Avaruus,Yleinen

Vallitseeko kaaos – vai eikö vallitse?

24.06.2014, Katri Laitila

Kesäkuun 2014 astrologisen katsauksen kirjoittanut astrologi Mahala Gayle

Tuntuuko teistä, että elätte täydellisessä kaaoksessa? Tuntuuko paine erittäin kovalta? Oletteko ajatelleet, miksi teidän pitää elää koko ajan veitsenterällä miettien, mistä saatte seuraavan pennosen? Oletteko väsyneet elämään tällä tavalla,  eikö jo olisi muutoksen vuoro? Olen nähnyt monien ihmisten siirtyvän tämän elämänvaiheen läpi kunnialla. Olen myös nähnyt monia, jotka elävät kaaoksessa eivätkä tiedä, mistä saisivat apua. Valotyöntekijät näyttäisivät kokevan suurimman osan vaikeuksista juuri nyt. Voisiko se johtua siitä, että he suostuivat käyttämään suuren osan ajastaan auttaen maailmaa kehittymään uudentyyppiseksi sivilisaatioksi? Kardinaaliristi todellakin laittoi energiat muutoksen kierteeseen, mikä pakotti ihmisiä katsomaan omaa elämäänsä ja päättämään, haluavatko he muuttaa sitä tai tapaa, jolla he tarkastelevat elämäänsä.

Tällä hetkellä on käynnissä toinenkin tapahtuma, josta en ollut edes tietoinen. Se on aikajanojen manipulaatio niiden toimesta, jotka ovat valinneet kontrolloivansa meitä. On kuin aikajanat olisivat kaaoksessa, mikä vuorostaan aiheuttaa sen, että ihmiset joutuvat sekasortoon. Ystäväni Mona kertoi minulle kanavoinnissaan viime joulukuussa, että aikajanat olivat sotkeutuneet ja ne piti selvittää, jotta aikajanat voisivat yhdistyä yhdeksi. Sen jälkeen me voisimme elää rauhassa ja harmoniassa. Minulla ei ollut aavistustakaan, että tietyt tahot voisivat manipuloida aikajanoja.

Yhden Jose Argüellesin kirjan mukaan Jupiterin ja Saturnuksen aikavarkaat varastivat ajan. Tämä tapahtui tuhansia vuosia sitten ja sen seurauksena aika lähti kulkemaan 12/60 -sykliä, joka piti meitä alemmassa ulottuvuudessa, jotta meitä voitiin kontrolloida. Mayat pitivät omaa kalenteriaan 13/20 -syklissä ja se kunnioittaa Venus-planeettaa, jumalatarta. Jumalatarenergia, joka on rakastavaa sydänenergiaa, on meidän jokaisen sisällä. Mayojen kalenterin loppuajankohdan joulukuussa 2012 oli tarkoitus olla myös 12/60 -aikasyklin loppu ja meidän oli tarkoitus siirtyä jumalatarenergian 13/20 -sykliin. Mutta ilmeisestikin kontrolloijilla oli muut suunnitelmat.

Jotta pystyisimme maapallona siirtymään tähän uuteen aikajanaan, meidän on tunnustettava se tosiasia, että aikaa on manipuloitu ja sitten muuttaa tämä tilanne. Jos riittävä määrä ihmisiä keskittyy saattamaan aikajanat yhteen, pystymme varmasti tekemään sen, koska me olemme hyvin voimakkaita olentoja. Voisimme aloittaa keskittymällä siihen, että manipuloidut aikajanat yhtyvät yhdeksi. Celia Fenn on kirjoittanut erinomaisen artikkelin tästä aiheesta. (Käännös tässä, klik)

Luulen, että tämä artikkeli kiinnostaa teitä kovasti. Celia Fenn puhuu siitä, kuinka kontrolloijat käyttävät taitojaan yrittääkseen estää aika-alus maapalloa liikkumasta eteenpäin. He itse asiassa pyrkivät kääntämään ajankulun takaperoiseksi, niin että tulevaisuudesta tulisi menneisyys, ja että me jäisimme olemaan toiselle kiertoradalle, jossa eläisimme menneisyyttä yhä uudelleen ja uudelleen. Eikö tämä selitäkin sen, miksi niin monista ihmisistä tuntuu siltä, etteivät he pysty liikkumaan eteenpäin koska he ovat juuttuneet menneisyyteen ja käsittelevät edelleen vanhoja asioitaan? Olen kuullut useiden ihmisten sanovan: ”Miksi tämä juttu on taas nenäni edessä? Luulin jo päästäneeni irti tästä ongelmasta kauan sitten.”

Monet menneisyyden sivilisaatiot ovat kunnioittaneet Venus-planeettaa. Itse asiassa USA:n hallinto ja vapaamuurarit, jotka perustivat valtiomme, käyttävät Venus-planeettaa omissa laskelmissaan. Venus on aurinkokuntamme ainoa planeetta, joka pyörii takaperin. Venus hallitsee Härän merkkiä ja se hallitsee rahaa,  joten jotta USA:n valtio alkaisi kukoistaa, Venuksen piti olla hyvässä asemassa sen syntymäkartalla. Se on Jupiterin kanssa yhtymässä (mikä on erittäin hyvä aspekti). Aurinko ja Merkurius ovat Ravun merkissä.

Syntymäkartalle järjestettiin myös auringon yhtymä Siriuksen kanssa, mikä on hyvin voimakas asema. Meidän valtiostamme tuli suuri, vaikkakin nyt se on muutostilassa, kun Pluto on 13 asteessa Kaurista vastapäätä meidän Aurinko-Rapuamme. Minä odotin jotain merkittävää tapahtuvaksi meidän hallituksellemme kardinaaliristin aikana. Omasta mielestäni tällainen tapahtuma sattui tiistaina 27.5. kun presidentti Obama allekirjoitti lain, joka antaa Monsantolle valtuudet tehdä mitä tahansa se haluaakin tehdä geneettisesti muokatulla ruuallaan.

Mietin, miten tämä voi tapahtua. Se vaikuttaa jokaiseen ihmiseen maassamme. Sitten puolisoni sanoi, ettei mikään ole sitä miltä se vaikuttaa. Hän sanoi, että monet Euroopan maat ja muutkin maat ovat jo kieltäneet geneettisen muuntelun eivätkä ne tule ostamaan yhtään siementä tai viljaa Monsantolta. Hän sanoi myös, etteivät maanviljelijät myöskään osta näitä siemeniä, koska suurin osa heistä ei halua geneettisesti muokattua satoa,  joten tämä asia kääntyy itseään vastaan. Hän käski minun odottaa ja katsoa.

Luulen myös, että kun ihmiset tulevat tietoisiksi tästä laista ja sen vaikutuksista, saatamme hyvinkin nähdä alun sille, että ihmiset nousevat vastarintaan ja sanovat:  Ei enää, olemme saaneet tarpeeksemme tästä kontrollista. Sitten kun hallitus yrittää alkaa kontrolloida meidän elintarvikehuoltoamme, kansa suuttuu ja alkaa kapinoida.  Kun Pluto (muutoksen tekijä) on USA:n Aurinkoa vastapäätä, se jatkaa taatusti meidän hallituksemme muuttamista.

Minusta on mielenkiintoista, että seuraava kardinaaliristin aktivoituminen tapahtuu 4.7.2014. Tämän ristin keskuksessa on Washington D.C.  Aurinko on Plutoa vastapäätä, mikä tarkoittaa että meidän hallituksessamme on ihmisiä, jotka yrittävät dominoida, painostaa tai muokata uudelleen toisia. Tämä luonnollisesti aiheuttaa paheksuntaa ja mikäli nämä yksilöt eivät hillitse taipumuksiaan, saattaa syntyä ongelmia. Tällä transiitilla on taipumus aiheuttaa voimaan ja auktoriteettiin liittyviä ongelmia. Luulen, että kardinaaliristi merkitsee valtavien muutosten alkamista USA:ssa.

Mielestäni meidän pitää todella keskittyä yhdistämään aikajanat. Minä en halua enää elää kaaoksessa enkä luule muidenkaan haluavan. Meidän tulee luoda sitä mitä haluamme kokea,  ei sitä mitä muiden ihmisten mielestä meidän pitäisi kokea. On aika ottaa takaisin oma voimamme ja muuttua niiksi voimakkaiksi olennoiksi, joita meidän on tarkoitus olla. Pystymme tekemään sen rauhanomaisella tavalla oman mielemme voimalla, joka on – tai tulee pian olemaan – yhteydessä sydämeemme. Sydämemme viisaus on voimakkaampaa kuin mikään muu koko maailmassa. Jos paljon ihmisiä, jotka ajattelevat sydämellään, kerääntyisi yhteen, voisimme saavuttaa paljon. Ei ole mitään mitä emme pystyisi tekemään.

Eläkää rakkaudessa, valossa ja onnessa. Rakkaus on pehmeää ja lempeää, joten kävelkää pehmeästi tällä kauniilla planeetalla. Me olemme uusin ja paras luomus tässä universumissa. Monet ihmiset muilta galakseilta ovat tulleet seuraamaan, mitä tälle planeetalle tapahtuu. Kun viimein löydämme itsemme elämästä uudessa maailmassa, pystymme pääsemään kaikkiin ulottuvuuksiin, ainakin ensimmäisestä kolmanteentoista. Eiköhän anneta katselijoille kunnon show ja yllätetä heidät alkamalla elää rakkaudessa, rauhassa ja onnellisina.

Älkääkä unohtako, että Merkurius saattaa aiheuttaa jonkin verran haasteita perääntyvässä asemassaan melkein koko kesäkuun ajan. Ehkäpä on aika muuttaa suhtautumisemme Merkuriuksen perääntymiseen. Voisimme suhtautua siihen planeettana, joka antaa meille runsaasti tietoa tyylikkäällä tavalla. Ja niin olkoon.

Kirjoitettu rakkaudella ja valolla.

Mahala Gayle
http://blog.mahalasastrology.com/

*

lähde:

http://sielunhalaus.blogspot.fi/


Kommentointi on suljettu.