Yleinen

SISÄSYNTYINEN & TÄHTISYNTYINEN – UUDET IHMISPROTOTYYPIT

29.11.2018, Katri Laitila

Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.com)
27.11.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun hivuttaudumme tämän eeppisen mestarivuoden (11), äärimmäisen puhdistavan vuoden loppuun, jotkut valmistautuvat nyt kääntymään metafyysisestä fyysiseen ylösnousemuskokemukseen … tai siihen, mitä voitaisiin kutsua ”ylösnousemuksen fyysiseksi näytökseksi/teoksi”.

Tämä muuttaa pelin luonnetta ihmisillä … se kutsuu ne, jotka ovat valmistautuneet, astumaan esiin uuden ihmisen prototyyppeinä – niiden polku jotka ovat täällä johtamassa kaikkia muita. Uudessa raportissa puhutaan siitä voimallisesta ikkunasta, jonka läpi kuljemme parhaillaan tehdäksemme tästä todellisuutta, sekä oleellisista komponenteista joita tarvitaan astumiseksi tähän (uuteen) valoon.

Sisäsyntyinen & tähtisyntyinen – uudet ihmisprototyypit

Tämä 11-kolmoisporttien kuukausi merkitsee merkittävän jakson päättymistä, joka alkoi viime vuonna päivänseisauksen 21.12.2017 ja uudenvuoden 1.1.2018 välillä … megaintensiivinen portaaliavautuminen, joka toivotti tervetulleeksi timanttikooditulvan, jota satoi Maahan koko vuoden vahvistaen meitä tulemaan järkähtämättömäksi sinnikkyydessämme tulevia vuosia varten … vuosia jotka tuovat suurempaa muutosta maailmaan ympärillemme.

Koko kesän (talvi etelässä) olemme tehneet työtä tätä loppuunsaattamispistettä kohti, ja marraskuun energiat ovat auttaneet meitä joka päivä saapumaan henkilökohtaiseen kehänsulketumishetkeemme … astumaan ulos siitä tilasta, jossa olemme asuneet (aioneita) ja siirtymään uudelle kehityskaarelle, joka annettiin 11-11-portista.

Kasvettuamme vuosia (elämiä) kohti valoa, juurrutamme nyt tuon energian valmistautuen kukoistamaan sielumme totuuden, aidon henkisen ydinolemuksemme, ainutlaatuisen kauneuden kera. Ja koska tämä on universaali 4-kuukausi, on ollut myös huomattava fokus mestaruuden tuomiseen niihin tärkeisiin rakenteisiin elämässämme, jotka vaativat tarkistusta, jotta voimme menestyksekkäästi maadoittaa uudet luomuksemme 2019.

Tämä on voinut merkitä joidenkin elämän (tai ajattelun) peruselementtien uudelleenjärjestelyä, voidaksemme saapua ruumiillistumisen seuraavalle askelmalle/tasolle, jonka Elohim on paljastanut minulle yhteensulautumisenamme planeettatietoisuuteen … sisäisten tähtiportti-portaalien avautuminen harmonisoimaan henkilökohtaisen elämänvoimamme planetaarisen elämänvoiman ja universaalin elämänvoiman kanssa.

Kun marraskuu tulee tervetulleeseen loppuun ja jatkamme näiden todellisuutta muuttavien energioiden välttämätöntä (ja haastavaa) integrointia … muuten, nämä raportit tulevat tavallisesti kuun lopussa, jotta minä/sinä/me voimme ensin ruumiillistaa ja kokea energiat, ennen kuin raportoin omista vastaanotoistani …alamme myös avautua uusien luomisenergioiden vapautukselle, samanaikaisesti saattaen loppuun yhden ensiruumiillistajien haastavimmista vihkimysvuosista/sykelistä ikinä. Ikään kuin KAIKKI laajentumisvuodet tai -vihkimykset (vuodesta 1999 saakka) ilmaantuisivat samana vuonna uudestaan jonkinlaista kieroutunutta loppunäytöstä varten. Ei ollenkaan siistiä.

Tavalla tai toisella tulemme kaikki sisällä täysin uuteen, täysin vieraaseen, käyttämättömään paikkaan, jossa saatamme kysyä hyvin selkeästi … mitä %!&# varten se kaikki oli??, ja/tai … mitä nyt?? Vaikka koko vastauksia ei ole vielä täysin käytettävissä (Merkuriuksen perääntyminen), näitä kysymyksiä on silti hyvä tehdä, kun valmistaudumme siirtymään tuntemattoman täysin uudelle/seuraavan tason askelmalle.

Siitä lähtien kun vuoden 2019 energioiden ennakkokatselu alkoi lokakuussa (ja kiitokset perääntyvälle Venukselle), olemme kiireisenä tarkastelleet tärkeitä (karma)teemoja … syklejä ja dynamiikkoja … jotka luulimme kauan sitten selvittäneemme, mutta valitettavasti meitä kaikkia on kehotettu jälleen tuomaan valoa noiden ikivanhojen esi-isäjuurien syvimpiin tasoihin, voidaksemme tehdä tilaa tulevan (galaktisen) Itsemme integroinnille. HUOM. Joissain tapauksissa nämä käynnit ovat tai ovat olleet koko ylösnousevalle kollektiiville … eivät aina tai välttämättä vain henkilökohtaisia.

Viestit joita olen saanut, ovat, että astuimme uudelle aikajanalle tässä kuussa ja että vaihdamme parhaillaan pois entisiltä ihmis- ja galaktisilta kehityskaariltamme, voidaksemme rakentaa täysin uusia, koskaan ennen luomattomia, luomuksia … minkä vuoksi tulevaisuuden luomiseen EI ehdottomasti liity mitään entisen kaivelemista ja miksi mikään ”jo luotu” ei tunnu miellyttävän meitä enää. Tuo elämä on virallisesti ohi.

Ei ole helppoa astua tähän uuteen tilaan, kun samaan aikaan vanhat olosuhteet jatkavat meidän kutsumista taaksepäin. Kuitenkin … avaimena tähän uskomattoman voimakkaaseen mestaruuskuukauteen on ollut pitää itsepintaisesti se perspektiivi, ettemme välttämättä toista näitä syklejä, vaan kirjoitamme uudelleen niitä. Monet meistä ovat saapuneet spiraalin seuraavalle/korkeammalle tasolle, mikä vaatii käymään uudelleen näissä sisäisissä paikoissa, jotta voimme lopultakin parantaa ne kokonaan … jotta voimme pujottaa timanttivalomme noista haavoittuneista paikoista, jotka ovat olleet liian vaikeita kohdata tähän mennessä. Ja sitten siirtyä niiden yli.

[Suojattu osuus. Koko raportin ja kommenttien lukemiseksi katso nettisivuilta jäsenyysvaihtoehdot ja -hinnat.]

———–

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien ”suodatintesi” läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja – suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

*

http://luxonia.com/viestit/8-lauren-fi/7228-27112018-sisaesyntyinen-a-taehtisyntyinen-uudet-ihmisprototyypit


Kommentointi on suljettu.