Henkiset & Fyysiset Oireet,Yleinen

PÄIVÄN VIESTI

21.01.2020, Katri Laitila

Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)
20.1.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tämä viikonloppu on ollut valtavaa myrskyä tällä Kapkaupungissa. Se johtui voimakkaan portaalin avautumisesta Pöytävuoren pyhällä paikalla, kun se yhdistyi taas Uluruun ja sen voimakkaaseen energiaan. Kun nämä pyhät paikat syttyvät ympäri planeettaa, meidät työnnetään pidemmälle uuteen energiaan, olemme valmiita tai emme!

Olen kuljeskellut hassussa ”aivot ovat pumpulia” -tilassa muutaman viime päivän. Tämä johtuu aivojeni siirtymisestä alfa- ja theta-aaltojen välillä, ”normaalin” betan sijasta. Tietoisuus kohoaa nopeasti, ja meitä vedetään mukana ja meidät haastetaan nousemaan tilanteen tasalle. Tässä joitain asioita, joita saatat tuntea nyt:

* Uupumus ja halu nukkua koko ajan. Tämä johtuu siitä, että havaitessaan theta-aaltoja keho ymmärtää, että sen ei pitäisi olla tajuissaan, koska nämä aivoaallot liittyvät uni- ja transsitilaan.

* Irrallisuudentunne maailmasta ja niistä, jotka toimivat edelleen beta-aaltotilassa. He ovat ”liian hitaita”, vaikka hahmotatkin heidät ”liian nopeina”.

* Masennuksen, ahdistuksen ja hämmennyksen tunne. Kehosi ei todellisuudessa ymmärrä, mitä tapahtuu. Niinpä se tarkistaa hakemistosta sopivan trauman ”työstettäväksesi”, jotta sinusta tuntuu mukavammalta. Ei, kyse ei ole omista ongelmistasi, vaan sopeutumisesta uuteen tapaan olla tietoinen maan päällä.

* Kummalliset tunteet, hallusinaatiot, näyt ja ”selväjärkiset” unet hereillä ollessa. Jep, tietoisuus alkaa tehdä joitain ”trippijuttuja”, kun alat mennä näiden korkeampien aaltojen mukaan.

* Aikapoimut. Myös aika alkaa tehdä trippijuttuja. Älä joudu paniikkiin. Aika on joka tapauksessa pelkkää illuusiota.

Positiivisina asioina voit tuntea:
* enemmän selkeyttä mentaali-, tunne- ja fyysisissä asioissa
* vähemmän tarvetta kontrolloida lopputuloksia – et pysty siihen
* hyväksyntä ja virtaus … mene vain sen mukana
* kiitollisuus … asiat muuttuvat
* rakkaus – se on kaikki, mitä on, ja kaikki on rakkautta.

Nauti kyydistä!

———–

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien ”suodatintesi” läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja – suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

 

http://luxonia.com/viestit/12-celia-fenn/7949-2012020-paeivaen-viesti


Kommentointi on suljettu.