Kanavoidut viestit

PUTKAHTAMINEN ESIIN LUOMAAN UUDELLA TAVALLA

11.09.2018, Katri Laitila

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
10.9.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Hymyilemme rakkaudella, kun tarkkailemme teidän ja muiden vaativan itsensä tavoilla, joita ei kuviteltu ennen tätä viimeistä rakkauden tähtiloistoa. Vaikka olette kokenut monia energiaryöppyjä tämän siirtymän aikana, teitä ei ole koskaan ennen ohjattu itserakkauteen samassa määrin kuin muutamana kuluneena viikkona. Niin se on, että liikutte ja käyttäydytte eri tavalla – vaatien oman kokonaisuutenne ja loistaen majakkaanne.

Ette luultavasti pysty tuntemaan eroa, vaikka olette eri paikassa tunteellisesti ja fyysisesti. Tuo muutos on alku taivaallenne maan päällä. Kenties istutte eri tuolilla töissä tai teette jotain, mitä pidätte rauhallisena. Muutoksenne ei tarvitse olla suuri, sillä se on sekä sisäistä että ulkoista.

3D:ssä teitä tarvitsi muistuttaa muutosten merkityksestä, kuten uusi titteli töissä, häät tai valmistuminen. Nyt kun muututte nopeammin sisäisesti kuin ulkoisesti, teillä ei ole yhtään tai monia ulkoisia ilmaisumuotoja tuosta muutoksesta. Niin se on, että teistä tuntuu, ettei juuri mikään ole muuttunut elämässänne.

Mutta toisaalta, jos muistelette päivää, jolloin valmistuitte, teitä kosittiin, saitte tiedon raskaudesta tai ylennyksestä, elämänne ei silloinkaan muuttunut välittömästi. Vaikka tiesitte, että elämänne luultavasti muuttuisi, tuo muutos ei ollut vielä ilmiselvä. Nimittäin ennen kuin huomasitte paljon eroa elämässänne, teidän täytyi uppoutua tuohon muutokseen.

Niin on nyt. Olette valmistunut tästä itserakkaussiirtymävaiheesta, mutta ette vielä tiedä, miten tuo valmistuminen tai valmiiksisaaminen vaikuttaa teihin. Nimittäin aivan kuten valmistuttuanne lukiosta, käytettävissä oli monia polkuja.

Ennen tätä itserakkausvaihetta olitte joukkona samalla polulla, muutamin poikkeamin siellä täällä. Löydätte nyt ainutlaatuisen polkunne, kun päästätte irti tarpeesta olla toisten kaltainen.

Nimittäin vaikka valitsitte ehkä eri polun kuin ystävänne valmistuttuanne 3D-lukiosta, odotitte kumpikin löytävänne oman tienne elämässä siinä määrin, että voisitte pitää huolen itsestänne tai löytää puolison ja lisääntyä saadaksenne vain tulevat sukupolvet jatkamaan samaa polkua. Siinä oli poikkeamia siellä täällä, mutta kokonaisuutena kaikilla kulki teoissaan ja uskomuksissaan sama teema.

Sellainen ei ole enää totta. Jokainen teistä alkaa muodostaa ainutlaatuista polkua, joka kenties näyttää epätodennäköiseltä tai epätyypilliseltä teille. Siitä olette uneksinut aioneita. Ei sopiaksenne joukkoon, vaan luodaksenne uudella tavalla.

Niin se on, että alatte tuntea voimakasta tyytymättömyyttä siihen, mitä oli tai on elämässänne. Viette nuo tunteet tasolle, jota ette sallinut 3D:ssä. Nimittäin 3D-elämienne ajan olette iskenyt alas ne tunteet tai uskomukset, jotka erosivat hyväksytyistä normeista.

Se ei ole enää totta teillä. Mutta se tunnemuutos jota vaaditaan ajattelemiseen ja toimimiseen eri tavalla, on uuvuttava. Niinpä olette luultavasti väsynyt, hämmentynyt tai vähän peloissanne. Ei siksi, että teillä on erilaisia tunteita tai tekoja, vaan koska ette luultavasti ymmärrä niitä haluja, jotka vievät teidät odottamanne mukavuusalueen ulkopuolelle.

”Varmasti tämä ei voi olla minun taivaani maan päällä”, julistatte itsellenne, kun valitsette epätavallisen ja odottamattoman polun kerta toisensa jälkeen. Uskotte: ”Olen tällainen, en tuollainen”, kunnes olette. Se mikä ei tunnu jotenkin oikealta, on juuri sitä, missä teidän täytyy olla. Ei tehdäksenne 3D-elämästänne täydellistä, vaan käyttääksenne sitä uuden ”sinun” laukaisualustana.

Kenties laukaisualustanne on takapihan riippumatto, uusi työpaikka, suhteiden vahvistaminen, musiikin säveltäminen tai jonkin uuden luomuksen hahmottelu. Sallikaa itsenne kehittyä niin, kuin päätitte unitilassanne. Nimittäin aivan kuten kevätkukat, putkahdatte esiin maaperästänne ja näytätte tuoreen vihreän värinne indikoimatta vähän sitä, miltä kukkanne näyttää täydessä kukoistuksessaan.

Luultavasti haluatte puskea itsenne jonkinlaiseen nopeaa johtopäätökseen, aivan kuten katselette päivittäin puutarhaanne odottaen, ovatko kasvinne alkaneet kukkia. Antakaa itsellenne vapaus kasvaa niin, kuin haluatte tuottaa kukkanne. Nimittäin olette hyväksynyt ne energiat, jotka vastaavat oikeaa maaperää, kosteutta ja auringonpaistetta. Ei tarvita muuta olemuskasvinne kannustamiseen. Se puhkeaa kukkaan ollessaan valmis.

Tietäkää, että olette juuri oikeassa paikassa, on se sitten lepäämistä riippumatossa tai pyörimistä vimmatusti tekemässä. Olette valmistelleet maaperänne, ja nyt teidän täytyy luopua peloistanne, sillä kaikki on ihmeellisen hyvin teillä ja kaikilla edelläkävijöillä. Niin olkoon. Aamen.

———–

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien ”suodatintesi” läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja – suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

*

http://luxonia.com/viestit/59-brenda-hoffman/7077-1092018-putkahtaminen-esiin-luomaan-uudella-tavalla


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *