Kanavoidut viestit

VASTAUKSIA, OSA 18

07.12.2018, Katri Laitila

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)
29.11.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Vastaamme muutamaan kysymykseenne tänään. Vastaukset saattavat olla melko lyhyitä, mutta se ei tarkoita, että kysymykset ovat merkityksettömiä. Esimerkiksi ensimmäinen on erittäin tärkeä meille.

”Millä henkisten kysymysten alueella Neuvosto on erityisen kiinnostunut auttamaan meitä näinä aikoina?”

Tämän energiaryhmän erityiskiinnostus – ja sanoisimme, että kaikkien todellisten oppaiden ja opettajien – on tällä hetkellä maaihmisen herääminen olemuksensa todelliselle luonteelle. Tämä on tietoisuuden laajentumista. Se on itsensä tiedostamista. Se on kieltämisen korvaamista hyväksynnällä.

Tämä todellinen luonne ei ole salaisuus. Se on todettu yksiselitteisesti. Siihen on viitattu. Se on ollut lukemattomien vertauskuvien kohde. Ja kuitenkaan se ei ole hyväksytty, sitä ei pidetä mahdollisena ja jotkut pitävät sitä harhaoppisena. Te, jokainen teistä, te kaikki, olette Lähteenne jumalaisia aspekteja. Sillä ei ole lainkaan merkitystä, miten kutsutte sitä omassa kielessänne. Te ette ole Jumala, mutta olette varmasti Jumalasta ja osa Jumalaa. Ei mikään, ei mikään, ei mikään eikä kukaan voi mitenkään olla mitään muuta.

Mutta tämä on pelottava asia harkittavaksi useimmille teistä. Kuitenkin se on tulossa. Totuus teistä on täällä. Näettekö se viimeinkin? Tunnetteko sen? Se ei ole jokin tuomitseva sivallus sieluilta, jotka ylenkatsovat teitä. Se on sitä rakkaus-, valo- ja totuusenergiaa, jonka erottamaton osa olette. Teidän täytyy vain avautua sen tuntemiselle ja ilmaisemiselle.

Tämä on monin sanoin, monilla kielillä, maailmanne joka osassa, SE viesti. Ja kiitämme teitä syvästi tämän kysymyksen esittämisestä.

”Onko negatiivinen karma totta, ja tarvitseeko meidän maksaa jollekin takaisin väärintekeminen, vaikka eri elämässä? Onko jokin tapa käsitellä karma helposti tässä elämässä, jottemme kanna sitä tuleviin elämiin?”

Karma on syyn ja seurauksen sivuvaikutus. Negatiivinen ja positiivinen ovat arvoja, jotka te laitatte tähän. Pidänkö siitä vai enkö pidä? Emme väheksy – yritämme pelkästään välittää ymmärrystä.

Karma on toiminut tuhansia vuosia, mutta sitä ei tarvitse olla. ”Miten näin on?” Kysykää itseltänne, miksi se on olemassa. Onko se velan takaisinmaksua vai palkkio oikeasta toiminnasta? Kuka sen määrittelee? Kuka on tuomari, joka vaatii takaisinmaksua? Ja kerromme teille, että te olette tuo tuomari. Ja kyllä, te – suurempi te – tuo sen esiin tasapainotettavaksi. Mutta tämän ymmärryksen myötä ja tässä nykyajassa, tuomari voi antaa anteeksi. Ja muistakaa, että tuomari olette te. Antakaa anteeksi itsellenne, antakaa anteeksi tekonne, ajatuksenne, salaisuutenne ja sananne kaikkina aikoina, kaikissa paikoissa. Antakaa anteeksi kaikille. Antakaa anteeksi kaikki. Tämä on helppo sanoa. Sitä on äärimmäisen vaikea tehdä. Mutta pelkkä yritys on jo vähintäänkin sen arvoista. Tuo aikomus ja tuo yritys käynnistää suuren muutoksen. Kiitos.

”Joka päivä ihmisillä diagnosoidaan mitä kamalimpia sairauksia. Ihmisperspektiivistä sitä ei tietysti ole koskaan helppoa ajatella. Kuitenkin sitä tapahtuu, kun sitä tapahtuu maailmanlaajuisesti. Mietin, onko mahdollista käsittää sen henkinen taustasyy, lääketieteellisen syyn lisäksi.”

Lääketieteellisten ongelmien, sairauksien jne. syitä on yhtä paljon, kuin niitä jotka ilmaisevat näillä. Mutta kysymyksesi ei ole niin pielessä, miltä näyttäisi. Kaikkeen yllä olevaan on näennäisen yksinkertainen syy. Se vihjaa yksinkertaiseen ratkaisuun. Ja myös sellainen on. Yksinkertainen ei kuitenkaan merkitse helppoa.

Saatatte huomata kaavan vastauksissamme tänään. Yksinkertainen vastaus on, että olette erillään jumalaisesta Lähteestänne – omassa mielessänne. Kuten olemme todenneet aiemmin, varsinainen erillisyys ei ole mahdollista, mutta se on teidän kokemuksenne. Lopettakaa tuo kokemus. Helposti sanottu, eikö vain? Kuvitteletteko, ettei Isänne/Äitinne kaipaa yhtä paljon kuin te tuhlaajapojan tai -tyttären paluuta, jos ei vielä enemmän? Mutta sanomme taas, että tuo hoito, korjaus, anteeksianto, mitä ikinä tarvitaan, ei ole teidän ulkopuolellanne. Se ei ole joulupukki. Ei pääsiäispupu. Ei Tapahtuma, joka heitetään teille kosmoksesta. Ei uusi kirja. Ei toinen opettaja, jonka kohtaatte huomenna ja maksatte tuosta vastauksesta. Oikea opettaja johtaa teidät vain omaan sydämeenne.

Olemme ehkä testanneet kärsivällisyyttänne tänään. Mutta olemme vain totuudessa. Ja te olette uskollisesti kysyneet omasta tarpeestanne. Kiitos, ja siunausta jokaiselle teistä. Hyvää päivän jatkoa.

———–

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien ”suodatintesi” läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja – suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

*

http://luxonia.com/viestit/86-ron-head/7243-29112018-vastauksia-osa-18


Kommentointi on suljettu.