Avaruus,Yleinen

SYYSKUUN 2015 ENERGIARAPORTTI

01.09.2015, Katri Laitila

http://luxonia.com/viestit

*

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
30.8.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Shh, on syyskuu. Tunnen tarvetta kuiskata, koska syyskuusta 2015 on ollut niin paljon negatiivista painetta ja informaatiota, että saatamme olla vähän levoton tämän kuukauden osalta. Ja kuitenkin se on vuoden yksi voimallisimpia kuukausia, jossa on kaksi pimennystä, päiväntasaus, paljon perääntymisiä, syklien loppumista ja alkamista, harvinainen Marsin ja Venuksen yhtymä ja käännekohta ylösnousemussyklissä. Tässä kuussa saamme nähdä ponnistelujemme hedelmiä, tehdä uusia päätöksiä ja ”illusioida” itsemme ja maailman uudelleen. Oletko valmis supersyyskuuhun? Toivon niin, koska se on täällä ja voit ottaa parhaan irti tämän kuukauden muutoshaasteista tietämällä, mitä on tulossa. Jatkuva muistutus syyskuussa: on mahdotonta olla rauhassa läsnä olevassa hetkessä, kun olet sodassa menneisyyden kanssa.

Syyskuu alkaa mielenkiintoisilla dynamiikoilla. Ensinnäkin, jokainen planeetta on jossain perääntymisaspektissa, joko suoraan tai syklissä. Tämä kertoo paljon siitä, miten aloitamme vuoden yhdeksännen kuukauden, missä 9 on loppuunsaattamisen luku. Ja meillä on toinen kolmesta Venuksen ja Marsin yhtymästä 1.9. Myös Venuksen perääntyessä se on melko harvinainen ja hyvin voimakas yhdistelmä – siirtyminen ihmismiehestä ja -naisesta jumalaiseen maskuliinisuuteen ja feminiinisyyteen. Ja ne yhdistyvät kolme kertaa 2015, mikä on hyvin harvinaista. Kolmas on 1.11. Neitsyessä, yhdessä Jupiterin kanssa.

Kaksi tärkeintä sykliä tässä kuussa ovat Jupiter Neitsyessä, joka aloittaa uuden syklin vuoden 2003 jälkeen, ja Saturnuksen hierominen Skorpionin viimeisessä asteessa, kun se saa loppuun vuoden 2014 joulukuusta alkaneen syklinsä. Muistatko uudenvuoden lupauksesi tälle vuodelle? Sinun kannattaa ehkä saada ne ulos tässä kuussa, koska nyt voit toteuttaa ne.

Jupiter Neitsyessä on tärkeä sykli, koska se palaa vuoteen 1991 ja sitten 2003 – molemmat tärkeitä hetkiä tässä ylösnousemussyklissä. Arkkienkeli Uriel vieraili luonani ensimmäisen kerran 2003 ja vuonna 1991 aloitin kanavoinnin ja tunnistin intuitioni ja henkiset lahjani. Mitä sinä teit 2003 ja 1991? Olivatko ne elämäsi huonoimpia vuosia? 2003 oli minulle – olin rahaton, melkein koditon ja työtön. Itkin itseni uneen joka yö ja anoin puoli vuotta Jumalaa ”ottamaan minut kotiin”, kunnes päätin vaihtaa lähestymistapaa. Sitten sain työpaikan ja loin ilmaisen matkan Ranskaan.

Joka kerta kun Jupiter on Neitsyessä, tapahtuu henkistä heräämistä. Kaksi ensimmäistä olivat rankkoja, tämä voi olla erilainen. Olemme paljon heränneempiä ja tietoisempia nyt, joten voimme oikeasti harmonisoitua tämän energian kanssa ja integroida sen. Ei enää ”nynnyhenkisyyttä” tai marttyyriparantajia – on voimaantuneen mestaruuden aika. Mitä haluat luoda elämääsi nyt täysin integroituneena jumalaisena henki-ihmisenä?

Saturnus lähtee Skorpionista 16.9. Taidan ottaa juhlahatun esiin silloin. On ollut pitkää ja kovaa hieromista eikä vain viimeiset kaksi vuotta Saturnuksen ollessa Skorpionissa. Saturnuksen ollessa Skorpionissa on tietynlaista (kurjuus)oppimista ja tämä on toistuva sykli, joka palaa vuosiin 1917, 1950 ja 1982. Kun Saturnus siirtyy Jousimieheen 16.9., lopetamme tuon syklin ja pääsemme soveltamaan sen oppeja uusiin toimintamalleihimme. Älä pysähdy olemaan ”iloinen, että se on ohi”, vaan ota uusi askel ja käytä oppimaasi tehdäksesi asiat nyt eri tavalla. Emme voi muuttaa mitään, jos emme tee mitään muutoksia.

Puhutaanpa pimennyksistä, jotka ovat superenergisoituneita kuuaikoja, ja meillä on kaksi tässä kuussa. Meillä ei ole ollut pimennyksiä maaliskuun jälkeen, joten nämä saattavat olla herätys. Tunnemme varmasti sen, joka on 13.9. ja joka on tarkassa oppositiossa Kheironin, haavoittuneen parantajan, kanssa. Vanhat haavat tulevat esiin tarkasteltavaksi tai toistettavaksi. Tämä on myös hyvää aikaa salaisuuksien paljastumiselle. Pimennyksen asteluvussa – Neitsyen 20 astetta – näemme Venuksen ja Marsin kolmannen yhtymän 1.11., joten kiinnitä huomiota, mitä tässä tapahtuu. Jokin valmis saattaa tulla maisemiin taas. Toinen pimennys on 28.9. Oinaan 4 asteessa, joka on lähellä eläinradan nollapistettä tai alkua. Luulen, että näemme uusia alkuja tämän kuukauden kahden viimeisen viikon aktiivisuuden myötä – energeettinen, yhteiskunnallinen ja poliittinen.

Päiväntasaus 23.9. on oppositiossa pimennyksen 20.3. astelukuun, joka oli Kalojen 29 astetta. Tämä tuo tuolloin alkaneita asioita ratkaisuun. Lokakuusta 2014 alkaen jokainen uusikuu oli 0 asteessa, myös helmikuu 2015 Kalojen 0 asteessa. Helmikuussa meillä oli myös ensimmäinen Marsin ja Venuksen yhtymä Oinaan 0 asteessa, eläinradan alussa. Tämä on vielä yksi parantumisalueemme, joka puhdistaa vaikeimpiin suhteisiimme liittyvää draamaa, traumaa, kaaosta ja tuskaa. Kuluneiden yhdeksän kuukauden kaikki energia rakentuu nyt suureksi huipentumaksi. Ovien on aika avautua täysin.

Jos kaikki tämä edestakainen pallottelu saa pääsi pyörimään, ajattele karmapyörää, joka pyörii ja pyörii, kunnes joku päättää pyörineensä jo riittävän kauan. ”Minkä taakseen jättää, sen edestään löytää” ja lopulta se pysähtyy, kun yksilö tai kollektiivi haluaa jotain muuta. Aika on kypsä muutokselle ja energia tukee meitä monin tavoin. Mutta muutos tapahtuu, silloin kun päätämme tehdä jotain muuta, mikä on yksi askel sen oivaltamisen yli, miten tyytymätön olemme nykytilanteeseen, ja tuo yksi askel saa meidät pois karmapyörästä.

”Maailman hallitsijat” ajattelevat, että syyskuun 23. päivän viikko on niin tärkeä, että he tapaavat useissa eri paikoissa ilmoittaakseen uudesta maailmanpolitiikasta. He ovat yrittäneet tehdä tätä vuosikymmeniä. Viimeksi tällainen suuri ilmoitus oli 1991 (Saturnus Skorpionissa) eikä se toiminut. En usko, että Agendan 21 korvaaminen Agendalla 2030 on kovin erilaista, erityisesti koska emme halua 3D-toimintamallien jatkuvan ja olemme valmiita irrottautumaan niistä monilla tasoilla. Samalla kun he eivät lakkaa yrittämästä pakottaa maailmalle ahneus-, hallinta- ja kontrollointiharhakuviaan, me voimme toimia heidän tutkakatveessaan pysymällä uskollisena omalle halullemme voimaantuneesta, moniulotteisesta ja tarkoituksellisesta elämästä, joka edistää rauhaa, iloa, rakkautta ja myötätuntoa. Sellaisessa maailmassa minä haluan elää ja sille annan energiasuostumukseni – kaikki muu on yhdentekeviä pikkuyksityiskohtia.

Monet aiheet joista olen puhunut kuluneina kuukausina, alkavat kantaa syyskuussa – energiasuostumus, energiarajat, pyhistä lehmistä luopuminen, oman totuuskeskuksemme löytäminen ja menneisyydestä irtipäästäminen, jotta voimme olla selkeitä nykyhetkessä. Emme voi pitää jalkaa kummassakin maailmassa – menneessä ja nykyisessä – ja sitoutua syvällisesti muutoksen tekemiseen tulevaisuutta varten. Syyskuun avainsanat ovat harmonia ja integrointi. Minkä energiavirtojen kanssa haluamme olla linjassa ja miten sovitamme ne elämäämme? Saattaa olla tunne- ja energiasiivouksen aika, jotta voimme tehdä tilaa muutoksille ja tilaisuuksille, jotka odottavat meidän päästävän ne todellisuuteemme.

Olemme siirtymässä uudesta ajasta uudelle maapallolle, valotyöntekijästä valomajakaksi ja tiheästä kohtalosta luomisen kirkkaaseen valoon. Sen sijaan, että ihmettelet, mistä alkaisit, keskity lopputulokseen, jonka haluat luoda. Tee siitä iso, rohkea ja kaunis, kurkota tähtiä ja jatka valosi säteilemistä.

Upeaa kuukautta.

———–

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien ”suodatintesi” läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja – suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.


Kommentointi on suljettu.