URANUS ETEENPÄIN

http://luxonia.com/viestit/44-dana-mrkich/6097-30122016-uranus-eteenpaein

***

Kirjoittanut Dana Mrkich (www.danamrkich.com)
30.12.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tällä viikolla Uranus, odottamattomien asioiden planeetta, on ollut ”pysähdyksissä eteenpäin”. Tämä on perääntymisjaksossa aikaa, jolloin planeetta valmistautuu kulkemaan taas eteenpäin.

Planeetalla on usein suurin vaikutus näiden ns. pysähdysjaksojen aikana. Planeetat eivät ole oikeasti koskaan pysähdyksissä ja liikkuvat käytännössä aina eteenpäin. Ne vain näyttävät palaavan taaksepäin tai seisovan paikallaan planeettamme perspektiivistä.

Se on kuin ohittaessasi auton. Voit ajaa sen rinnalla, mutta jos ajat nopeammin, toinen auto voi näyttää kulkevan taaksepäin.

Niinpä sitä hetkeä kun olette rinnakkain, (vaikka toinen on erittäin kaukana), kutsutaan planeettatermein pysähdysjaksoksi, ja pum, Maan ja tuon planeetan välillä on magneettinen voimakenttä tuolla hetkellä.

Tätä meillä siis on tapahtunut tällä viikolla Uranuksen kanssa, ja kun Uranuksen magneettikettä osuu meihin, voimme kokea tavallista enemmän järkytyksiä ja valtavia tapahtumia odottamatta. Tämä on siis yksi syy, miksi vuoden viimeinen viikko päättyy kulttuurishokkiin toisensa perään. Toinen syy on, että Jupiter on oppositiossa Uranuksen kanssa ja Jupiter laajentaa kaiken vaikutusta. Jupiter edustaa myös mm. mainetta/kuuluisuutta.

Puhun enemmän Uranuksen ja Jupiterin opposition vaikutuksesta ”Näkemiin vuosi 2016 ja moi vuosi 2017” –raportissani, joka on melkein valmis. Lähden tänään reissuun pariksi päiväksi, joten jos en saa sitä valmiiksi ennen sitä, se tulee mahdollisimman pian uutena vuotena! Siinä on tähän mennessä 12 sivua – ottakaa siis tee- ja kahvikuppinne valmiiksi, tai viiniä!

Uranus alkaa kulkea eteenpäin tänään, joten toivottavasti suuret shokkitapahtumat helpottavat vähän ja auttavat meitä saamaan rauhallisemman uuden vuoden.

———–

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien ”suodatintesi” läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja – suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.