Yleinen

TÄNÄÄN ON VUODEN 2019 VIIMEINEN PÄIVÄ

05.01.2020, Katri Laitila

Kirjoittanut Denise Le Fay (highheartlife.wordpress.com)
31.12.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Vuoden 2018 joulukuun alussa alkoivat USA:n länsirannikolla yhtäkkiä kovat vesi- ja lumisateet. Erittäin pitkän ja erittäin kuuman kuivuusajan jälkeen täällä Etelä-Kaliforniassa oli suurenmoista saada äkkiä sadetta – ja rankasti – koko talviajaksi. Kuluneina 20 vuotena meillä ei ollut oikeastaan ollut talvea täällä. Olimme onnekkaita, jos lämpötila putosi alle +38 asteen. Niin ankaraa on ollut hyvin pitkään. Mutta joulukuu 2018 toi paljon uusia energioita ja koodeja, jotka lisättiin veteen, sateeseen ja lumeen maan päällä, minkä vuoksi täällä satoi rankasti talven loppuun saakka, melkein 50 cm kolmena lyhyenä kuukautena. Olen aina rakastanut sadetta, joten tämä oli minulle taivaan lahja, ja tietysti Kalifornian vuorilla oli keskivertoa enemmän lunta. Uusia koodeja upotettuna Maan, meidän ja kaiken vesiin.

Sillä hetkellä kun rankkasateet alkoivat täällä lännessä joulukuussa 2018, aloin nähdä selvänäköisesti uusia valoenergioita, plasmaenergioita, uusia koodeja ja muita kauniita valoaaltoja, aaltoilua ja erilaisia kolmioita, kolminaisuutta, integroituna uusiksi yhtenäisiksi kuvioiksi, sateenkaarenväreissä kimaltaviin pastelliplasmakenttiin ja myös valkoisiin ja mustiin taustakenttiin, jalokivenvärisiksi kolmioiksi ja muiksi kuvioiksi. Ikään kuin uusi valoshow olisi ilmestynyt, ja olen nähnyt tätä joulukuusta 2018 saakka sekö avoimin että suljetuin silmin. Todellisuutta on energeettisesti leimattu uusilla ja paljon korkeamman taajuuden energioilla ja koodeilla viime joulukuusta saakka.

Sitä en osannut odottaa – typerä minä! – että kaikkia samoja uusia energioita, plasmaenergioita, uusia koodeja jne. voimistettaisiin muutamalla pykälällä energeettisesti. Melkein identtinen kuvio tapahtui joulukuun 2019 alussa kuin joulukuun 2018 alussa. Tällä kertaa olen nähnyt, että näitä samoja valo- ja plasmaenergioita, uusia koodeja ja kolmioita ja muita monimutkaisia 6D-energiakuvioita on kovasti voimistettu, mikä on saanut ne muuttamaan vähän väriään. Lisäksi joulukuussa 2019 on ollut muutamia uusia kuviota.

Tältä plasmaenergia on näyttänyt minulle joulukuusta 2018 saakka.

Tältä plasmaenergia on näyttänyt minulle joulukuusta 2019 saakka. Pelkistä väreistä voi fyysisesti ja selvänäköisesti nähdä, että energioita on lisätty, kohotettu ja voimistettu joulukuun 2019 alusta. Miksi? Koska siirrymme kohta vuoteen 2020 ja ylösnousemusprosessin toiseen vaiheeseen ja jatkamme kehittymistä ja aina korkeampien taajuuksien, valon, DNA:n jne. ruumiillistamista joka vuosi. Lisää siitä hetken kuluttua.

Joskus plasmaenergiat näyttävät minulle pehmeiltä, nestemäisiltä ja lempeiltä, aaltoilevilta ja vyöryviltä energiakentiltä.

Ja joskus plasmaenergiat näyttävät revontulilta. Massiivisia, hitaasti aaltoilevia korkean taajuuden sateenkaarenväreissä hohtavia energiakenttiä. Vuosia sitten näin yhden tuollaisen muodon kaukana avaruudessa, ja se näytti minulle tuosta perspektiivistä massiiviselta lempeästi väreilevältä verholta, joka roikkui avaruudessa.

Tämä kuva on todellisesta fyysisestä sellofaanista, sateenkaarenväreissä kimaltavasta sellofanista. Käytän sitä, koska se on hyvin samanlaista kuin kauniit plasmaenergiat ja muut uuden kuviot ja koodit, jotka näyttävät tyypillisesti erilaisilta kolmiomuodoilta, jonka kärjet osoittavat eri suuntiin. Jos haluat saada paremman kuvan siitä, miltä monet näistä viimeisimmistä uusista plasma- ja energiakoodeista näyttävät joulukuusta 2018 joulukuuhun 2019, tee netissä haku sanoilla ”iridescent cellophane” (sateenkaarenväreissä kimaltava sellofaani) ja katso kaikkia kuvia siitä. Nämä viimeisimmät uudet energiat näyttävät kovasti siltä.

Joulukuussa 2018 useimmat – mutteivät kaikki – uudet kolminaisuuskoodit (ei vanhat kaksinaisuuskoodit, jotka ovat nyt täysin poissa) olivat haaleissa pastelliväreissä, kuin tämä kuva.

Toiset näyttivät joulukuusta 2018 alkaen paljon tältä kuvalta.

Tältä monet näyttivät joulukuun 2019 alussa. Voit nähdä, miten värikylläisyys on voimistunut joulukuusta 2018 joulukuuhun 2019. Portaita ylösnousemusprosessin kaikissa aspekteissa. Monet uudet koodit ovat olleet täällä joulukuusta 2018 saakka, mutta niiden voimakkuus on lisääntynyt siitä lähtien. Tämä on yksi iso syy, miksi koko 2019 oli niin rankkaa, intensiivistä ja vaikeaa.

Myöhään lauantai-iltana 28.12.2019 mukava miespuolinen korkeamman ulottuvuuden olento oli yhtäkkiä läsnä korkeammassa tietoisuudessani tärkeän viestin kera. Monet vapaaehtoiset – tähtisiemenet, edelläkävijät, ensiruumiillistajat, tiennäyttäjät jne. – ovat saaneet viime aikoina tätä samaa viestiä vähän eri tavoin, räätälöitynä erityisesti kullekin meistä. He tietävät, miten jokainen meistä parhaiten vastaanottaa ja säilyttää kaikki korkeamman ulottuvuuden viestit ja kuvainformaation, joten ne annetaan meille täsmälleen noilla ainutlaatuisilla yksilöllisillä tavoilla.

Olin juuri päässyt sänkyyn tuona iltana ja olin vielä hereillä, kun hän tuli viestinsä kanssa. Olette luultavasti saaneet samanlaisia viestejä, mutta ne näyttivät, kuulostivat tai tuntuivat vähän erilaisilta. Tuntekaa kaikkea tätä.

Hän kertoi, että nämä uudet, parhaillaan saapuvat energiat ovat puhtaita, eli ne ovat luonnostaan neutraaleja. Ne vain ovat – ne eivät ole koodattuja eikä niitä ole vielä leimannut tai muokannut tai tunteellisesti ja energeettisesti tarkoituksella ladannut kukaan meistä ylösnousemusvapaaehtoisista ja ruumiillistajista. Tämä oli kaikki hänen viestinsä osassa: nämä uudet energiat ovat luontaisesti puhtaita ja siksi neutraaleja. Toisin sanoen, täysin tyhjä taulu. Meillä vapaaehtoisilla on nyt täysin uusia työkaluja, joita meidän on tarkoitus käyttää sen tietoiseen luomiseen, mitä haluamme uuden Maamme ja uuden elämämme ja todellisuutemme jne. olevan. Tarkoitan erityisesti vapaaehtoisia, kun tämä miespuolinen olento ja muut ovat nyt jatkuvasti lähettäneet tätä viestiä ja muita kaikille vapaaehtoisille. Se on tarkoitettu meille tässä kohtaa, ei massoille.

Siis viesti on, että täällä on roppakaupalla uusia puhtaita energioita joulukuun 2019 ja ylösnousemusprosessin ensimmäisen vaiheen lopussa. Näitä nimenomaisia energioita ei ole koodattu ennalta, niin kuin ne hyvin monet muut, joista puhuin yllä, ja yritin näyttää noilla kuvilla, miltä ne näyttävät tässä kohtaa. Tässä on kyse puhtaista, uusista, lataamattomista/varaamattomista neutraaleista energioista, jotka ovat meidän ylösnousemusprosessimme uuden, toisen ruumiillistumisvaiheen energioita ja työkaluja, joita yksilöinä – ja joskus kahden tai useamman ryhminä – tarkoituksella lataamme ja muovaamme ja tietoisesti luomme, työskennelläksemme tällä uudella tavalla ja jatkuvan kehittymisemme vielä korkeammalla tasolla.

Hänen viestinsä muut osat koskivat sitä, että on kaikenlaisia uusia korkeamman ulottuvuuden osallistujia – eri tähtiolentoja ja eri enkeliolentoryhmiä – jotka ovat nyt tulleet mukaan ylösnousemusprosessiin, koska olemme saavuttaneet ensimmäisen vaiheen lopun ja astumme toiseen vaiheeseen huomenna, vielä enemmän 12.1.2020. Nämä korkeamman ulottuvuuden uudet osallistujat ovat nyt ja luultavasti myös jatkossa enemmän mukana myös meidän inkarnoituneiden vapaaehtoisten kanssa. Toisin sanoen, uusi vaihe merkitsee uusia ylösnousemusassistentteja, jotka auttavat nyt vapaaehtoisia kaikkien näiden uusien muutosten kanssa ylösnousemusprosessissa ja jakautumisessa. Kaikki on parhaillaan erittäin suuressa muutosvaiheessa pois siitä, millaista on ollut, millaisia me vapaaehtoiset olemme olleet ja millaista on, kun kaikki siirrymme ylösnousemusprosessin toiseen vaiheeseen uudenvuodenpäivänä, huomenna.

Hyvin varhain tänä aamuna Kalifornian aikaa, sain sähköpostin eräältä ylösnousemustyötoverilta ja rakkaalta ystävältä, joka asuu Australiassa. Luettuani sen pyysin häneltä lupaa siteerata sitä artikkelissa, jonka aioin julkaista tänään tai huomenna siitä viestistä, joka minulle annettiin 28.12.19. Kiitos Meadow, että annoit minun jakaa tässä kaikkien kanssa sen tärkeän ja kauniin viestin, jonka vastaanotit tänään 31.12.2019.

”On 31.12.2019, klo 23.15.
Minun täytyi kertoa sinulle aktivoinnista, joka on alkanut viimeisten 25 minuutin aikana kristalli-timanttienergiassa Uuden Seelannin (rubiininvärinen), Australian (sininen timantti) ja Etelä-Afrikan (smaragdinvihreä) yläpuolella. Minua on kehotettu maadoittamaan tämä energia ja pidän energeettisiä käsiä valotyöntekijöiden kanssa näiden kolmen maan yläpuolella varmistamaan, että uudet energiat vyöryvät sisään oikein. Näin portaalin avautuvan, ja noin 1000 olentoa ympäri galaksia on tullut auttamaan ja katsomaan tätä tapahtumaa. Joukko enkeleitä saapui myös ja lähetti kutsuhuudon kautta aikojen ja ulottuvuuksien ja vaati Maata valolle. Lähde-energia tuli juuri läpi ja kosketti sitä sormellaan sinetöimään sopimuksen. Energiani tuntuu rauhoittuneelta, kohonneelta ja kevyeltä. Onnellista vuotta 2020, rakas ystävä. Me teemme tämän! –Meadow”

Haluan liittää tähän mukaan Celia Fennin kanavoiman viestin aiheesta suurelta arkkienkeli Mikaelilta lokakuussa 2019 – niille jotka ovat unohtaneet. (Suomennettu nimellä ”Herääminen ja valaiseminen – lokakuu 2019 – tammikuu 2020” 5.10.2019.) Celia asuu Etelä-Afrikassa. Viesti kannattaa lukea uudelleen nyt.

Ja kaikkien Tähtiensota-elokuvien yhteydet nykyhetkeemme

Edellisen artikkelini kommenttiosassa mainitsin, että katselin pari päivää sitten televisiosta joulukuussa 2017 julkaistun elokuvan ”Star Wars: The Last Jedi” (Tähtiensota, episodi VIII). Näin sen nyt ensimäistä kertaa, enkä ole vielä nähnyt joulukuussa 2019 julkaistua elokuvaa ”Star Wars: the Rise of Skywalker” (Tähtiensota, episodi IX). Huomaa kaiken tämän päivämäärät ja ajoitus, koska se kaikki on yhteydessä ja heijastaa vapaaehtoisia, tähtisiemeniä, nyt indigoja sekä ylösnousemusprosessin ensimmäisen vaiheen loppumista. ”The Last Jedi” -elokuvassa tätä symboloi hyvin upeasti Luke Skywalker ja mestari Yoda, jotka polttavat muinaisen Jedi-kirjaston. Miksi? Koska ylösnousemusprosessin toinen vaihe alkaa huomenna, uudenvuodenpäivänä 1.1.2020. Me vapaaehtoiset olemme kehittyneet ylösnousemusprosessin ensimmäisen vaiheen kaikkien koettelemusten ja vastoinkäymisten yli ja saaneet ne valmiiksi, joten polta ne, koska olemme siirtymässä nyt toiseen vaiheeseen.

Näiden ylösnousemusvuosien saatossa on tehty monia elokuvia, jotka ovat, useimmiten tietämättään, heijastaneet ylösnousemusprosessia, vapaaehtoisia, tähtisiemeniä, indigoja, ruumiillistumisprosessia, maailmojen ja aikajanojen eroamista ja sitä pitkähköä ulottuvuusmuutosta, jota olemme käyneet läpi – niin vaikeaa ja vaarallista kuin se oli. Kaikki ”Taru Sormustenherrasta” ja ”Matrix” -elokuvat näyttivät ylösnousemusprosessin aspekteja ja kehittymistä korkeampaan ulottuvuuteen. On tärkeää kuitenkin muistaa, että sinä ja minä olemme parhaillaan eläviä osallistujia kaikessa tässä. Olemme uusia ”myyttejä”, jotka elävät uusia myyttisiä seikkailuja, taisteluja, transformaatioita ja tiivistettyä evoluutiota juuri tässä ja nyt omassa henkilökohtaisessa elämässämme, kehossamme, sydämessämme ja korkeassa sydämessämme. Onnellista uutta uutta vuotta, ja hyvin tehty, kaikki.

Denise

———–

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien ”suodatintesi” läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja – suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

 

http://luxonia.com/viestit/99-denise-le-fay/7923-31122019-taenaeaen-on-vuoden-2019-viimeinen-paeivae


Kommentointi on suljettu.