Avaruus,Yleinen

Salattu kulissien takainen valtataistelu

04.11.2015, Katri Laitila

Lähde:

http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2015/11/salattu-kulissien-takainen-valtataistelu.html

Linkki:

https://kosminenvalo.wordpress.com/

***

Salattu kulissien takainen valtataistelu

Suomessa on viime vuodet vaikuttanut sellainen blogi kuin Kosminen Valo, jossa on varsin mielenkiintoista juttua ufo ja alien osastolta.

Sivustolla käytetään paljon lähteenä yhtä ufokontaktihenkilöä joka tunnetaan paremmin etunimellä Corey.

Hänen mukaansa maailman salaisen eliitin peli muuttui dramaattisesti vuonna 2014 joulukuussa, kun aurinkokuntaan ilmestyi kuin tyhjästä yli 100 jättimäistä palloa, joiden koko vaihteli Kuun, Neptunuksen ja Jupiterin väliltä. Eliitti kuulemma aluksi riemastui, että nyt heidän muinaiset alkuperäiset jumalansa olivat vihdoin palanneet takaisin avaruusaluksillaan ennustusten mukaisesti.

Mutta siinä vaiheessa kun USA:n armeijan avaruusohjelma yritti ottaa niihin yhteyttä, niin mitään kontaktia ei niihin saatu. Lopulta kuulemma yhtä palloa ammuttiin jonkinlaisella energia-aseella, mutta säde palautuikin takaisin ja tuhosi kokonaan USA:n armeijan salaisen avaruusohjelman käyttämän sotilastukikohdan.

Kontaktihenkilö Corey kutsuu näitä tulokkaita nimellä ”Sphere Alliance”, eli Palloliittoutuma.

Coreyn mukaan nuo olennot tulevat 6D tasolta ja sitä korkeammilta tasoilta.

Jättimäiset pallot on sijoitettu tasaisin välimatkoin koko aurinkokunnan alueelle muodostaen ns. energiaverkoston. Samalla koko aurinkokunta on asetettu tiukkaan karanteeniin. Kukaan ei enää pääse aurinkokuntaan sisään eikä ulos. Eliitti on tämän johdosta nyt yrittänyt paeta tilannetta maanulkopuolisiin siirtokuntiinsa, mutta kaikki yritykset on estetty.

Eliitti ei osannut sitten millään tavoilla ennustaa tätä yllättävää käännettä. Vielä merkittävämpää on se, että myöskään maassa ja Maan lähettyvillä olevat negatiiviset avaruusrodut eivät osanneet varautua siihen. Ne ovat samalla tavoin joutuneet jumiin maahan ja aurinkokuntaamme ja joutuvat odottamaan mitä tuleman pitää.

Salaiset konferenssit

Kontaktihenkilö Coreyn mukaan tämän vuoden keväällä järjestettiin useita salaisia konferensseja, joissa oli paikalla salaisten avaruusohjelmien edustajia. Maan liittoutuneiden puolelta myös tavallisia ihmisiä joka puolelta maailmaa. Näissä konferensseissa on käyty neuvotteluja maan tulevaisuudesta. Corey on ollut pienemmässä tapaamisessa, jossa paikalla olivat negatiivisten avaruusrotujen edustajat.

Maan liittoutuneiden ryhmä

Viime vuosina negatiivista eliittiä ja sen ihmiskunnalle tuhoisaa agendaa massamurhineen on noussut vastustamaan liittoutuneiden ryhmä, joka koostuu useasta eri valtiosta ja myös osista salaseuroista. Kun Sphere Alliance ilmestyi aurinkokuntaan 2014 joulukuussa, niin alkoi voimakas uudelleen ryhmittyminen. Moni eliitistä loikkasikin Illuminatista liittoutuneiden puolelle. Mutta myös salaisissa avaruusohjelmissa tapahtui muutoksia. Solar Warden -niminen avaruuslaivasto, joka kehitettiin 80- ja 90-luvulla, on nyt liittoutuneiden puolella.

Nyt enää ainoat valtiot, jotka sinnittelevät negatiivisen maailmaneliitin otteessa, ovat USA ja sen muutamat liittolaisvaltiot joihin valitettavasti Suomikin tällä hetkellä edelleen kuuluu.

Kulissien takana on käyty hiljaista sotaa jo vuosia, mutta sen ei koskaan anneta leimahtaa avoimeksi kolmanneksi maailmansodaksi. Sphere Alliancen porukka on toiminut koko ajan kulissien takana, ja se on estänyt jo monet yritykset laukaista kolmas maailmansota.

https://youtu.be/fRABlV5m4kQ
Ydinaseet on neutralisoitu jokainen yrityskerta ja näistä USA:n ja Israelin armeijan tempuista on vielä jäänyt todistusmateriaalia mm. Sverdlovskiin ammuttu ydinohjus, joka saatiin neutralisoitua.

Liittoutuneet ovat saaneet viime vuosina myös lisää valtuuksia ja tuen poistaa negatiivisen eliitin tältä planeetalta, mutta ilman tarpeetonta väkivaltaa. Liittoutuneet ovat sitoutuneet näihin seuraaviin päämääriin:
– Paljastaa kaikki salaliitot ja salaseurat
– Julkistaa kaikki salaiset eliitin piilottelemat teknologiat
– Paljastaa ihmiskunnan todellinen historia ja sitä kohtaan tehdyt rikokset
 – Aloittaa ympäristötuhojen korjaaminen
– Perustaa siirtymäajan hallinto, jonka jälkeen siirrytään lopulta rahattomaan talouteen
– Perustaa lisää siirtokuntia avaruuteen

Sphere Alliance ei ole kuitenkaan tullut pelastamaan ihmiskuntaa, vaan se on tullut auttamaan ihmiskuntaa pelastamaan itse itsensä.

Jo vuosien ajan Sphere Alliance on ottanut yhteyttä tuhansiin meistä ihmisistä, mutta suurin osa näistä ihmisistä eivät ole tietoisia siitä, kuinka heidän esim. internettiin kirjoittamansa informaatio kanavoidaan sieltä päin.
Pääosin kuitenkin nämä yhteyshenkilöt ovat sielullisesti alunperin samalta suunnalta kosmoksesta, kuin mitä Sphere Alliancekin.

 Asiat menevät ensin huonoon suuntaan

Kontaktihenkilö Corey kertoo myös tällaisista lintuolennoista, jotka muistuttavat ulkonäöltään niitä. Heiltä hän on kuullut sen, että kuinka ihmiskunnan asiat menevät ensin huonompaan suuntaan, ennen kuin kääntyvät parempaan. Tämän voisi tulkita siten, että taloudellinen epävakaus jatkuu ja eliitin ryhmät ottavat toisistaan mittaa kulissien takana ja tavallinen kansalainen joutuu yhä enemmän tasapainoilemaan näiden eliitin istuttaman tuhokapitalististen voimien ristitulessa.
Corey puhuu ihmisten ”todellisuuskuplista”, jotka tulevat puhkeamaan nyt ihan lähiaikoina. Lintuolennot ovat ilmoittaneet, että tapahtuu täydellinen asioiden todellisen tilanmuutoksen vaihdos, jossa ihmisille selviää heidän todellinen historiansa ja kosminen roolinsa, sekä avaruusolentojen olemassaolo sekä rikokset, joita heitä kohtaan on tehty. Tämä aiheuttaa sitten useimmissa ihmisissä suuren shokin. Mutta he jotka nämä asiat jo tietävät, tulevat toimimaan ikään kuin shokin lieventäjinä.
Tulevat disinformaatiokampanjat
Illuminatin negatiivisella eliitillä ja maan piiriin jumittuneilla negatiivisilla avaruusolennoilla ei ole enää mitään mahdollisuutta voittaa valtataisteluaan maan herruudesta. Mutta he voivat enää yrittää jarruttaa muutosta, joten tähän on sitten olemassa ikivanha keino, eli väärän tiedon levittäminen (disinformaatio).
Coreyn mukaan tämän vuoden aikana tullaan aloittamaan ennennäkemättömän laajoja ja taidokkaita disinformaatiokampanjoita. Niissä levitetään pelkoa ja käännetään asiat ylösalaisin. Suurin osa lankeaa näihin kampanjoihin, ellei ole kehittänyt tarpeeksi hyvää erottelukykyä.
Sattuipa Suomen valtamedian kannalta sopivasti. Se mitä YLE:n puoli yhdeksän uutiset kertoi Suomen MV-lehdestä ja Verkkomediasta sekä Magneettimediasta viime sunnuntaina oli juuri tätä itseään. 


Kommentointi on suljettu.