Avaruus,Yleinen

PÄIVÄNSEISAUSUPOTUS

22.06.2014, Katri Laitila

Kirjoittanut Dana Mrkich (www.danamrkich.com)
22.6.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Päivänseisausta edeltävä aika oli hektistä. Torstaina iltapäivällä energia meni sekaisin ja tunsin varmasti, että meillä oli ollut valtava auringonroihupurkaus. Ei. Sitten olin 36 tuntia sängyssä flunssassa ja noustessani pystyyn päivänseisausaamuna selvisi, että se mitä olin luullut roihupurkaukseksi, oli itse asiassa ”korkkiruuvipurkaus, mikä lähetti säiespiraaleja” auringonpilkusta.

Jotkut lukiessaan ajattelevat ehkä ”häh?”. Useimmat teistä kuitenkin – ne jotka tietävät meidän olevan nyt ultraherkkiä auringon energialle – lukevat ajatellen: ”Aha, kyllä, siltä se juuri tuntui!”

Näen jatkuvasti aikajakson ”21.12.2012 – 21.6.2014”. Minulle näytetään se kuin kahtena kirjatukena ja tätä aikajaksoa nimitetään ”vaiheeksi 1”. Kirjoitan tästä lisää tulevina päivinä, kun tunnen itseni taas terveeksi. Mutta tällä erää – jos olet tuntenut, että sinua on upotettu muutaman viime päivän (tai viimeiset 18 kuukautta), tiedä, ettet ole yksin!

Minulle näytetään Matrixista kohtaus, missä Neo näyttää kuolleen ja Trinity puhuu hänelle muistuttaen, kuka hän on. Hän sanoo: ”Nouse nyt ylös!” Silloin Neo oivaltaa, ettei hänen tarvitse enää väistellä luoteja, luodit eivät ole edes todellisia. Hän nousee ylös.

Siispä suurelta Trinityltä, kuka ja mitä tahansa se onkin sinulle: muista, että olet yksi heistä.

———–

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien ”suodatintesi” läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja – suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

*

luxonia.com


Kommentointi on suljettu.