Kanavoidut viestit

SARJAKUVAHAHMOJA

08.04.2019, Katri Laitila

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
1.4.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Luultavasti teistä tuntuu siltä, että kaikki ovat vihaisia kaikille, paitsi muutamat median raportit rakastavista teoista. Mutta nuokin rakastavat teot pilaa se tunne, ettei mikään muutu. Todellisuudessa Maa näyttää pahemmalta, mitä se oli, ennen kuin aloititte tämän viimeisen siirtymätyönnön.

Kenties voitte ymmärtää nykyistä siirtymävaihettanne kuvittelemalla, miten pelottavaa oli syntyä tähän tai mihin tahansa maaelämään. Ennen syntymää olemuksenne oli lämpimässä ja kodikkaassa ympäristössä, jossa voitte kellua vavattomasti. Syntymäprosessi muutti sen kivuksi, puristukseksi ja kylmyydeksi. Eri ulottuvuuksista ja aiemmista rakkauden ja lämmön paikoista siirryitte Maahan – paikkaan joka tuntui kylmältä ja anteeksiantamattomalta, ettekä kyenneet huolehtimaan itsestänne eikä teillä ollut kielitaitoa.

Sellaiselta maailma tuntuu joillekin teistä nyt – kylmältä ja anteeksiantamattomalta. Ihmiset eivät tunnu kovin tärkeiltä useimmille, kun eri yhteiskuntien taloudelliset junailut ovat etusijalla. Jotkut teistä väittävät, että se johtuu joidenkin tuntemattomien pimeiden voimien ottamista valtaansa. Toiset sanovat, että sellainen yhteiskunta vain on. Ja vielä toiset ovat vihaisia, että te ette osallistu erilaisiin taloudellisiin toimiin. Erittäin harvat näkevät sen yli, mitä esitetään.

Tämä on pelkästään yksi vaihe. Sen sijaan, että teistä tulee osa julmaa perhettä, kuten usein tapahtui 3D:ssä, synnytte rakastavaan maailmaan. Jotain mitä ette pysty vielä tuntemaan tai aistimaan. Nimittäin olette muukalainen tässä uudessa maailmassa. Ainoat tekijät jotka aistitte, ovat siitä maailmasta, josta olette kehittyneet.

Ennen syntymistänne Maahan olitte innostunut kokemaan Maan kaikkine tunteineen ja aistimuksineen. Niin se on, että maaelämä oli ja on kaunista fyysisesti, mutta tunteellisesti kuluttavaa. Nyt kun olette uudestisyntynyt, teidän on vaikea uskoa, että Maa on muuttunut. Niinpä jatkatte maaelämän kokemista sellaisena, kuin se oli 3D:ssä, ette sellaisena mitä se on teillä nyt. Toistatte muistojanne siitä, mitä oli – minkä media vahvistaa aivan liian tyytyväisenä.

Teillä ei ole vielä sanoja tai tunteita tutkia uutta Maata, kuten oli totta kaikille, jotka syntyivät Maahan ennen tätä. Tunnekokemuslaboratorion sijasta Maa on nyt universumeita. Ja ympäri universumeita rakkaus on avainelementti.

Se ajatus, että Maa on epämiellyttävämpi kuin ennen siirtymäänne, on pelkästään tarpeenne saada tolkkua tästä uudesta maaperästä, josta löydätte itsenne. Koska ette ole koskaan kokeneet universaalia rakkautta Maassa ollessanne, jatkatte sen pelon korostamista, joka on teille vaivatonta.

Olette vasta alkamassa poistaa pelkosilmälappujanne, kuten myös miljoonat muut. Niin se on, että kun sopeudutte uuteen Maahan ja uuteen ”sinuun”, ette enää välitä mediasta tai mistään muista raporteista, ainoastaan siitä mitä itse koette.

Kenties tuntuu siltä, että Maan asukkaat yrittävät luoda uudelleen jotain hyvin epämiellyttävää maahistoriaa. ”Yrittäminen” on avainsana. Nimittäin kun teistä tulee rennompi uudessa Maassa, havaitsette, että noilla entisillä historioilla on vähän tekemistä teidän kanssanne tai kenenkään kanssa, joka ei enää halua fokusoitua pelkoon.

Erona nyt kokemassanne syntymässä ja aiemmissa maasyntymissä on se, että vaikka odotatte syntyvänne tuskaan, kuten olette syntyneet jokaisessa aiemmassa maasyntymässänne, synnytte rakkauteen.

Tuollainen rakkaus on hämmentävää, sillä vaikka Maa oli tuskaa, olitte tarpeeksi voimakas kiertääksenne paljon siitä sisäisellä tietämyksellänne, että valmistauduitte tähän siirtymään. Nyt kuin olette saavuttaneet sekä henkilökohtaiset että globaalit odotukset, unohdatte, että ”te ette ole enää Kansasissa”. Tämä on uusi rakkausmaa. Te olette uusia rakkausolentoja. Sitä ei ole enää, mitä oli ennen.

Monet teistä viittaavat johtajien epäinhimillisiin ja Maan vastaisiin toimiin kaikissa maaelämän aspekteissa. Ne tuntuvat olevan suurempia ja ilkeämpiä kuin koskaan. Tosiasiassa he vain mahtailevat, mikä auttaa teitä ja muita siirtymään rakkauteen. Nimittäin ilman heidän liioiteltuja toimiaan uusi ”sinä” kenties sallisi niin olla, sillä suurin osa niistä ei suoraan vaikuta teihin. Mutta median kertoessa jatkuvasti monien johtajienne julmista teoista, olette vähemmän ja vähemmän ihastunut mihinkään toimintaan, jota ei tehdä rakkaudessa. Tämä on teidän ja Maan syntymisprosessia universaaliin rakkauteen. Ja muutamien teot eivät ole kaikkien tekoja – epäinhimilliset johtajat ovat vähemmistö.

Menneisyydessä annoitte enemmän valtaa johtajillenne, kuin itsellenne. Ette tarvitse enää ketään kertomaan, miten toimia tai kuka olette. Tosiasiassa opitte, miten toimitaan tässä uudessa Massa uudessa olemuksessanne, kun jätätte omaan arvoonsa ns. johtajienne filosofiat ja teot.

Uutta ”sinua” synnytetään koko rakastavassa komeudessaan tähän uuteen rakkausmaahan. Synnytys joka muuttaa kaikkien muiden maasyntymienne epämukavuuden upeaksi ilo- ja rakkauslauluksi. Kyse on vain siitä, että unohdatte uudet taitonne, kun teitä työnnetään uuden Maan synnytyskanavan läpi, mikä palauttaa muistot siitä, mitä oli ennen. Sellaista ei ole nyt, kuten te ja miljoonat maaolennot todistatte, sitten kun oivallatte, miten erilainen olette.

Johtajat jotka pelottavat ja suututtavat teitä, pelkästään pullistelevat omaa tärkeyttään, mihin he suostuivat ennen syntymistä tähän elämään. He ovat enemmän sarjakuvamaisia kuin rakastavia yksilöjä. Paljon helpompia teidän huomata ja sivuuttaa, sillä tässä elämässä ei ole kyse kenenkään muun seuraamisesta, kuin oman itsenne.

Se ei merkitse anarkiaa, vaan vapautta rakastaa ja olla rakastava – tämä oli rajoittunutta maan päällä sen kokeilustatuksen aikana. Maa on nyt universaalia rakkautta, ja vastaavasti sarjakuvajohtajanne kaatuvat tai epäonnistuvat nopeasti.

Aivan kuten vastasyntynyt kehittyy nopeasti totaalisesta hoitotarpeesta kävelemään ja puhumaan, niin on teillä nyt. Olette syntyneet tai synnytte pian – ei tuskaan, mikä on ollut maatapanne, vaan rakkauteen. Ja kun useammat ja useammat teistä tekevät sen, johtajanne häipyvät taustalle, sillä he eivät ole enää maanelämän tärkeitä elementtejä. Niin olkoon. Aamen.

———–

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien ”suodatintesi” läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja – suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

 

http://luxonia.com/viestit/59-brenda-hoffman/7479-142019-sarjakuvahahmoja


Kommentointi on suljettu.