Suolistosairaudet lisääntyivät räjähdysmäisesti – GMO viljatko pääsyyllisiä ?

maanantaina, joulukuuta 16, 2019

Suolistosairaudet lisääntyivät räjähdysmäisesti – GMO viljatko pääsyyllisiä ?

Teksti: Teemu Vehkala

Tulehdukselliset suolistosairaudet ovat lisääntyneet räjähdysmäisesti Suomessa. Vuodessa diagnoosin saa jo suunnilleen n. 2000 suomalaista.

Karkeasti se tarkoittaa n. 5 uutta potilasta per päivä.

Croch ja Colitis ry:n toiminnanjohtaja Ulla Suvanto sanoo, että luvut ovat korkeat.

Keski-ikäisillä jo kansantauti

Tulehduksellisiin suolistosairauksiin voi sairastua missä iässä tahansa.

Kelan mukaan voidaan jo parin vuoden päästä puhua ihan kansantaudista ikäryhmiin katsomatta.

Mutta vaikka valemedia (Iltasanomat, Iltalehti, YLE, Helsingin-Sanomat) julistaa edelleen, että syytä kasvuun ei tunneta. Niin kyllä nämä suolistosairauden aiheuttajat GMO-teollisuuden pääomistajat sen tietävät, että geenimanipuloitu vilja aikaansaa sen, että WC pönttö täytyy jopa verestä, kun suolisto oireilee.

Mutta tätä ei voida kertoa kansalaisille, koska muuten he älyäisivät kiinnittää huomionsa siihen ruokavalioonsa, eikä niinhin suolistosairauslääkkeisiin, joista BIG PHARMA tavoittelee voittojaan.

BIG PHARMA (lääketeollisuus) yrittää viimeiseen asti salata sitä, että miten ihmisen ruoansulatusjärjestelmä toimii.

Sen vuoksi heillä on täällä Suomessakin nämä pahamaiset kätyrinsä Terveyden ja Hyvinvoinnin laitoksella, jotka sitten kertovat julkisuuteen että kuinka pulla on D-vitamiinipommi, nyt kaikki syömään pullaa jne.

Tämä nykyinen THL:n ruokaympyrä on siltä osin muuttunut menneistä ajoista, että nykyään jos menet kauppaan ostamaan vaikka ruisleipää, niin enää et tiedä, että mitä se leipä pitää sisällään.

Vaasan ruispalat mm. on täynnä glyfosaattia ja sitten kun nämä huhut lähtevät kiertämään verkossa, niin yhtiö yrittää vakuuttaa, että ”kaikki tuotteemme ovat täysin turvallisia”.

Entäs siinä tapauksessa kun se perse vuotaa verta aina sen jälkeen kun syö ruisleipää ?

Sillä nämä yleistyvät suolistosairaudet liittyvät enemmän tai vähemmän juuri geenimanipuloidun viljan ympärille, koska geenimuuntelulla ollaan saatu aikaan sellaisia kemiallisia reaktioita, jotka heikentävät suoliston immuniteettia.

VHH-dieetti on edelleen BIG PHARMA:n suuri vihollinen

Silti edelleen jos seurataan tätä julkista keskustelua valemediassa, niin nähdään se, että edelleen VHH-dieetti, eli vähähiilihydraattipitoinen ruokavalio on edelleen BIG PHARMA:n suuri vihollinen, koska se vaarantaa mm. 2:s tyypin diabetes ja statiini lääkebisneksen.

Koska on tutkittu, että ihmiset joilla on alkava diabetes, että jos he onnistuvat laihduttamaan edes 20 kiloa pois VHH-dieetillä, niin he voivat sen jälkeen jättää osin jo diabetes lääkkeet pois ja sellainenhan on BIG PHARMA:lle äärimmäisen suuri uhka.

Joten tämän vuoksi näitä VHH-ruokavaliota kannattavia lääkäreitä kuten Antti Heikkilää vastaan on hyökätty rajusti Suomen valemediassa aina Helsingin-Sanomia myöten sekä Heikkilän uusin kirja laitettu myös myynti boikottiin tämän vuoksi.

Tiettävästi nämä geenimuunnellut viljat aiheuttavat myös muitakin oireita kuten tulehdustiloja elimistössä, sillä niillä saattaa myös olla olennainen tekijä mm. liikalihavuuden kanssa, joka myös on  jo yksi suomalainen kansantauti uniapnean lisäksi.

Ruokavaliomuutos uudistaa vatsan mikrobit

BIG PHARMA ei halua kertoa totuutta ihmisen suoliston ja vatsan toiminnasta sen osalta, että mitä esimerkiksi ovat mikrobit.

Mikrobit eli mikro-organismit, jotka ovat yksisoluisia eliöitä, jotka eivät näy paljain silmin.

Mikrobeihin kuuluvat bakteeri, levät, alkueläimet, hiivat ja homeet ja virukset.

Esimerkiksi roskaruoassa (hampurilaiset, ranskanperunat, perunalastut, jne.) on huonoja mikrobeja, jotka muodostavat pitkässä ajassa käytettynä vatsaan huonon mikrobikannan.

Mutta koska suoliston sanotaan olevan ihmisen toiset aivot, niin myös mikrobit elävät siinä missä hiivakantakin. Joten jos jollain ihmisellä on vaikka hirveä oluen himo, niin tuo keskikaljan himo voi aivan yhtä hyvin johtua siitä vatsassa elävästä hiivakannasta, koska aina jos sinne jotain kolmosolutta kaataa sekaan, niin sen jälkeen myös niillä hiivakannalla on omat bileet.

Tällä tavalla kun toimii ihmisen vatsa, niin siihen taas on myös sellainen vastalääke, että jos alatkin ruokkimaan vatsaasi esimerkiksi tuollaisilla parsakaalin kaltaisilla vihanneksilla, niin jossain vaiheessa n. 2-viikon kuluttua vatsasi mikrobikanta uudistuu ja nämä huonot mikrobit taas kuolevat pois ja niiden tilalle syntyykin terve mikrobikanta.

Tämän jälkeen kehosi alkaa huutamaan lisää terveellistä ruokaa ja nämä roskaruoan aiheuttamat tulehdustilatkin katoavat usein tuollaisen elintapamuutoksen jälkeen.

VHH-dieettiin kuitenkin kuuluu muutamia nyrkkisääntöjä kuten tuo, että proteiininsaanti on oltava 1,5 g per painokilo/päivässä. Jotta elimistö saa riittävästi proteiineja. Mutta sallittujen hiilihydraattien määrä pudotettava n. 50 g per päivä.

Mutta myös yleisvitamiinien päivittäisestä saannista kannattaa pitää huolta, jos alkaa VHH-dieettiä kokeilemaan.

Aiheeseen liittyvää kirjallisuutta on mm. VIISAS VATSA (Emran Mayer), LÄÄKKEETÖN ELÄMÄ (Antti Heikkilä).

Jenkeissä pelkästään nämä lääkärit, jotka toimivat holistisesti, eli käyttävät paljon vaihtoehtoisia hoitomuotoja ovat joutuneet mm. murhatuiksi.

Lääkäri Antti Heikkilä kertoi tänä syksynä Helsingissä pitämällään luennolla, että eräs holistinen lääkäri kokeili psykiatrisessa hoidossa potilaillaan VHH-dieettiä holistisena hoitomuotona ja yksikin nainen sekä mies parantuivat kumpikin, joilla toisella kaikki harhat katosivat kolmessa viikossa pelkästään tällä hiilihydraatteihin perustuvalla hoitomuodolla.

Mutta tuollaiset holistiset hoitomuodot ovat lääketeollisuuden kartellille äärimmäisen vaaralliset, koska useita miljardeja voittoja käärivät lääkeyhtiöt joutuvat silloin vaaraan menettää myyntitulojaan.

Lähteet: IS

 

http://nwohavaintoja.blogspot.com/2019/12/suolistosairaudet-lisaantyivat.html