Talous

Stanley Meyerin tarina – Vedellä kulkeva auto vei keksijän hengen

05.01.2020, Katri Laitila

perjantaina, tammikuuta 03, 2020

Stanley Meyerin tarina – Vedellä kulkeva auto vei keksijän hengen

Teksti: Teemu Vehkala

Stanley Meyer (24.8, 1940 – 20.3, 1998) oli amerikkalainen keksijä, joka loi vedellä kulkevan auton 90-luvulla.

Energiamuoto perustui tuossa vesiautossa HHO:n, plasmasytytykseen ja vesi-injektioon.

Edelleen netistä voi katsoa, että Stanleyn auto liikkuu veden voimalla.

Mutta Meyer ei tiennyt olevansa vaarassa, kun hän 20. maaliskuuta 1998 tapasi belgialaiset sijoittajat, joiden kanssa hän kävi liikelounaalla.

Hänelle tarjottiin suuria summia patentin luovuttamisesta, mutta Meyer kieltäytyi luovuttamasta patenttia suurista rahoista.

Tuon ruokailun yhteydessä hänet myrkytettiin hengiltä ja mies ehti vielä huutaa ulkona, että ”he myrkyttivät minut”.

Murhaajia ei sitten koskaan enää saatu kiinni, joten ei selvinnyt edes sitä, että mistä tiedustelupalvelusta nämä sijoittajiksi naamioituneet agentit olivat hänen peräänsä lähetetty.

Mutta jo yksistään edelleen tänä päivänä maailmalla öljyteollisuutta hallitsee suuryhtiöt Royal Dutch Shell, jonka pääomistajia ovat Rockefellerien pankkisuku ja nämä öljyparonit eivät salli, että yksikään vesiauto tulisi ja romuttaisi heidän öljymarkkinat.

Meyerin veli kertoo, että vain viikko hänen veljensä kuoleman jälkeen jotkut korstot tulivat ja varastivat nämä patentit ja veivät ne mennessään.

Tämä on suora esimerkki siitä, että miten kaikki vapaaenergiaan liittyvät asiat ovat hengenvaarallisia siinä vaiheessa, kun niitä joku alkaa oikeasti rakentelemaan ja mahdollisesti markkinoimaan eteenpäin.

Eli vedestä ei saisi tehdä vieläkään polttoainetta, koska muuten öljymarkkinat vaarantuvat.

Öljymarkkinoiden rahoilla kun Rockefellerit ja nämä muut maailman rikkaimmat pankkisuvut sijoittavat näitä öljyvoittoja mm. lainaamalla rahaa USA:n armeijalle, jonka sotilasmenot vain kallistuvat vuosi vuodelta.

Kun jo vuonna 2013 USA:n armeijan sotilasbudjetti oli peräty 640 miljardia amerikan dollaria. Joten voisi jo epäillä, että Jupiteriinko he ovat seuraavaksi hyökkäämässä, koska tuollaiset sotilasmenot ovat jo kerrassaan aivan järjettömät. Mutta USA:n veronmaksajat maksavat nämä sotilasmenot.

USA:n valtion talous on vaan tällä hetkellä niin huonossa jamassa, että jenkit joutuvat elämään jo maaliskuusta lähtien lainarahalla.

Lähde: https://www.unilad.co.uk

***

http://nwohavaintoja.blogspot.com/2020/01/stanley-meyerin-tarina-vedella-kulkeva.html


Kommentointi on suljettu.