Kanavoidut viestit

SEITSEMÄN LAHJAA

31.01.2019, Katri Laitila

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
15.12.2018 Miami, Florida
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

On pyhien aika USA:ssa, ja Kryon antaa viestin lahjojen antamisesta. Ainoa ero on, että annamme nuo lahjat itsellemme. Pystytkö tekemään kaikki seitsemän? Monet sanovat sen olevan vaikeaa. Se on.
 
Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.
 
Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Miamissa.

********

Tervehdys, rakkaat ystävät. Olen Kryon Magneettipalvelusta. Tänä viikonloppuna esitetään vuoden viimeiset kanavoinnit, poikkeuksena joulupäivänä annettava kanavointi. Se on hyvä tapa päättää vuosi 2018.

Annan tämän informaation niille, jotka kuuntelevat tämän päivän jälkeen. On joulukuu, kun puhun teille, ja rakkaat ystävät, on kulttuurillisen juhlan alku. Tämä juhla sisältää antamista. Jotkut ovat tosiaankin päättäneet, että se on ostamisen juhla – se on kuitenkin kulttuurillinen valinta.

Tiesittekö, ettei tämä juhlapyhäaika ole vain teillä tässä maassa? Eri aikoihin vuodesta monet tämä planeetan kulttuurit pitävät tällaisen juhlan. Otetaan melkein kuin tauko elämästä ja aletaan laittaa koristeita ja valoja. Se on perheen kunnioittamista ja antamisen juhla-aikaa. Hidut tekevät tätä myös. Heillä on jotain nimeltään ”diwali”, valojuhla ja antamisen aikaa. Se kuulostaa kovasti teidän joulultanne, eikö vain? Heidän kulttuurissaan juhlitaan toisiaan. On aika pysähtyä hetkeksi ja kunnioittaa perhettä. Hindutradition diwalissa on omia päiviä eri perheenjäsenille antamiseen. On päivä kunnioittamaan äitiä, isää, veljiä ja sisaria. Toiset kulttuurit tekevät samoja asioita eri tavoin, mutta on hyvin monia, jotka uskovat juhlalliseen antamisaikaan.

Seitsemän pyhäpäivälahjaa teille

Rakkaat ystävät, haluan tehdä jotain. Aion luoda seitsemän pyhäpäivälahjaa teille. Erona tämän juhlapäiväajan lahjoissa on tämä: nämä lahjat annatte itsellenne.

Kaikkien kulttuurien kaikessa antamisessa keskitytään toisille antamiseen, ja tietysti lahjojen saamiseen heiltä. Tänään tämä on syvällisempää, kuin luulette, ja totean: ”Jos täällä tai kuuntelemassa on ketään, joka todella noudattaa näitä seitsemän lahjan ohjeita, hänen elämänsä muuttuu.”

On paljastuksia ja kenties enemmän. Jokainen lahja edustaa päivää, jolloin teette jotain itsellenne. Kaikki lahjanantamispäivät eivät ole helppoja. Itse asiassa näistä kolmesta ensimmäisestä kaksi on usein vaikeita, kuten näette hetken kuluttua. Vaikeutena on, että sen tekeminen vaatii teitä käyttämään kokonaisen päivän. Näin on tarkoituksella.

Rakkaat ystävät, kaikki mitä teette, tuntuu tärkeämmältä teille, jos se vie enemmän aikaa. Miten monta vuotta olette käyneet koulua? Miten monta vuotta olette olleet työssänne? Kaikilla näillä pitkäaikaisilla kokemuksilla on uskottavuutta ja painoarvoa toisille, jotka kuulevat sen. Niinpä haluatte tehdä sitä. On seitsemän lahjaa. Jotkut saattavat näyttää helpoilta, mutta ne eivät ole, jos noudatatte ohjeita. Monet vievät päivän. Jotkut niistä vaativat vain, että muutatte asennettanne, ja jotkut niistä vievät aikaa. Miten tärkeää on antaa lahjoja itsellenne? Älkää antako näitä lahjoja itsellenne, ellette ole valmis muutokseen.

Ensimmäinen lahja

Kutsun ensimmäistä lahjaa ”Ansaitsen sen” -päiväksi”, eikä teidän tarvitse ottaa sitä vapaaksi. Tämä on päivä, jolloin suunnittelette muita päiviä. Tätä tarvitaan, koska teidän täytyy selittää perheellenne vähän, mitä teette. Kun he kuulevat, mitä aiotte tehdä, he sanovat: ”Miksi?” Ja silloin sanotte: ”Koska ansaitsen sen.” Koko tämän päivän, joka kerta kun katsotte peiliin, toistatte fraasin: ”Ansaitsen sen. Olen tehnyt kovasti työtä. Aion antaa lahjan itselleni. Se on seitsemän asiaa. Tämä on ensimmäinen, ja teen tämän, koska ansaitsen sen.”

Nämä eivät ole vain sanoja, rakkaat ystävät, koska Kryonin opetus on aina sanonut, että ansaitsette olla täällä. Tämä vaikuttaa tapaanne elää sen vuoksi, miten käsittelette itseänne kyseen ollessa draamasta ja stressistä. Siis on aika antaa itsellenne lahjoja.

Toinen lahja

Toinen lahja vaatii vapaapäivän. Sen täytyy olla poissa kaikesta, ja vain te tiedätte, missä se voi tapahtua. Kun sanon ”poissa kaikesta”, tarkoitan sitä. Älkää salliko minkäänlaista vuorovaikutusta ihmisten kanssa. Annan tälle myös nimen: ”Stressitön päivä”. Ei pitäisi olla sähköposteja, ei viestittelyä, ei minkäänlaista mediaa, ei elektroniikkaa. Älkää menkö mihinkään, missä joku esittää teille kysymyksen tai keskustelee kanssanne. Tämän täytyy olla lohduttava paikka. Teidän valintanne. Tarvitaan koko päivä tällä tavalla – koko päivä.

Saatatte nyt ihmetellä, mitä se tekee teille. Sanotte ehkä: ”No, Kryon, tiedämme, että on hyvä olla stressitön, joten se on kiva juttu. Ymmärrän.” Ymmärrättekö? Teette kai tätä usein? Kun olette pitäneet tämän päivän, takaan jotain: oivallatte, mikä sellainen aiheuttaa teille todellisuudessa stressiä, mitä ette ole ajatelleet aiemmin, koska ilman sitä teistä tuntuu paljon paremmalta! Kun oivallatte, mitä tuo stressi on teille, teillä on tilaisuus muuttaa se. Mutta jos pelkästään toistatte samaa asiaa joka ikinen päivä, teillä ei ole lomaa tutkia, mikä todellisuudessa aiheuttaa stressiä elämässänne, ja tämä saattaa yllättää teidät. Se on numero kaksi. Stressitön päivä. Sen täytyy tapahtua täysin itseksenne, ja jos teidän täytyy selittää se jollekin, kertokaa totuus: ”Annan lahjan itselleni, koska ansaitsen sen.”

Kolmas lahja

Numero kolme on samanlainen, mutta erilainen. Kutsun kolmatta ”Gaia-päiväksi”. Gaia on Äiti Maa, Pachamama. Se on planeetta, ja teidän täytyy ottaa toinen päivä vapaata. (Kerroin teille, että tämä on vaikeaa juhlapyhien aikaan.) Jotkut sanovat ”mahdotonta!” Tämän aikataulu riippuu teistä. Miten paljon ajattelette ansaitsevanne hyviä asioita elämäänne? Sukulaisenne ja ystävänne sanovat: ”Mitä, toinen päivä?” Ja te sanotte: ”Kyllä, koska ansaitsen sen. Annan itselleni toisen lahjan.”

Tämä on päivä täydellisessä hiljaisuudessa, erossa kaikista muista ihmisistä. Menkää etsimään jokin paikka luonnosta ja istukaa siellä koko päivä. Floridalaiselle se saattaa olla hiekkaranta. Jollekin maan keskiosassa se on metsä. Ette saa puhua kenellekään ihmiselle sen aikana. Voitte kuitenkin puhua planeetalle niin paljon, kuin haluatte. Oletteko koskaan puhuneet aalloille? Oletteko koskaan puhuneet puille? Oletteko koskaan keskustelleet taivaan tai tähtien kanssa? Tämä lahja on rakkauden sytyttämistä taas maaplaneettaa kohtaan. Kaikista lahjoista jotka annatte itsellenne, muistatte tämän lahjan parhaiten jälkeenpäin. Miten usein teette tämän, rakkaat ystävät? Joillakin teistä vastaus on: ”En koskaan”. Toisilla se on: ”Teen sitä melko paljon, ja tarvitsen sitä!” Tässä on suuri voima, ja olemme kertoneet teille, että tämä auttaa sytyttämään suhteen Gaiaan, joka on kumppaninne elämässä ja tietoisuudessa tällä planeetalla. Ette voi olla piittaamatta Gaiasta ja olla tasapainoinen ihminen. Planeetta on valmis antamaan teille tämän lahjan!

Seuraavat neljä ovat vähän esoteerisempia, eikä teidän tarvitse ottaa vapaapäivää niihin, mutta ne voivat olla vaikeampia joillekin teistä.

Neljäs lahja

Numero neljä on ”Mestaruuspäivä”. Haluan kertoa täydellisesti teille tästä päivästä, ja teidän täytyy opiskella vähän sitä varten. Rakkaat ystävät, olemme kertoneet teille, että teillä on sisällänne mestaruus. Kuitenkin monet asiat menevät sen tielle, joten ette usein käsitä omaa suurenmoisuuttanne. Omat tapanne, millainen kulttuurinne on ja monet muut asiat estävät teitä näkemästä, kuka olette. Lisäksi se mitä teille on opetettu ihmisen perusluonteesta, kertoo, että olette vähemmän mestari. Kaikki nämä asiat juonittelevat yhdessä ja ottavat teidät pois siitä mestaruudesta, jonka kanssa synnytte.

Fakta: synnytte suurenmoisena ja vapaan valinnan kera. Tämän myötä voitte mennä, mihin suuntaan haluatte. Millainen tämän päivän mestari olisi – ei menneisyyden mestari, vaan tämän päivän mestari?

Kun aloitan tämän esityksen, on niitä, jotka sanovat: ”No, tämä ei ole minua varten, se on toisille.” Katsokaa, niin näette. Mitä tapahtuu, jos muutatte asenteenne edes päiväksi? Mitä tapahtuisi, jos herätessänne julistaisitte: ”Olen suurenmoinen. Näen korkeamman itseni silmin kaiken, mitä minulle tänään tapahtuu. Käyttäydyn kuin mestari. Etsin myötätuntoa, Jumalaa ja rakkautta kaikesta, mitä näen. Ja joka kerta kun teen sen, minusta tulee vähän nuorempi.”

”Kryon, tuleeko mestarina olemalla nuoremmaksi?” Ei. Teistä tulee nuorempi harjoittamalla mestaruutta. Sen myötätunto ja rakkaus tekevät ihmiskehossa. Ne alkavat hidastaa solujen ikääntymistä. Olette kuulleet lääkäreiden puhuvan tästä! Stressaantuneet eivät elä kauaa. Ne joilla on rakkautta ja myötätuntoa, elävät usein paljon pidempään.

Tämä alkaa varhain tuona päivänä, silloin kun heräätte. Ette ota vapaapäivää. Sen sijaan teette, mitä teette joka päivä. Esimerkki. Olette matkalla kauppaan tai työpaikalle, ja liikenteessä tapahtuu jotain, jolloin joku huutaa teille, tööttää torvea ja näyttää käsimerkkejä. Mikä on ihmisen normaalireaktio? Tukahduttakaa tuo tarve ja rentoutukaa mestaruuteenne. Haluan teidän ajattelevan tuota ihmistä. Haluan teillä olevan myötätuntoa tuota ihmistä kohtaan. Hänellä on huono päivän, aivan kuten teillä on ollut huonoja päiviä. Nähkää hänet siinä valossa. Mestarilla ei ole mitään välitöntä reaktiota töötätä takaisin tai korottaa ääntään. Ei ole mitään reaktiota tuntea olonsa huonoksi tai loukatuksi, koska tunnette vain mestaruuden sisällänne ja myötätuntoa tuota ihmistä kohtaan. Ette tiedä hänen nimeään, mutta yhtäkkiä hän on kultaisessa valossa, jonka olette luoneet. Alatteko saada kuvan tästä? Mestaruuspäivä.

Kuka ärsyttää teitä eniten kotona? Yhtäkkiä alatte kokea sen eri tavalla tämän päivän vuoksi. Kieltäytykää ärsyyntymästä. Kun se normaalisti tapahtuisi, sanotte itsellenne: ”Tämä ei ärsytä minua, koska minulla on mestaruus. Olen suurenmoinen rakkaudessa.” Yhtäkkiä oivallatte, että kaikki ne jotka ärsyttäisivät teitä, ovat aivan kuin te. He tekevät parhaansa sillä, mitä heillä on. Te saatatte itse asiassa ärsyttää heitä! Ajattelitteko sitä? Kenties aiheutatte heille stressiä, ettekä ole käsittäneet sitä.

Siis otatte askeleen taaksepäin ja laitatte kultaisen valon heidän ja itsenne ympärille. Älkää yllättykö, jos he tuntevat sen välittömästi. Voi, mikä lahja tämä olisi teille, eikö vain? Jos voisitte muuttaa tuon ärsytystekijän, he saattaisivat pehmentyä ja alkaa nähdä teidät eri tavalla. Miksi? Koska ette enää reagoi niin, kuin ennen.

Alatte katsoa kaikkea myötätuntoisella, hiljaisella tavalla, ja monet näkevät sen silmistänne. Kenties kulttuurinne sanoo teille jossain tilanteessa: ”Tämä on se aika, jolloin huudan vihaisena.” Sen sijaan sanotte itsellenne: ”Olen suurenmoinen ja paljon sen yli, mitä kulttuurini tuo. Minulla on mestaruus sisällä.”

Kenties menette työpaikkaanne, ja siellä on tuo ihminen, jota ette voi sietää. Hän on niin ärsyttävä! Nyt teillä on tilaisuus tehdä sama asia kuin perheenne kanssa? Kyllä, hän on ärsyttävä, mutta hän kulkee elämänsä läpi parhaalla tavalla, johon hän pystyy sillä, mitä hän tietää. Taas kerran, kenties te ärsytätte häntä, ettekä tiedä sitä! Siis aloitatte laittamalla tuon kultaisen valon teidän kummankin ympärille. Tämä on mestaruutta.

Entä jotain vielä käytännönläheisempää? Sanotaanpa, että menette lounaalle ystävien kanssa, ja alatte kuulla heidän yksitellen puhuvan niin, kuin he aina puhuvat. He alkavat valittaa siitä, miten asiat ovat. Sitten he kertovat mielipiteitään epäoikeudenmukaisista asioista ja alkavat ”soittaa” sitä samaa nauhaa uudestaan ja uudestaan samoista toimimattomista asioita ja ihmisistä, jota olette kuunnelleet vuosia tuossa pöydässä. Koko aikana lounaalla kuulette vain negatiivisuutta. Pysytte hiljaa, eikä ole teidän tapaistanne pysyä hiljaa. Tiedätte, mitä tapahtuu seuraavaksi. Lopulta ystävät kääntyvät katsomaan teitä ja kysyvät: ”Miltä tämä sinusta tuntuu? Olet hyvin hiljainen tänään.” Ette ole sanoneet mitään. He tietävät, että jotain on tekeillä.

Kiinnittäkää huomiota, sillä se mitä aion antaa teille, on käytännön mestaruutta. Tässä tapauksessa kun olette pysyneet hiljaa, teillä on tilaisuus muuttaa energiaa olematta kriittinen siinä, keitä he ovat. Annatte heille totuuden. Kerrotte heille: ”Minulle on tapahtunut jotain. Olen löytänyt jotain itselleni. Rakkaat ystävät, olen oivaltanut, että kun osallistuin näihin keskusteluihin, minusta tuntui huonolta. Negatiiviset asiat alkoivat järkyttää minua. En nauttinut ruuastani. Rakkaat ystävät, kaikki mitä olette sanoneet tänään, pitää paikkansa ja on totta teille. Jotkut näistä asioista täytyy korjata, ja se on varsinainen aihe. Olen kuitenkin muuttanut tapaani reagoida. Joka kerta kun kuulen näistä epäoikeudenmukaisista tai negatiivisista asioista, visualisoin ne korjattuna. Visualisoin ratkaisun kaikkeen, mistä olette puhuneet tänään. Kukaan teistä ei ole väärässä, ja nautin todella olla kanssanne. Olen kuitenkin havainnut, että pystyn sulattamaan ruokani paremmin, jos alan hiljaa visualisoida näitä asioita ratkaistuna. Olen oppinut hiljattain tämän itsestäni.”

Miten he voivat väittää vastaan siinä? Ette sanoneet heidän olevan väärässä siinä, mitä he tekivät. Puhuitte pelkästään itsestänne ja siitä, mitä olitte oppineet itsellenne. Se on mestaruutta. Ette tee ympärillä olevien oloa huonoksi tai kritisoi heitä, koska olette parempi kuin he. Sen sijaan toimitte myötätuntoisesta sydämestä ja annatte heille kutsun siihen, mitä olette löytäneet itsellenne.

Takaan, että lounaan lopuksi ainakin yksi heistä tulee luoksenne ja sanoo: ”Kerro minulle lisää – haluan saada sen, mitä sinulla on.” Ja sitten voitte selittää vielä lisää rakkaudesta, jota teillä on, ja mestaruudesta jonka olette löytäneet. Mestaruuspäivä. Haastan teidät tekemään tämän. Ajatelkaa tilanteita ja sitä, miten saatatte reagoida. Meditoikaa, ennen kuin lähdette ovesta ulos. Ja tehkää affirmaatio. ”Rakas Henki, tänään olen mestari. Rakas Henki, tuo minulle asioita, jotka ovat lahjoja, joiden läpi voin kulkea mestarina.” Tämä oli numero neljä. Alatteko nähdä, etteivät nämä ole helppoja?

Viides lahja

Numero viisi on ”Parantumispäivä”. Rakkaat ystävät, tämä on vanha uutinen Kryonin seuraajille. Solunne tietävät, mitä sanotte. Epigenetiikan tutkijat ovat todistaneet tämän. Soluihin vaikuttaa se, mitä tietoisuus ja ympäristö luovat. Mitä sanotte ääneen päivittäin? Kuka olette oikeasti? Oletteko oma persoonanne vai tuote, jonka ympärillänne olevat määrittelevät?

Rakkaat ystävät, jos tarkastelette yhteiskuntaanne ja sitä, miten se puhuu teille, terveytenne ja ikänne ovat sen tuote, mitä teille sanotaan. Oletteko katselleet mediaa viime aikoina? Teille kerrotaan hyvin selvästi, että jos olette tietyssä iässä, teillä pitäisi olla tämä pielessä. Sitten teille annetaan kemiallisten aineiden nimiä, joita teidän tarvitsee ottaa siihen. Ja istutte siinä katselemassa, ja katselette sitä uudestaan ja uudestaan ja se menee suoraan alitajuntaanne. He määrittelevät teidät, rakkaat ystävät! He kertovat teille, minkä teissä pitäisi olla pielessä tietyssä iässä, ja koko yhteiskuntanne uskoo sen.

Mitä jos ottaisitte kontrollin siitä kaikesta? Parantumispäivässä on kyse sen kontrolliin ottamisesta. Esimerkki. Heräätte aamulla ja taas sanotte: ”Olen suurenmoinen. Synnyin suurenmoisena. Solut, aion puhua teille tänään. Haluan teidän kuuntelevan.” Sitten aloitatte luettelonne. Tehkää se etukäteen, ja haluan teidän käyvän läpi tuon luettelon kerran tunnissa. ”Solut, kuunnelkaa. Tässä on tuo luettelo jälleen …” Teidän luettelonne? Se on vain teille, mutta tuossa luettelossa informoitte (ette pyydä) soluillenne, että ne lakkaavat vanhenemasta. Muistuttakaa niille, että teidän normaali tilanne on tasapainoinen ja terve.

On niitä, jotka sanovat: ”Liian myöhäistä, Kryon, minulla on jo sairaus.” Minäpä kysyn teiltä jotain: onko sairaus, joka teillä on, osa solujanne? Ei, se on tunkeutuja, eikö vain? Sitten käskette solujanne hankkiutumaan eroon tuosta tunkeutujasta, koska keho tietää miten. Keho tietää miten! Tiede ei ehkä tiedä miten, mutta keho tietää. Homeopatian laaja historia todistaa tämän! Homeopatia on prosessi, joka ohjaa kehoa parantumaan. Lisäksi on tapahtunut hyvin monia sairauden remissioita tietoisuuden avulla, affirmaatioiden avulla, jolloin ihminen tulee tietoiseksi täydellisestä parantumisesta.

Älkää yllättykö, kun usein voitte tuntea sen välittömästi. Päänsärky lähtee pois, kipu alkaa lähteä pois, teistä alkaa tuntua terveemmältä. Mikä lahja! Se on teille. Se on tietoisuuden voima biologiaan.

Olette solujenne kontrollissa. Olemme kertoneet teille tätä vuosia, mutta kerron teille tämän: jos ette usko tätä faktaa, mitään ei tapahdu. Näin on, koska kehonne luontainen osa tietää, teeskentelettekö vai ette. Kyse ei ole tuon luettelon tekemisestä ja sen sanomisesta tai lukemisesta. Parantumispäivänä lopultakin uskotte sen ja annatte itsellenne terveyslahjan. Se oli numero viisi. Jos olette harjoittaneet tiibetiläistä numerologiaa, oivallatte, että numero viisi edustaa muutosta. Näettekö, miten se saattaisi muuttaa teitä?

Kuudes lahja

Tämä vaatii vapaapäivää. Haluan teidän ajattelevan, mitä haluatte tehdä tänä päivänä. Se voi olla yksinkertaista tai monimutkaista. Se on päivä tehdä, mitä te haluatte tehdä. Se on lahja itsellenne ja jotain, mitä te haluatte. Se voi olla helppoa. Se voi olla: ”Tänään haluan syödä ravintolassa, josta minä pidän, enkä mene jonnekin, koska joku toinen pitää siitä. Tänään nautin lempiasioistani. Tänään kuuntelen musiikkia, josta minä pidän, en sellaista, mistä toiset pitävät.” Tämä on käytännön lahja itsellenne. Mikä saa olonne tuntumaan hyvältä, mutta mitä teitä on estetty tekemästä toisten asioiden vuoksi? ”Otan koko pitkän päivän sellaisten asioiden tekemiseen, joista pidän.”

Jälleen on niitä, jotka sanovat: ”Mikä sinussa on vikana?” Ja voitte sanoa: ”Ei mikään. Annan itselleni lahjan. Teen koko pitkän päivän, mitä haluan, koska ansaitsen sen.” Kenties uskotte, että tämä on yksinkertaista. Ajatelkaa uudestaan. Miten kauan siitä on, kun olette tehneet näin? Useimmat teistä sanovat: ”En muista milloin.” Myötätuntoiset valotyöntekijät on suunniteltu ajattelemaan toisia ja laittamaan itsensä viimeiseksi. Niinpä monet teistä antavat jatkuvasti periksi toisten ideoille ja ehdotuksille. Miten kauan siitä on, kun olette syöneet siellä, missä te haluatte syödä? Tehkää se yksin tai toisten kanssa, mutta tehkää se. Nautitte tuosta ateriasta, rakkaat ystävät, koska se on lahja itsellenne. Ansaitsette sen.

Seitsemäs lahja

Tämä on erilainen. Se ei vie kauan, sitä saattaa kuitenkin olla vaikea selittää. Kutsun sitä ”Enkelipäiväksi”. Teidän on parempi olla yksin tehdessänne tätä. En halua kenenkään katselevan teitä. Olen odottanut tämän osalta tähän seitsemänteen saakka, koska se edustaa jumaluutta. Haastan teidät. Kun olette yksin, eikä ketään ole paikalla, haluan teidän menevän keskelle huonetta. Tehkää tuosta huoneesta mahdollisimman hiljainen. Ilta olisi paras aika, kun on vähemmän toimintaa ulkopuolella.

Tuossa hiljaisuudessa haluan teidän nostavan kätenne korkealle ylös ja sanovan ääneen: ”Enkelit tässä huoneessa, rakastan teitä. Kiitos, että rakastatte minua. Kiitos, että olette kanssani koko elämäni. Kiitos, että nauratte ja itkette kanssani.” Sitten haluan teidän tuntevan kihelmöintiä käsivarsissanne, kun he indikoivat kuulleensa teidät ja sanovat: ”Kiitos. Rakastamme sinua.” Tunnette sen. Tiedätte, mitä se on, kun tunnette sen. Voi, se on lahja teille. Tämä on hyvää ja vakaata kommunikointia sen ulottuvuuden kanssa, jota ette voi nähdä, mutta joka tietää, kuka olette, ja on aina kanssanne. Voitteko tehdä sen? Mikä haaste. Tunnette tämän, rakkaat ystävät, ja tulette pois erilaisena.

——–

Nämä ovat nuo seitsemän lahjaa. Mitä olen kertonut aiemmin siitä, kuka olette? Teette sen takaperoisesti, rakkaat ystävät, kun putoatte polvillenne siksi, että enkeli on läsnä. Nuo enkelit ovat täällä teitä varten, koska ansaitsette sen. Ihminen tällä planeetalla on suurenmoinen ja muuttaa sitä näinä uusina aikoina. Henkinen tukiryhmänne tietää sen. He ovat valmiina ottamaan teitä kädestä ja auttamaan teidät tämän elämän läpi. Miten kaunista tämä on?

Voitteko uskoa tämän olevan totta? Jos uskotte, näiden seitsemän lahjan toteuttaminen tuo teille elämänmuutoksen. Voisitte harkita tekevänne sen joka vuosi, koska se on niin tasapainottavaa ja rakastavaa.

Kerron teille totuuden tänään. Rakkautta lisätään, kun teette nämä asiat. Myötätunto on helpompi tuntea, kun teette nämä asiat. Mestaruus on helpompi saavuttaa, kun harjoittelette sitä, ja tiedätte, mitä tarkoitan. On juhlapyhä. On valonjuhla. Antakaa sen loistaa sisällänne.

Ja niin se on.

Kryon

———–

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien ”suodatintesi” läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja – suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

 

http://luxonia.com/viestit/21-lee-carrol-kryon/7361-15122018-seitsemaen-lahjaa


Kommentointi on suljettu.