Yleinen

PAREMMAN MAAILMAN TEKEMINEN

18.02.2019, Katri Laitila

Kirjoittanut Solara (www.nvisible.com)
Lyhyt ote helmikuun 2019 tyrskyraportista
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervetuloa ruskean maasian vuoteen! Kiinalaisen horoskoopin kaikista merkeistä sialla tai villisialla on puhtain sydän. Se tekee tästä sydämeen palaamisen vuoden. On aika lähteä ulos harhaulottuvuudesta ja palata aitouteen ja puhtaaseen rakkauteen. Tämän tekemiseksi meidän täytyy mennä takaisin sydämen ytimeen ja yhdistyä sydämen tietämiseen, jotta voimme erottaa, mikä on todellista ja aitoa.

Siat ovat fiksuja ja intuitiivisia. Ne löytävät aarteen juurista, eivätkä katso ainoastaan asioiden pintaa. Tämän vuoksi ne haluavat päästä ongelman ytimeen, löytää ratkaisuja ja auttaa toteuttamaan nämä ratkaisut. Koska ruskea maasika edustaa mutaa, joka nousee kuivamaan auringossa, tämä merkitsee, että paljon siitä mikä on ollut pitkään kätkettynä pinnan alle, täytyy tulla esiin ja paljastua.

Tammikuu ja helmikuu ovat siirtymäkuukausia, jotka johtavat dynaamiseen ja intensiiviseen maaliskuuhun. Vaikka pinnalla näyttää hiljaiselta, pinnan alla on valtavia aaltoja. Vaikka emme voi nähdä niitä, niin näiden aaltojen tullessa voimakkaiksi ja jossain määrin kaoottisiksi, voimme tuntea ne. Ne tuntuvat häiritseviltä, ja tämä tekee meistä superherkän. Tämä ei ole tavallisen herkkyytemme kaltaista – se on uutta ultraherkkyyttä, jonka laukaisevat asiat, joita emme voi nähdä, ainakaan näkyvällä pintatasolla. Aina kun meihin vaikuttaa tämä häiritsevä resonanssi, meidän täytyy käsittää, ettei se heijastu meistä, ja ottaa askelia sen vaikutuksen neutralisoimiseksi.

On helppoa katsoa kaksinaisuuden painajaismaista maailmaa ja tuntea, että tapahtuu liikaa negatiivisia asioita ja olemme avuttomia tapahtumakulun kääntämisessä, mutta emme ole. Itse asiassa voimme tehdä melko paljon, ja meidän täytyy aloittaa sen tekeminen nyt. Yksi ensimmäisistä asioista jonka voimme tehdä, on siirtää sivuun vanha karmatarinamme. Meidän ei tarvitse elää siinä enää. Meillä on luotavana ihmeellinen, uusi tarina, josta pidämme paljon enemmän kuin vanhasta tarinasta, ja meidän on parasta päästä alkuun.

Voimme myös päättää astua pois kaksinaisuuden kuluneista skenaarioista – niistä sepitetyistä tarinoista, joita hallitukset, koulutusjärjestelmät, media, viihde, terveydenhuolto jne. esittävät meille totena. Nämä skenaariot ovat vähemmän totta kuin satu ja ne korreloivat erittäin vähän sen kanssa, mitä oikeasti tapahtuu.

Seuraavaksi meidän täytyy irrottautua häiriötekijöistä. ”Mitä teemme, jos emme voi reagoida uutisten jokaiseen ärsyttävään tarinaan epäoikeudenmukaisuudesta?” Aina kun hyväksymme kyseenalaistamatta, mitä meille esitetään totuutena ilmeisen ennakkoasenteisista ulkoisista lähteistä, emme käytä omaa sisäistä erottelukykyämme. Laitamme sivuun sisäiset totuussuodattimemme – ja totuussuodattimet ovat erittäin tärkeitä. Meidän täytyy oikeasti käyttää niitä nyt. Silloin kun innostumme keksityistä tapahtumista, kuten urheilutapahtumat ja palkintoshow’t, ruokimme harhaa. Pidämme kaksinaisuutta elossa, ja meidän täytyy yksinkertaisesti lakata tekemästä sitä.

Monet meistä ovat olleet hyvin väsyneitä muutaman viime kuukauden. Mikään unimäärä ei piristä meitä. Todellisuudessa olemme väsyneet tiheään kaksinaisuuteen. Olemme väsyneet elämään ilman aitoa ravintoa, joka ruokkii koko olemustamme. Meidän täytyy löytää luovia aktiviteetteja, jotka täyttävät meidät innostuksella ja virkeydellä. Jotain mikä saa meidät innostumaan päästäksemme ylös sängystä aamulla. Niitä on täällä – meidän täytyy vain etsiä niitä oikeista paikoista.

Ollaan aitoja! Voimme juuri nyt alkaa ottaa päättäväisiä askelia tullaksemme aidommaksi. Voimme harmonisoida tekomme uskomuksiemme kanssa ja elää ne arvot, joihin uskomme. Joka kerta kun teemme tämän, astumme syvemmälle todelliseen elämäämme. Tämä saa olomme tuntumaan elävämmältä, onnellisemmalta ja tyytyväisemmältä.

Jos emme pidä siitä kamalasta tehdasmaisesta karjankasvatuksesta, jossa siat ovat koko elämänsä ahtaissa häkeissä, se on helppoa: älä syö pekonia tai kinkkua! Jos herkkään luontoomme sattuu nähdä vasikoilla piikikkäitä kuonokoppia, jotteivät ne voi juoda äitinsä maitoa, niin lakkaa juomasta lehmänmaitoa! Emme ole lehmiä. Haluammeko oikeasti laittaa tätä kärsimysenergiaa kehoomme muutaman minuutin tilapäisen tyydytyksen vuoksi? Sitten kun riittävä määrä meitä lakkaa tukemasta näitä kamalia asioita, ne loppuvat. Aletaanpa ottaa vastuu teoistamme ja elää sen mukaisesti, mikä on hyvää ja aitoa.

Meidän täytyy erottaa, mikä on aitoa ja mikä kopio jostain aidosta. Silloin kun jokin tulee suoraan uudesta todellisuudesta, siinä on aidon kodin hyvin lohduttava resonanssi ja se menee suoraan olemuksemme syvimpään ytimeen ja loksahtaa paikoilleen siellä.

Aito laulumme. Kun muusikot muinaisaikoina alkoivat soittaa pyhää musiikkia, he virittyivät ensin jatkuvasti läsnä olevaan ikuiseen musiikkiin. Nämä ovat vaihtelevan kestoisia erilaisia musiikkisyklejä, jotka soivat jatkuvasti ajattomissa aidoissa maailmoissa. Jotkut ovat seitsemän vuotta pitkiä, jotkut kestävät satoja tai tuhansia vuosia ja jotkut ovat ikuisia. Kun muinaiset muusikot virittyivät ajattomien aitojen maailmojen haluttuun musiikkisykliin, he pystyivät aloittamaan yhdistymisen sen kanssa.

Nyt meidän on aika virittää olemuksemme uuden todellisuuden resonanssiin, joka soi jatkuvasti aitoa lauluamme ajattomissa aidoissa maailmoissa. Voimme lakata hyräilemästä mielettömästi jonkin satunnaisen sävelmän mukana, joka soi radiossa. Voimme myös sammuttaa koko radion! On aika harmonisoitua aidon laulumme, ykseyden laulun, kanssa. Tämä on se laulu, joka laulaa sille ydinolemukselle, kuka oikeasti olemme. Ja se on se laulu, jota olemme eniten kaivanneet kuulla.

Kaiken täytyy nyt siirtyä eteenpäin. Se ei voi odottaa myöhempään. Me emme voi odottaa myöhempään. Nyt on se aika. Yksi aito askel toisensa jälkeen …

———–

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien ”suodatintesi” läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja – suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

 

http://luxonia.com/viestit/19-solara/7395-helmikuu-2019-paremman-maailman-tekeminen


Kommentointi on suljettu.