RAKASTA ITSEÄSI RIITTÄVÄSTI LEIKKIÄKSESI LUOMISELLA

Kanavoinut Brenda Hoffman ( www.lifetapestrycreations.com)
4.3.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Kenties kaipaat tiettyä jotain tai jotakuta. Olet ilmaissut aikomuksesi itselle ja toisille – ja hyväksynyt, että sinulla on oikeus luoda, mitä haluat. Mitään ei kuitenkaan tapahdu tai muutu. Miksi sinä olet ainoa, joka ei näytä tietävän, miten luodaan? Mikä sinulta menee ohi? Mikä sinua pidättelee?

Ei mikään muu kuin pelkosi. Tämä toteamus tekee monet teistä hyvin vihaiseksi, sillä te tunnette puhdistaneenne jo aioneita. Näin ei ole, mutta poikkeamme aiheesta.

Syvällä olemuksessanne teillä on uskomus, että jos vastaanotatte sen, mitä todella haluatte, ei ole mitään, minkä vuoksi työskennellä. Ja ”työskennellä” on oikea sana, sillä jatkatte luomisen ajattelemista työnä leikin sijasta.

Kun olitte lapsi, ettekö päättäneet olla palomies yhtenä päivänä ja ballerina seuraavana – ja eikö cowboy ollut siellä jossain? Ette hermoilleet siitä, ansaitsitteko saada sen, mitä halusitte. Ettekä murehtineet siitä, ettei teillä ollut oikeita taitoja tai ettette eläneet oikeassa osassa maailmaa. Pelkästään toivoitte ja useimmiten loitte tuon unelman vanhoista vaatteista tai vain mielikuvituksessanne. Kaikki oli leikkiä ja kaikki hävisi sillä hetkellä, kun saitte uuden unelman tai ajatuksen.

Tällainen on totta nyt, vaikka useimmat jatkavatkin luomisen lähestymistä työnä. ”Haluan olla taiteilija, mutta minulla ei ole koulutusta. Tarvitsen enemmän rahaa, mutta minulla ei ole tapaa hankkia sitä. Uneksin uudentyyppisen auton suunnittelemisesta, mutta olen vain kotirouva.” Ja niin edelleen.

Päässänne ei leijaile satuja mahdollisuuksista. Ette usko luovanne sitä, mitä todella haluatte. Ja niin menee päivä toisensa jälkeen, aikomus toisensa jälkeen pienen ilmentämisen kera. Voitatte ehkä muutaman dollarin, tapaatte ehkä auton suunnittelijan tai saatte vastaavan yhteyden, mikä osoittaa, mitä teillä on vielä luomatta – mutta ette saa varsinaista luomusta.

Uskotte, että voitte luoda pieniä asioita tai yhteyksiä, mutta ette sitä, mitä todella haluatte.

Lähestytte luomista loogisesti – luominen ei ole välttämättä loogista. Kaikessa luomisessa on tietysti rytmi. Energiat virtaavat yhteen ja sitten asiasta tai ihmisestä tulee osa ”todellista” maailmaanne. Mutta luominen on enemmän runollista kuin loogista. Ette voi pakottaa luomista toteutumaan – rakastatte sen toteutumaan.

Miten rakastatte jonkin toteutumaan? Rakastamalla itseänne riittävästi päästääksenne sen olemukseenne. Sillä jos ette hyväksy, että teillä on voima luoda, mitä haluatte – ette rakasta itseänne riittävästi TIETÄÄKSENNE, että olette universumien voimakas luoja – mikään työmäärä ei luo sitä teille.

Ennen tätä uutta maata monet loivat ainakin osittain sen, mitä halusivat, suurella keskittymisellä ja kovalla työllä. He meditoivat, jakoivat toiveensa toisten kanssa, gurut heilauttivat taikasauvaansa heidän päällään ja monia muita asioita, mikä totesi monin tavoin, etteivät he uskoneet voimaansa luoda itse.

Kun olitte lapsi, tarvitsitteko jonkun vahvistamaan, että olitte ballerina? Vai oletitteko vain, että voisitte olla, mitä halusitte? Ja ettekö laittanut pöyheää hametta yllenne ja leijaillut naapurustossa TIETÄEN, että olitte ballerina? Ette tarvinneet ketään vahvistamaan, että olitte ballerina – kerroitte sen toisille ja he hyväksyivät sen todeksi. Siis pienet ystävänne hyväksyivät.

Vanhempanne virnistivät ja nauroivat tietäen, että leikitte. Aivan kuten he nauroivat, kun puhuitte ”mielikuvitusystävistänne” tai kun tiesitte jotain, mitä ette voineet mitenkään tietää, sillä olitte lapsi lapsellisten ajatustenne ja taitojenne kera. Ja niin se on, että teistä tuli aikuinen, joka tekee samaa omille lapsilleen. Ja kerrotte ja näytätte heille, että luominen ei ole mahdollista leikkimällä – ainoastaan suurella työmäärällä.

Työaika on ohi. Odottakaa olevanne, mitä haluatte, silloin kun haluatte. Odottakaa sen olevan helppoa. Odottakaa ansaitsevanne sen, mistä uneksitte. Sillä olette ohittaneet uneksimisen pelkän uneksimisen vuoksi. Unelmanne ja toiveenne ovat nyt osa roolianne. Hyvin tärkeä osa. On siis aika laittaa sivuun unelmiin liittyvä työ ja sallia noiden unelmien virrata teille odottamattomilla ja rakkaudellisilla tavoilla.

Unelmanne ovat tärkeä ja käypä osa roolianne. Olette näyttämöllä ja valo kohdistuu teihin. Teidän ei enää tarvitse piiloutua tai pelätä roolianne. Jos luet tätä viestiä, olet uutta maata ja sinun täytyy ottaa oma roolisi.

Kenties ajattelet, että monet toivovat rahaa, uutta rakkautta tai uutta työpaikkaa. Se on totta. Mutta toisaalta, jokainen unelma on räätälöity siihen, kuka olet, ei siihen, kuka olit. Rakasta itseäsi riittävästi leikkiäksesi luomisella. Salli itsellesi luomisen ilo.

Älä odota toisten tietävän enemmän kuin sinä roolistasi, unelmistasi ja siitä, miten ne luodaan. Olet täydellinen pakkaus. Sinulla on unelmia ja kyky luoda ne.

Kenties olet huolissasi, ettet uneksi oikeita unelmia ja siksi et pysty luomaan, mitä haluat. Hölynpölyä. Uuden maan siirtymän tässä kohtaa uneksit unelmia, joita tarvitset roolisi täyttämiseen. Salli niin olla. Ja odota sitten, että voit olla taiteilija, keksijä tai mitä tahansa haluat. Sillä osasi ja olemuksesi eivät uneksisi noita unelmia, jos ne eivät olisi mahdollisia tai tärkeitä.

Salli itsesi leikkiä luomisella ja se tapahtuu. Jatka työn tekemistä luomisessa ja pystyt siinä, missä olet. Niin olkoon. Aamen.

———–

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

*

Lähde:

http://luxonia.com/viestit/59-brenda-hoffman/4349-432014-rakasta-itseaesi-riittaevaesti-leikkiaeksesi-luomisella