Avaruus,Yleinen

Suomalaiset salaisissa avaruusohjelmissa

11.10.2016, Katri Laitila

https://kosminenvalo.wordpress.com/2016/10/08/suomalaiset-salaisissa-avaruusohjelmissa/

*

Suomalaiset salaisissa avaruusohjelmissa

aht13Kulissien takainen eliitti tietää ajan loppuvan, joten se on kiihdyttämässä kaikkia operaatioitaan. Se on laittanut isomman vaihteen päälle kansalaisten mielten hämmentämiseksi ja todellisen maailmanpoliittisen tilanteen pimittämiseksi, minkä voi havaita entistä räikeämmän propagandan vyörymisestä mediaan. Kaikki eliitille uskolliset tahot valjastetaan hämmentämään soppaa.

Tällä viikolla Suomessa otettiin käyttöön uusia propaganda-aseita, kun rauhannobelisti ja presidentti Martti Ahtisaari julkaisi yhdessä Jaakko Iloniemen ja Tapani Ruokasen kanssa uuden keskustelukirjan Miten tästä eteenpäin.

Valtamedia, kuten Helsingin Sanomat, nosti kirjasta provosoivia otsikoita ja uutisia:

”Hallitsevatko Venäjän nöyristelijät Suomen henkistä tilaa?”

”Suomen henkistä tilaa hallitsee Venäjä-lobby.”

”Venäjä on luonut tilanteen, jossa kaikkien läntisten demokratioiden on yhdistettävä voimansa.”

”Presidentti Martti Ahtisaari sanoo uudessa kirjassa suorat sanat Venäjästä: ”He luovat kylmää sotaa, ei länsi.”

”Suomen pitäisi hakea Nato-jäsenyyttä jopa ennen Ruotsia ja Unkari pitäisi erottaa EU:sta.”

aht09Sellaiselle joka seuraa mediaa muistakin kuin suomalaisista propagandalähteistä, ovat tällaiset väittämät ja pohdinnat absurdia luettavaa.  Menemättä yksityiskohtiin voidaan asioiden todellinen tila esittää käyttämällä vanhaa nyrkkisääntöä, eli kääntämällä uutisointi toisinpäin, jolloin saadaan totuus:

Suomen poliittinen ja taloudellinen eliitti on jo antautunut, ja luovuttanut itsenäisyyden lännen elitisteille, joten Suomen henkistä tilaa hallitsee USA:n nöyristely, USA-lobby. Suomi on nykyisin pelkkä vasallivaltio vailla todellista itsenäisyyttä. Nyt vain uppiniskainen kansa täytyy manipuloida kannattamaan sotavarustelua, elintason laskua ja kurituksen hyväksymistä.

USA on luonut tilanteen, jossa kaikkien demokratiaa haluavien on yhdistettävä voimansa. USA on pyrkinyt kaikin mahdollisin tavoin käynnistämään uuden kylmän sodan tai maailmansodan, jota jo käydään kulissien takana.

Kenen ajatuksia Ahtisaari edistää?

Miten tästä eteenpäin -kirjan ajatukset eivät ole kirjoittajien alkuperäisiä ideoita. Keneltä Ahtisaari, Iloniemi ja Ruokanen ottavat käskyt vastaan? Kenen asiaa he ajavat? Kenen puhemiehinä he toimivat? Millainen agenda tuon ajatusmaailman taakse kätkeytyy?

Vastausta voi alkaa kaivaa esimerkiksi Ahtisaaren elämänkerrasta Matkalla – Martti Ahtisaaren tarina (2011). Kirjan ovat kirjoittaneet Katri Merikallio ja Tapani Ruokanen, joista Ruokanen siis on mukana myös uusimman Miten tästä eteenpäin -kirjan kirjoittamisessa.

Ahtisaari ei ole koskaan peitellyt läheisiä välejään miljardööri George Sorokseen. Soros on tunnettu talouksien, kansojen ja valtioiden tuhoaja, joka naamioituu hyväntekijäksi ja avoimen kansalaisyhteiskunnan puolestapuhujaksi. Soros rahoittaa ympäri maailman lukemattomia eri säätiöitä, organisaatioita ja kansalaisjärjestöjä, joita käytetään luomaan epävakautta, levottomuuksia, disinformaatiota, valekansannousuja, kriisejä, sotia, oppositioita ja valeoppositioita. Soros rahoittaa ajatushautomoja, puolivaltiollisia järjestöjä, luottopoliitikkoja ja nettitrolleja manipuloimaan julkista mielipidettä, vaaleja ja muita yhteiskunnallisia tapahtumia. Hänen oma tunnetuin säätiönsä on Open Society Foundations, jonka kautta käydään jatkuvaa informaatiosotaa.

Viime kevään niin kutsuttujen Panaman paperien toimittajakunta sai rahoituksensa edellä mainitulta Soroksen säätiöltä. Koko operaation tarkoitus oli saada Putin näyttämään suurelta roistolta, vaikka papereissa häntä ei pystytty edes suoraan yhdistämään veronkiertoon. Media kuitenkin loi vahvan mielikuvan täydellisestä korruptiosta.

Soros on globaalissa valtapelissä reititin, jonka kautta kanavoidaan rahaa kohteisiin, jotka edistävät eliitin maailmanvalloitusagendaa. Soros on agentti tai kilpi, jonka yläpuolella piileskelevät todelliset käskyjen antajat.

Soros jäi taannoin kiinni ulkoministeri Hillary Clintonin ohjailusta, kun joukko hakkeroituja sähköposteja vuodettiin julkisuuteen. Samassa vuodossa paljastui, että Soros oli suositellut Ahtisaarta Albanian levottomuuksien lievittäjäksi. Hän oli yksi kolmesta luottohenkilöstä ja lopulta pestin sai slovakialainen diplomaatti ja ministeri Miroslav Lajcak. Vuodetut viestit osoittavat, kuinka Soros pystyy manipuloimaan USA:n hallintoa ja USA:n hallinto Euroopan sisäisiä tapahtumia.

Palataan takaisin Ahtisaaren elämäkertaan. Kirjassa kerrotaan, kuinka Ahtisaari näki Suomen olevan täynnä mahdollisuuksia ei-valtiolliseen vaikuttamiseen erilaisten organisaatioiden ja järjestöjen kautta. Punainen Risti ja Kirkon Ulkomaanapu jo olivat merkittäviä ja lähes puolivaltiollisia toimijoita Suomessa. Ne eivät kuitenkaan olleet varsinaisia ajatushautomoita. Ahtisaari selvästi halusi kopioida Soroksen toimintamallin Suomeen.

Presidenttiaikanaan Ahtisaari järjesti virka-asunnollaan Mäntyniemessä Soroksen johdolla tapaamisia, joissa kirjan mukaan ensimmäisellä kerralla koolla olivat Ahtisaaren assistentti Matti Kalliokoski, Jaakko Iloniemi, Alpo Rusi, Pertti Torstila ja Marko Ahtisaari. Kalliokoski muistelee, että kyse oli miellyttävästä ja mielenkiintoisesta brainstorming-sessiosta, jossa Soros avasi maailmankuvaansa. Session jälkeen Soros ja Ahtisaari tapasivat aina, kun sattuivat samaan kaupunkiin.

***

LUE KOKONAAN /LÄHDE:

Suomalaiset salaisissa avaruusohjelmissa


Kommentointi on suljettu.