Yleinen

URANUS PERÄÄNTYY – SISÄINEN MATKA ULKOISEEN MUUTOKSEEN

15.07.2013, Katri Laitila

Kirjoittanut Sarah Varcas (astro-awakenings.co.uk)
14.7.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tuleva viikko on hyvin merkittävä, kun se suurkolmio vesimerkeissä mikä on rakentunut viimeiset puolitoista kuukautta, tulee tarkaksi viikon keskellä (16./17.7.) juuri, silloin kun Uranus aloittaa viiden kuukauden perääntymismatkansa Oinaassa. Kirjoitan enemmän suurkolmiosta huomenna, mutta tänään haluan kiinnittää huomion tulevaan kuuden viikon jaksoon, mikä lupaa olla uuden Vesimiehen ajan energioiden syvemmän ankkuroinnin aikaa.

Kuten kaikki tiedämme, Uranus on parhaillaan pitkähkössä neliötanssissa Pluton kanssa, mikä synnyttää laajaa mullistusta ja muutosta sekä henkilökohtaisesti että maailmanlaajuisesti. Niiden toiminnassa on huippuja ja suoria, mutta periaatteessa 2012-2015 olemme syvällisessä muutosajassa, minkä aikana elämämme jokainen osa mikä ei enää heijasta tai kunnioita sitä, kuka olemme, hoidellaan kuninkaallisesti – pidämme siitä tai emme. Tämä tapahtuu vapauttamaan valtavan energialähteen kehittyvää uutta aikaa varten.

Olemme tuo energialähde. Sitä tulee sisältämme, psyykemme pimeistä nurkista, minne emme ole aiemmin uskaltaneet katsoa; sitä virtaa ajatuksista ja tunteista, jotka olemme kieltäneet hyvin pitkään, kun ne tuodaan tietoisuuden valoon lopultakin hyväksyttäviksi, ja sitä kulkee lävitsemme joka kerta, kun toimimme sisäisen äänemme emmekä ulkoisen maailman sanelujen ja oppien mukaan. Uranus ja Pluto yhdistävät meidät vain takaisin tähän energiakiertoon, jotta voimme käyttää sitä vaivattomammin nyt ja tulevaisuudessa.

Tuon mielessä pitäen, tämä Uranuksen kääntyminen vesisuurkolmion aikana on erityisen merkittävä. Vesimiehen hallitsijaplaneettana Uranus hallitsee uutta aikaamme ja on innokas pääsemään työssään alkuun eikä se ole altis kärsivällisyyteen … Kuitenkin kuten aina, kun kyse on siitä, että ihmiset esittävät oman osansa, sen on lopulta odotettava ja annettava muiden ottaa kiinni! Tätä juuri teemme tämän vuoden toisen puoliskon, mitä helpotetaan merkittävällä voimalla tulevien kuuden viikon aikana. Sanon ”voima”, mutta tarkoitan tietysti ”kannustamista”. Kyse on vain siitä, että jokseenkin herpaantumaton ”’eitä’ ei hyväksytä vastaukseksi” -tyyppinen ote on hyvin luontaista ystävällemme Uranukselle.

Perääntyessään Uranus työntää meidät takaisin itseemme, ei piiloutumaan tai välttelemään ulkoista maailmaa, vaan kohtaamaan sisäisen maailman ja olemaan sen kanssa vuorovaikutuksessa. Se muistattaa meille, että sillä mitä on ”ulkona”, on tavallisesti juuret sisällämme ja siihen saakka kunnes paljastamme nuo juuret ja ryhdymme tarvittaviin toimenpiteisiin niiden kanssa, koemme ikuisesti itsemme elämän uhriksi emmekä sen luojaksi. Uranus on aina innokas irrottamaan ja vapauttamaan meidät ja haluaa vain, että toimimme täysin vilpittömästi elämämme joka hetki, emmekä kertaakaan uhraa aitoutta hyväksynnän saamisen vuoksi. Mutta tämä on vaikea tehtävä, jonka kanssa saatamme kamppailla monista syistä jokapäiväisessä elämässämme. Eikä vähiten siksi, että olemme ehkä hyvin tietoisia, että jotkut tai monet impulsseistamme ovat hyvin ongelmallisia jokapäiväisen elämän valossa. Niin paljon kuin haluammekin läpsäyttää jotakuta siitä, että hän on tietämätön, ärsyttävä, torjuva tai suorastaan karkea, sen tekeminen aitoutena ei luultavasti ole parasta Uranus-voiman käyttöä …!

Siis kun Uranus vie meidät sisäiselle löytöretkelle, juuri näitä asioita alkaa nousta ja se pyytää meitä pohtimaan, mitä tehdä ja miten olla Uranuksen valaiseva voima iskemättä kuoliaaksi kaikkia, jotka osuvat polullemme! On oleellista, että käymme käsiksi tähän nyt. Tunteet ja tuntemukset ovat saaneet voimaa viime aikoina, kun suurkolmio vesimerkeissä tuo syvää parannusta elämämme tälle alueelle, mutta näin tehdessään se tuo huomiomme piiriin myös monia vähemmän ”hyväksyttyjä” puoliamme, niitä osiamme joita EMME todellakaan halua joutua myöntämään, puhumattakaan käsittelemisestä! Rankkaa!

Meidän on käsiteltävä ne ja nyt on se aika. Meidän on kohdattava se osamme, mikä tuntee paremmuutta toisiin, on omahyväinen oikeamielisyydessään, se osamme mikä tuntee niin syvää vihaa, että se voisi tappaa, se osamme joka hautoo epämiellyttäviä salaisuuksia, joita emme jaa kenenkään kanssa koskaan. Meidän on kohdattava se tosiasia, että sisällämme asuu kaikenlaisia impulsseja, jotka ikuisesti muistuttavat meille, miten mahdoton meidät voisi olla hyväksyä, jos antaisimme oikeasti vain mennä!

Mutta yhteistoiminnassa Pluton kanssa Uranus rakastaa näitä osia ja nauttii erityisesti niiden tökkimisestä, kunnes emme voi sivuuttaa niitä enää hetkeäkään pidempään. Yhtäkkiä ne ovat siinä – viha, kateus, mustasukkaisuus, nuo tuomitsevat ajatukset ja käyttäytymistavat, väkivaltaiset impulssit itseämme ja toisia kohtaan, riippuvuudet, pakkomielteet, kaikki nuo asiat joista emme halua puhua, erityisesti ollessamme henkinen! No … Uranus haluaa meidän puhuvan niistä, omistavan ne ja aloittavan omistamalla ne itsellemme. Se haluaa meidän tietävän, että tämä on osa ihmisenä olemista ja se häpeä mikä pitää nämä asiat kätkettynä ja kiellettynä, on yksi salakavalimmin tuhoavista voimista universumissa. Tällä häpeällä ei ole enää sijaa elämässämme. Sille ei ole sijaa Vesimiehen ajassa. Se on menneisyyden juttu ja meidän täytyy varmistaa, että jätämme sen sinne, minne se kuuluu.

Koska kosmos on erittäin hyvä meille, se on järjestänyt peräti kaksi täysikuuta Vesimieheen tulevien kuuden viikon aikana (22.7. ja 21.8. GMT). Astrologisen sinisen kuun (= toinen kahdesta täysikuusta samassa astrologisessa merkissä) tuleminen ennakoi aina voimallista aikaa, missä voimme tuoda täyteen tietoisuuteemme itsen ja elämän osat, mitkä eivät enää palvele korkeinta hyväämme. Ja Uranuksen hallitessa näitä kuita meille annetaan nyt upea tilaisuus kaivaa todella syvältä ensimmäisen täysikuun aikana saadaksemme kaikki nuo kiemurtelevat juuret irti toisessa. Kuten aina, kirjoitan tietysti enemmän tästä lähempänä tuota aikaa, mutta halusin antaa sinulle varoituksen nyt, jotta tiedät, mitä horisontissa näkyy.

Edessä on haastava ja voimallinen tie. Siinä on monia huippuja ja suoria, kun se kiemurtelee tulevaisuuteemme. Kuljemme sitä yhdessä, jokainen oman lastimme kanssa, mitä meidän on karistettava mennessämme. Omat ongelmani ovat ehkä erilaisia kuin sinun, mutta ne ovat ongelmia silti, ja mitä enemmän voimme hyväksyä toisemme sellaisena, mitä olemme kaikessa vajavaisessa ihmisyydessämme, sitä paremmin pystymme tunnistamaan sen kirkkaan potentiaalin, mikä elää meidän jokaisen sydämessä, ja vastaamaan siihen.

Rakkaudella kaikille,

Sarah Varcas

———–

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien ”suodatintesi” läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja – suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Lähde: http://luxonia.com/viestit/98-sarah-varcas/3789-1472013-uranus-peraeaentyy-sisaeinen-matka-ulkoiseen-muutokseen


Kommentointi on suljettu.