Yleinen

TAJUNNAN RÄJÄYTTÄVÄ VALAISTUMISKOKEMUS / RAUHA MAAN PÄÄLLE JA MUUTA SELLAISTA / SENTTEJÄ JA KALOREITA – SEURAAKO ILOA VAI PELKOA

12.01.2020, Katri Laitila

TAJUNNAN RÄJÄYTTÄVÄ VALAISTUMISKOKEMUS

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
11.1.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Monet meistä erkaantuvat enemmän ja enemmän maailmasta ovemme ulkopuolella. Uutisista, toisista ihmisistä. Mutta se ei oikeastaan vaivaa meitä, koska tiedämme, että se korvataan jollain syvällisellä. Alamme tuntea elämän tavalla, jolla emme ole koskaan ennen tunteneet sitä.

Kaikki jotka ovat tällä tietoisuusmatkalla, eivät ole sitoutuneet jäämään tänne valaistumisen jälkeen. Sitä kunnioitetaan. Jäämme tai lähdemme – sitä kunnioitetaan syvästi. Kuten tiedämme, jäämiseen liittyy vastoinkäymisiä, joita emme koskaan osanneet odottaa, ainakin jonkin aikaa.

Tämän esi-isäkehomme valmisteleminen majoittamaan ikuisen itsemme ei ole helppoa. Mutta tiedämme, että ilman tuon hiilipohjaisen kehon päivittämistä jääminen olisi mahdotonta.

Ja palkkio tuollaisesta integroinnista on kokea elämää täällä tavalla, jolla emme ole koskaan ennen kokeneet. Täällä oleminen sekä ihmisenä että jumalana on olemista yhdessä aistillisimmista ja hurmiollisimmista tiloista, jonka olento voi kokea.

Ihmiset pystyvät tietysti nauttimaan elämästä aistillisesti. Ja monet nauttivat. Mutta tällä tavalla, täysi tietoisuus integroituna sisäämme, sitä ei voi verrata mihinkään. Pelkät sanat eivät voisi koskaan kuvata tuon kokemuksen orgastisuutta. Se räjäyttää tajunnan. Mikään huume ei voisi koskaan viedä meitä sinne. Ja se on täysin luonnollista. Ilman huonoja sivuvaikutuksia.

Monet meistä ovat kokeneet sitä vaihtelevasti jonkin aikaa, ja se on voinut olla hienovaraisempaa varhaisemmassa vaiheessa. Mutta olemme huomanneet, että se on entistä kestävämpää. Ikuinen itsemme on enemmän ja enemmän läsnä. Se on virtaavampi. Meidän ei välttämättä tarvitse valmistautua meditoimalla tai edes hiljentämällä mieltä, vaikka se on helpompaa mielen ollessa hiljaa.

Mutta se voi tulla myös tavallaan alakuloisen tunteen kannoilla, mikä voi olla hämmentävää mielelle. Mutta tämä tosiaankin indikoi, miten pitkälle olemme tulleet.

Se muuttaa mieltä. Mieli alkaa tunnistaa sen, ja se pelkää sitä vähemmän ja vähemmän. Ja mieli nauttii siitä enemmän ja enemmän sydämen ja sielun rinnalla. Voimme sanoa, että se on tuo luottamusosa. Mieli alkaa luottaa sydämeen ja sieluun. Se alkaa tuntea turvaa tuossa hurmiollisessa tilassa, tuossa hyvin aistillisessa tilassa. Se alkaa rentoutua tähän autuaaseen tilaan.

Havaitsemme, ettei meidän tarvitse olla täysin integroitunut, ennen kuin tunnemme sen läsnäolon, kuka olemme. Meillä ei tarvitse olla kaikki asiat järjestyksessä. Meidän ei tarvitse todistaa arvokkuuttamme. Se on hämmästyttävää, mutta se kuka olemme, on jo tässä. Meidän ei tarvitse kutsua sitä.

Ja kenties se on tuo tajunnan räjäyttävä osa: se osamme joka on luonut tämän kehon ja universumeja, tuo ihastuttava ja suurenmoinen ikuinen itse, on jo tässä.

Ja kyllä, on totaalisen turhauttavaa, kun tunnemme yhteydettömyyttä tuohon olemukseen. Itseemme. Itse asiassa, kun nyt tunnemme yhteydettömyyttä, se tuntuu kamalammalta kuin koskaan. Koska tiedämme, miltä tuntuu olla yhdistynyt, voi tuntua sietämättömältä tuntea tuota yhteydettömyyttä.

Ja teemme nyt sen, mitä ikinä vaaditaan, päästäksemme harmoniaan. Emme paini kaikkien noiden epäilyjen ja surujen ja pelkojen kanssa, niin kuin ennen. Ja se on mestaruutta. Se erottaa meidät unessa olevasta ihmisestä, joka kuluttaa hyvin paljon elämänvoimaa yrittäen tukahduttaa nuo mielestä generoidut tunteet tai taistella niitä vastaan. Nuo pelot eivät enää niin pelottele meitä. Sen tuloksena tunnekehomme vapautuu. Ja kun tämä tapahtuu, se tekee luomisesta paljon helpompaa.

Niinpä on hyvä asia, kun jatkamme erkaantumista maailmasta ovemme ulkopuolella. Se vapauttaa meidät olemaan niitä luojajumalia, joita olemme aina olleet. Ja tämä tuo meille sen rajatonta iloa, kuka olemme aina olleet.

———–

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien ”suodatintesi” läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja – suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

http://luxonia.com/viestit/131-maria-chambers/7934-1112020-tajunnan-raejaeyttaevae-valaistumiskokemus

*

RAUHA MAAN PÄÄLLE JA MUUTA SELLAISTA

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
6.1.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rauha maan päälle. Miten monta kertaa olemme nähneet ja kuulleet tuon fraasin vuosikymmenten saatossa? Kenties jopa elämien? Miten se sujuu? Ei kovin rauhallista, eihän?

Tosiasia on, ettei tämä planeetta ole oikeasti valmis rauhaan. Ei ole vielä vähään aikaan. Ihmisille on edelleen hauskaa leikkiä kaksinaisuudessa. Kaksinaisuus antaa upean tilaisuuden kokea itsensä vastakohtia: mies ja nainen, pimeys ja valo, hyvä ja paha, rikas ja köyhä, sairas ja terve, ja luettelo jatkuu.

Ja huomaamme, että vastakohdista tulee vastakkaisempia ja ne ovat kauempana toisistaan poliittisesti, yhteiskunnallisesti ja henkilökohtaisesti. Ja näin on, koska planeetan valomäärä kasvaa – kiitos meidän, jotka olemme täällä valonkantajina, tähtisiemeninä, tietoisuuspioneereina, energianliikuttajina, mitä nimeä halutaankin käyttää.

Mitä se merkitsee planeetalle? Se merkitsee, että valo, tai paremmin ilmaistuna tietoisuus, pystyy paljastamaan pimeyden tai ihmisten tiedostamattomat aspektit.

Muutoksen aikaansaamiseen ei vaadita paljon ihmisiä, joilla on tietoisuutta. Ja kenties se on hyvä asia, koska jos katsoo, miten jo pieni määrä henkeä on vaikuttanut omaan kehoomme ja mieleemme ja miten häiritsevää se on ollut elämällemme, kuvittele sama myös muille ihmisille. Jos liian paljon valoa tuotaisiin kerralla, ihmiset eivät pystyisi käsittelemään sitä.

Toisin sanoen, ihmiset ovat juuri siinä, missä heidän tarvitsee olla omassa evoluutiossaan ihmisestä jumalaiseksi ihmiseksi. Eikä henki pakota itseään kenellekään tai millekään. Sillä on liian paljon myötätuntoa tehdäkseen sen. Kun avasimme omassa elämässämme sen oven, jotta henki olisi enemmän läsnä, näimme, miten voimakasta tuo läsnäolo oli.

Mutta se ei työnnä agendaansa meille tai kenellekään muulle. Henki pelkästään on. Se on rauha, se on rakkaus, se on ilo. Eikä tarvitse alistua yhdellekään toiselle ihmiselle, jotta henki voi nauttia noista itsensä ominaisuuksista.

Ihmisen täytyy kutsua henki, tietoisuus. Olemme tehneet sen. Olemme integroineet omaa tietoisuuttamme. Ja kun integroidumme omaan ”minä olen” -olemukseemme ja sieluumme, säteilemme luonnostaan sitä ulospäin. Se luo mahdollisuuksia toisille, jotka haluavat aloittaa oman kotimatkansa, takaisin todelliseen itseensä.

Niinpä ainoa roolimme täällä on nauttia omasta elämästämme, olla elämässä ja olla aistillinen ihminen, joka on integroinut hengen. Se säteillee luonnostaan naapurustoomme, yhteisöömme ja koko planeetalle, puhumattakaan universumeista. Kaikkeen olevaiseen. Se on melko suuri kartta.

Säteilemme silloin mahdollisuuksia. Ja sen yli riippuu muista, seuraavatko he pelkoaan vai sydäntään ja sieluaan.

Siis rauha maan päälle … se on upea ajatus, mutta sitä ei tule. Ennen kuin ihmiset laskevat miekan ja lakkaavat taistelemasta itsessään. Kunnes he eivät enää nauti sodasta mielensä ja sielunsa välillä. Ja siihen saakka on kaikenlaisia sotia.

———–

SENTTEJÄ JA KALOREITA – SEURAAKO ILOA VAI PELKOA

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
8.1.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kaksi mielenkiintoista asiaa tänä aamuna Starbucksilla. Pieni, mutta samaan aikaan merkittävä: ystäväni Christina sanoi haluavansa, että autan häntä tekemään päätöksen … pitäisikö hänen mennä Targetiin vai Publixin herkkuosastolle. Kysyin: ”Miksi Targetiin?” Hän sanoi: ”Jugurtin vuoksi.” Kysyin: ”Eikö Publixissa ole jugurttia?” Siihen hän vastasi: ”On, mutta Targetissa se on halvempaa.”

Ja niinpä sanoin, että muutaman sentin ero on merkityksetön siinä, miksi ei mene paikkaan, mihin oikeasti haluaa mennä. Sen hän tunnusti olevan Publix. Hän hymyili minulle lähtiessään ja kiitti, että auton häntä tekemään sen, mitä hän oli halunnut koko ajan tehdä.

Sitten muutaman minuutin päästä nuori barista oli tauolla jonossa ja näytti siltä, ettei osannut valita kahden kädessään olevan ruuan välillä. Toinen oli keitettyjä kanamunia keksien ja juuston kera. Toinen oli grillattu juustovoileipä. Hän sanoi minulle: ”Laihduin juuri pari kiloa, enkä osaa päättää, kumman otan, Maria.”

Niinpä luonnollisesti kysyin häneltä, kumman syöminen antaisi hänelle enemmän iloa, ja välittömästi hän sanoi ”grillattu juusto”. Ja niin hän laittoi munavaihtoehdon heti pois ja kiitti minua valitessaan grillatun juuston.

Kun ajattelin asiaa, oli mielenkiintoista, että Christinan pulmana oli raha ja baristan fyysinen keho. Kaksi asiaa, jotka ovat aiheuttaneet ihmisille eniten tyrmistystä, myös toisinaan meille jotka olemme menossa integroitumiseemme.

Ja vaikka voi tuntua siltä, että nuo olivat pieniä valintoja – muutama sentti enemmän (jugurtti) ja muutama kalori enemmän (grillattu juusto) – eikö viime kädessä ole kyse samasta asiasta kaikilla meillä? Seuraako iloa vai seuraako pelkoa?

Lähtiessäni ulos sanoin itselleni: ”Työni täällä on tehty.”

———–

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien ”suodatintesi” läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja – suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

http://luxonia.com/viestit/131-maria-chambers/7929-612020-rauha-maan-paeaelle-ja-muuta-sellaista

http://luxonia.com/viestit/131-maria-chambers/7931-812020-senttejae-ja-kaloreita-seuraako-iloa-vai-pelkoa


Kommentointi on suljettu.