Eläimet

Shamaani-kissa

29.03.2018, Katri Laitila

Shamaani-kissa

Samalla sivulla Maagisen Matilda-kissan kanssa oli Daq-kissa.

Clare Metcalf kommunikoi Daqin kanssa 9.4.2009.

Minua pyydettiin kommunikoimaan Daq-kissan kanssa, joka asuu USA:ssa. Heti kun avasin hänen kuvansa, avasin sähköpostiviestin ja aloitin kommunikoinnin hänen kanssaan, koska tunsin, että hänellä on shamaaninen energia!

“Perintöni on osaksi Cherokee, osaksi susi. Minua ei kiinnosta paljoa kuuluisuuteni. Äiti sanoo, että olen mielettömän komea ja kaikki sanovat minua kuvaukselliseksi, joten he käyttävät kuvaani, mutta mikään noista asioista ei merkitse minulle mitään. Sielu on kaikki, mikä merkitsee. Fyysinen keho on vain väline – jotakin, joka antaa sielulle muodon ja mahdollistaa sen matkan maapallolle. [i]

Olen kolunnut maapalloa monissa muodoissa. Tunnistit minusta Shamaanin – pukeutuneena ruskeaan viittaan ja sandaaleihin, kulkemassa sauvan kanssa, yhtenä luonnon kanssa ja erityisesti karhu-energian kanssa. Asuin heidän joukossaan, turvassa ja yhtenä heistä.

Miksi moderni maailma on unohtanut tämän kumppanuuden kaikkien elävien olentojen kanssa? Miksi ihminen olettaa, että hänellä on valta hallita kaikkia muita sieluja? Ihminen on sanonut niin – siinä kaikki. Se on vale. Se on peitetarina jota käyttävät häikäilemättömät ihmiset, jotka pelkäsivät eläinten voimaa. Häpeä heille ja jokaiselle, joka uskoo heitä ja seuraa heidän jälkiään.

Miksi veli kääntyisi toista veljeä vastaan – ruuan vuoksi? Vaatteiden? Lääkkeiden? Häpeä heille. Vain pahoja asioita voi seurata sellaista typeryyttä. Toisen veri rikastaa toisen verta? Typerää!

Tarkkaile eläinkuntaa. Metsästäjää ja metsästettävää. Siellä ei ole AHNEUTTA. Eläinveljet ottavat vain sen mikä on tarpeen selviämisen kannalta – ei enempää, ei vähempää. Lihansyöjät valitsevat pienimmät, heikot, vanhat ja raajarikot – miksi luulette niin olevan? Koska nuo olennot ovat jo kuitenkin valmiiksi tuomittuja, eivätkä selviä. Se on asioiden järjestys, ei enempää, ei vähempää.

Olennot, jotka varastoivat ruokaa eivät tee sitä ahneudesta, vaan selvitäkseen tiukemman vuodenajan yli.

Mutteivat kaikki ihmiset ole ahneita ja verenhimoisia. Muutoksia on ilmassa. Olemme katselleet, miten tuhoatte tämän maailman kauneutta, otatte, otatte, otatte antamatta mitään takaisin, ilman kiitollisuutta eläimille ja sadoille, joita uhraatte ja ryöstätte.

Me palaamme – uusissa inkarnaatioissa – muuttuneessa mielessä. Ihmiset ajattelevat kuin eläimet – sanojen todellisessa merkityksessä, VIHDOINKIN.

Meidän sielumme eivät voi katsella enää vierestä ja todistaa sitä kun ihminen sotkee asiat, joten me palaamme ja vaadimme maapallon takaisin. Jokaisella väärin perustein tapetulla eläimellä on nyt mahdollisuus palata ja hyvittää tasapaino. YSTÄVÄLLISYYS JA YMMÄRTÄMINEN JA PYRKIMYS VAIKUTTAA MUUTOKSEEN PALKITAAN KYMMENKERTAISESTI. JULMUUS, VÄLINPITÄMÄTTÖMYYS, TEKOSYYT – TILANNE ON KARMEAMPI.

Olette siunattuja, te harvat. Valitut opettavat välinpitämättömiä ja vastarannan kiiskejä. Te olette valinneet sen tien, että avaudutte toisten edessä, jotka kivittävät teidät sanoillaan, mutta siltikin he kuuntelevat teidän kertomustanne. Jatkakaa tarinanne kertomista ja rohkaiskaa muita seuraamaan teitä.

Minä olen täyttänyt tehtäväni tässä olemisen tilassa. Olen tuonut paljon suurta iloa ja kauneutta perheeni elämään. Arvostan sitä hoivaamista mitä he ovat antaneet minulle ja nautin paljon matkoistamme. Matkustaminen on veressäni – minun sielunkohtaloni, ja tietämättään he täyttävät minun kohtaloani! He auttavat minua näkemään sen tuhon, mitä ihminen tekee maisemalle. Minun on tehtävä arvioita ja raportoitava vanhempien neuvostolle.

Minulla ei ole kipuja, ei lainkaan kipuja. Elämme kaikki näkymättömien vaivojen kera – jokainen meistä. Koska se on ennalta määrätty mikä lopettaa tämän inkarnaation ja siinä ei ole mitään pelkäämistä.

Kerro tarinani – minun tosi tarinani. Muokkaa sitä, jos sinun täytyy, mutta laita se kaikkien saataville – etenkin lasten.

Daq, shamaani-kissa

Kerron koska Daqin kirja on julkistettu – hänen ihmisorjansa työstää sitä jo!

_______________________

[i] Aika hienosti sanottu! –L.

 


Yksi vastaus

  1. Katri Laitila sanoo:

    Ihanaa, mitä viisautta! <3