja, joilla on monia kuvauksia teidän näkökulmastanne, mutta meillä kaikilla on yksi yhteinen asia – tarkoituksemme. Olemme neuvostona opastamassa teitä tekemään parhaita päätöksiä, jotka ovat yhteneviä kaikenkattavan tarkoituksenne kanssa – eli tietoisuuskehityksenne. Jos tarvitsette tietoa, asiantuntemusta ja kokemusta olennolta, joka ei normaalisti ole paikalla vierailunne aikana, se on odottamassa, kun saavutte. Huomatkaa selvä jakautuminen itsessänne – osa joka on täällä, ja osa joka ei ole. Olette aina kanssamme täällä. Teidän täytyy tietää, että se minkä tunnette ”sinuna”, on melko pieni osa todellista itseänne, ja se on muodostettu siitä, mitä ajattelitte tarvitsevanne nykykokemuksessanne. Täysi itsenne on paljon suurempi, kuin nykyinen kykynne ymmärtää.

Tämän yli menemiseksi pitäisi kirjoittaa kirja. Sanotaanpa vain, että kun viittaamme vapaaseen tahtoonne, puhumme siitä täydestä jumalaisesta itsestänne, jonka inkarnoitunut itsenne alkaa vasta tiedostaa. Olkaa luottavainen. Tämä on teidän aikanne. Jos haluatte edetä heräämispolulla, niin etenette.

Yksi pieni lisähuomautus. Heti kun voitte alkaa kuunnella noita pieniä sisäisiä tietämisiä, joita saatte, niitä joita tulee meiltä, ja toimia niiden mukaan, pääsette pikaraiteelle. Ette ole yksin. Ette ole koskaan yksin. Ja meidän tarkoituksemme, teidän tarkoituksenne, on teidän kasvunne. Mikään ei tee meitä onnellisemmaksi. Ja te – puhuen koko ihmiskunnasta maan päällä – teette meidät hyvin onnelliseksi riippumatta siitä, näettekö te sen vielä vai ette.

Meistä tämä riittää yhdelle päivälle. Vetäydymme ja puhumme taas toisen kerran.

———–

VASTAUKSIA, OSA 4

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)
2.10.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jälleen kerran meillä on tärkeä kysymys, joka vaatii paljon enemmän vastausta, kuin voimme antaa tässä ja nyt. Mutta puhumme tietysti muutamasta pääasiasta.

”Kysymykseni koskee itsensä parantamista. Mitä ihmisen on parasta tehdä nopeuttaakseen parantumisprosessia? Ruokavalinnat, liikunta ja elämänvalinnat (kuten hankkiutuminen eroon huonoista tavoista) ovat tietenkin tärkeitä. Ymmärtääkseni ajattelutapamme on mahdollisesti kriittisin. Miten ihminen löytää tien syvemmälle sisään selvittääkseen, mikä todellisuudessa luo esteitä itsensä parantamiselle?”

Tässä on hyvin näkemyksellistä ajattelua, ja vastaamme ottaen sen huomioon.

Jos on tarkoitus saada aikaan parantuminen, keholla – fyysinen ja ei-fyysinen – täytyy olla polttoainetta. Se mitä laitatte kehoonne, täytyy olla ravitsevinta ja puhtainta, mitä voitte saada. Hienokehonne tarvitsevat samaa, mutta se ei ole tietenkään vettä ja vihanneksia.

Kummassakin tapauksessa ensimmäinen tarpeenne on kuitenkin aikomus. Luotte sen, mitä ajattelette. Ja luotte parasta, mitä aiotte tietoisesti. On useita muita tekijöitä, jotka saattavat estää tai parantaa ponnistelujanne. Ajattelemme, että luettelemme niitä vain tässä ja ehkä selkeytämme merkitystä tarvittaessa.

Ette voi luoda sellaista, mitä ette voi kuvitella. Ette voi luoda sellaista, mitä pidätte tietoisesti tai tiedostamatta mahdottomana. Sanomme tämän vähän eri tavalla. Ette voi luoda sellaista, mitä ajattelette, että TE ette voi luoda. Ette luo sellaista, mikä ei ole sielutarkoituksenne paras intressi. Tämän pitäisi ymmärtää sisältävän sen tosiasian, että se minkä tunnette ”sinuna”, on kaukana siitä, mitä todellisuudessa olette.

Tietysti on parhaan intressinne mukaista olla selkeä siinä, mikä sielunne tarkoitus on. Useimmat teistä protestoivat, ettei teillä ole aavistustakaan ettekä osaa selvittää sitä. Saanemme sanoa rakkauden ja ymmärryksen kera, että te uskotte tuon ohjelman. Se on helppoa, mutta helppo ei ole usein oikea. Kysykää itseltänne, yritättekö selviytyä vai yritättekö kasvaa. Annamme ”ammattilaisen vinkin”. Älykkään elämän tarkoitus ei ole koskaan vain selviytyä. Ja teidän tarkoituksenne ulottuu paljon laajemmalle kuin yhteen elämään. Listataanpa nyt joitain tarpeellisimpia asioita.

Tärkein on, että teidän täytyy tietää, että sen vuoksi, kuka olette, olette ehjänä ja parantuneena olemisen arvoinen. Mitä vaistomaisemmin tiedätte tämän, sitä nopeammin ja paremmin parannutte. Emme puhu älyllisestä hyväksynnästä tässä.

Teidän täytyy tietää, että Lähde joka loi teidät, voi aivan yhtä helposti luoda teidät uudestaan. Itse asiassa teidät luodaan uudestaan hetkestä toiseen elämänne joka päivä. Kehonne solut monistavat jatkuvasti itseään. Tätä tapahtuu eri tahdeilla, mutta sitä tapahtuu aina. Siis Lähde luo teitä jo uudestaan. Kenties elämässänne tuo malli on pelkästään muuttunut.

Teidän täytyy tietää, ettei ole mitään, mitä ei voi parantaa. Ei ole mitään, mitä ei voi parantaa. Ei mitään!

Se mikä teidät parantaa, on voima, joka luo kaiken universumissa ja joka virtaa teihin ja teidän kauttanne. Te ette tee sitä. Parantajanne ei tee sitä. Vain Lähde-energia tekee sen.

Parantajat jotka ovat tehokkaita, tietävät tämän. He tietävät, että he voivat ainoastaan luoda yhteyden tuohon parantavaan energiaan puolestanne, kun ette osaa tehdä sitä itse. Kerromme teille, että osaamattomuus on tarina, jonka olette uskoneet. Emme sano, ettei teidän pitäisi käyttää parantajia. Ymmärtäkää vain, mitä tapahtuu. Lähde, Luoja, Jumala, Kristus-energia – minkä tunnettekin parhaaksi tavaksi kutsua sitä – haluaa luultavasti yhdistyä kanssanne vielä enemmän, kuin te haluatte sitä. Ainakaan se ei harhaudu koskaan, eikä sillä ole koskaan jotain parempaa tekemistä.

Siis lyhyesti. Hankkiutukaa eroon kaikista negatiivisista uskomuksista. Tehkää positiivisista uskomuksista olennainen osa itseänne. Ja tehkää se. Nähkää itsenne täydellisenä ja ehjänä. Tehkää mielikuvituksesta tehokas työkalu. Kaikki mikä on muodossa, oli ensin ajatus, malli, kaava. Kaavojanne pidetään ei-fyysisyydessänne. Teidän ei-fyysisyytenne, kaikki ei-fyysisyys, reagoi ajatukseen ja tunteeseen. Tästä syystä tehokkain rukous on ”kiitos”.

Tunnemme teidät osana kaikkea olevaista, joka on tuotu muotoon. Tiedämme teidät täydelliseksi. Silloin kun te tiedätte, luotte sen, mitä kuvittelette. Tietäkää, että lähetämme aikomuksemme parantumisestanne ja kasvustanne.

———–

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien ”suodatintesi” läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja – suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

*

http://luxonia.com/viestit/86-ron-head/7114-2792018-vastauksia-osa-3

http://luxonia.com/viestit/86-ron-head/7115-2102018-vastauksia-osa-4


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *