Avaruus,Yleinen

Suuri auringonpurkaus – mitä, miksi, milloin?

13.11.2019, Katri Laitila

 

Suuri auringonpurkaus – mitä, miksi, milloin?

Ihmiskunnan sadonkorjuu eli ylösnousemus kulminoitunee suureen auringonpurkaukseen, joka erottaa lopullisesti vanhan ja uuden aikakauden toisistaan. Lukemattomat muinaiset pyhät kirjoitukset kertovat lopunaikoina taivaalta syöksyvästä Jumalan tulesta, joka puhdistaa maailman.

Modernilla aikakaudella salaisten projektien tiedeosastot ovat kyenneet osoittamaan, että Auringon massapurkaus on toteutunut useita kertoja aikaisemminkin. Kyseessä on luonnollisesti toistuva sykli. Tieteessä ilmiö tunnetaan nimellä mikronova.

Tässä artikkelissa keskityn tarkastelemaan tietopaljastaja ja kontaktihenkilö Corey Gooden välittämään informaatioon auringonpurkauksesta. Hänen Maan sisäsivilisaatio Ansharilta (tulevaisuuden 4d-ihmiskunta) ja salaisten avaruusohjelmien tiedeosastoilta saamansa informaatio sisältää lukuisia elementtejä, jotka herättävät enemmän kysymyksiä kuin antavat vastauksia.

Huhtikuussa 2018 eksopolitiikan tutkija Michael Salla haastatteli Coreya (CG). Olen suomentanut keskeisimmät kysymykset ja vastaukset liittyen auringonpurkaukseen. Hakasuluissa on omia lisäyksiäni.

<suomennos alkaa>

Kysymys 6: Olet maininnut, että vallitsee jonkin verran hämmennystä siitä, milloin ja miten auringonpurkaus toteutuu seuraavan vuosikymmenen aikana, voitko selventää?

CG: Osa hämmennyksestä oli minun omaani. Pohdin yhä informaatiota ja kuvia, joita minulle näytettiin viettäessäni kolme päivää Ansharin kanssa. Olen sanonut jo jonkin aikaa, että minulle kerrottiin, että kyse ei ollut yhdestä aurinkotapahtumasta vaan sarjasta tapahtumia, jotka johtivat yhteen suureen tapahtumaan. Lunar Operation Center [Kuun Operaatiokeskus] -tapaamiseni aikana ajanjakso 2018 – 2023/24 nousi esiin, koska Anshar oli antanut minulle uutta tietoa. Minulle kerrottiin, että eliitti oli odottanut lopullisen ”auringon aivastuksen” tapahtuvan tämän aurinkosyklin minimijakson lopussa (heidän arvioidensa mukaan 2018/2019). ”Olemmeko virallisesti aurinkominimissä?” oli yhden läsnä olevan ihmisen kysymys. Pahoittelen sitä, että kysymykseen ei vastattu, koska ihmiset kiinnittivät erityistä huomiota tähän tiettyyn aiheeseen.

Suuri määrä eliittiä alkoi muuttaa maan alle tämän todennäköisen aikajanan perusteella. ”Ohjelmat” olivat käyttäneet todennäköisen tulevaisuuden ennustusteknologiaa selvittääkseen avaruusolentojen ja salattujen teknologioiden julkistamisen ja aurinkotapahtuman ajankohdan. Kukaan heistä ei päässyt yksimielisyyteen siitä, mikä aurinkotapahtuma olisi, koska monet ajattelivat, että se olisi leimahdus, joka muuntaisi heidät ylösnousseiksi valo-olennoiksi, kun taas toiset uskoivat sen olevan kauhea päivä maapallolle.

Jos Anshar on oikeassa, oikea vastaus on jossain näiden kahden teorian välillä. ”Munapäät” [lempinimi salaisten projektien tiedeneroille] ja smart glass padit [eräänlainen kehittynyt älytabletti] kertoivat kaiken tämän tapahtuvan ajanjaksolla 2018 – 2023/24. Sigmund [salaisten ohjelmien upseeri] kertoi minulle, että nyt kun olemme saapumassa aurinkosyklin minimiin eikä aurinkotapahtuma ole toteutunut, on päätelty, että se tapahtuu todennäköisimmin, kun aurinko kulkee minimistä maksimiin. Tämä prosessi kestää noin 11 vuotta. Jos Anshar on oikeassa, saatamme tarvita jokaisen hetken valmistautumiseen ja selvittääksemme karmaamme ja värähtelyämme.

*

Jatka lukua tästä, linkki alkueräiselle sivulle:

Suuri auringonpurkaus – mitä, miksi, milloin?

 

*

https://kosminenvalo.wordpress.com/


Kommentointi on suljettu.