Kanavoidut viestit

VASTAUKSIA, OSA 17

03.12.2018, Katri Laitila

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)
25.11.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

”Miten tarkkaan ottaen on mahdollista saada kaikkivoimainen sielu/Jumala unohtamaan todellinen luontonsa tai muistonsa, kun se ”upotetaan” aikaan/paikkaan/fyysisyyteen?”

Rakas ystävä, sallit itsesi ajatella, että se itse jota koet, on koko Itse, joka olet. Palaamme siihen kohtaan, jossa SINÄ loit sinut voidaksesi saada tämän kokemuksen. Lakkaa epäilemästä – vaikka vain väliaikaisesti – ja salli mielikuvituksesi seurata tätä. Vaikka voisit pelkästään hyväksyä tämän mahdollisuuden, se selkeyttää monia vastaamattomilta tuntuvia kysymyksiäsi.

Kaikille lukijoille: kun tässä viestissä käytämme ”SINUA”, tarkoitamme koko jumalaista itseänne. Ja kun käytämme ”sinua”, tarkoitamme tämän sitä osaa, jonka tulkitsette nyt kokonaisuudeksi. Sivuhuomautuksena, tämä ei päde siihen kasvavaan määrään teitä, jotka olette laajentuneet suurempaan ymmärrykseen.

Jossain kohtaa se SINÄ, jonka osa sinä olet, alkoi koota aspektejaan, jotka näyttivät parhaiten kykenevän käsittelemään tarvitun oppimis-, opettamis- tai palvelukokemuksen tai jonkin sekoituksen niistä. Kerättyään hyvin monien elämien kokemuksia, SINULLA on valtava määrä valittavia ominaisuuksia.

Nämä ovat aspekteja, joihin sinulla olisi täysi pääsy, JOS sinä olisit laajentanut tietoisuutesi hyväksymään, että sinä olet todellisuudessa SINÄ. Miksi? Koska ne ovat sinun kokemuksiasi. ”Mutta haluan tietää ne!” sinä sanot. No, kenties näin on, mutta valtava enemmistö niistä ei ole todellisuudessa relevantteja nykyelämällesi. Jos ne olisivat, SINÄ olisit lähettänyt ne tänne sinun kanssasi. Ja nykyitselläsi on aivan riittävästi käsiteltävää, kiitos vaan.

Ja siinä, ystäväni, on vastaus teidän kysymyksenne. SINÄ et ole unohtanut mitään, mutta SINÄ olet tehnyt itsellesi palveluksen ja antanut sinulle vain sen, mitä tarvitset tällä kertaa. Kyllä, sinä saatat väittää vastaan. Mutta sinä et ole hyvin todennäköisesti laajentunut vielä riittävästi, nähdäksesi kaikkien kulmien taakse ja kaikkien kukkuloiden yli. SINÄ kuitenkin voit nähdä ja näet. Ja silloin kun sinulla on todella jokin tarve, se tyydytetään, tavallisesti paljon paremmalla tavalla, kuin sinä pystyt kuvittelemaan.

Siis voimmeko antaa jonkin neuvon? Ensinnäkin hyväksy, että jumalainen SINÄ on olemassa. Hyväksy, että sinä ET ole erillään SINUSTA. Tiedä, että sinä olet osa SINUA. Tiedä, että SINULLA on ainoastaan syvintä rakkautta ja suurimpia aikomuksia sinulle. SINULLA ei ole mitään syytä aiheuttaa sinulle kärsimystä. Mutta SINÄ teet, mitä ikinä täytyy tehdä, pitääksesi sinut valitulla polulla. On muita – voit kutsua niitä oppaiksi – joilla on samanlaisia tarkoituksia. Voitko sinä luottaa? Voitko sinä hyväksyä? Voitko sinä tietää?

Pohtikaa näitä asioita. On myös hyväksyttävää ”sovittaa niitä”. Katsokaa, muuttuvatko asiat, kun elätte vähän niiden kanssa. Puhukaa meidän kanssamme. Te puhutte. Me kuuntelemme. Nähkää vastaukset. Kun opitte näkemään ne, ne tuntuvat moninkertaistuvan. Tosiasia on, että niitä on jo, mutta niiden aistiminen lisääntyy teillä.

Tämä on paljon suurempi aihe, kuin meille tänään annettu tila. Mutta luotamme, että on päästy alkuun.

———–

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien ”suodatintesi” läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja – suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

*

http://luxonia.com/viestit/86-ron-head/7236-25112018-vastauksia-osa-17


Kommentointi on suljettu.