Henkiset & Fyysiset Oireet,Yleinen

PÄIVÄN VIESTI

17.01.2020, Katri Laitila

Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)
15.1.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siis … tässä sitä ollaan niiden valtavien muutosten ”toisella puolella”, jotka alkoivat 3.12. ja kulminoituivat 12.1. Minun täytyy sanoa, ettei se ollut, mitä odotin, mutta nämä asiat harvoin ovat. Odottamaton siirtää meidät pois mukavuusalueeltamme.

Olen tuntenut paljon epämukavuutta. Tavallaan tyhjyys- ja tyhjiöenergiaa. Mojo-energian katoamista … melkein irrallisuuden tunnetta, ikään kuin millään mikä oli ennen merkityksellistä, ei olisi enää merkitystä. (Suom. huom. ”mojo” on merkinnyt alun perin taianomaista lumousta, taikaa, loitsua, taikakalua …)

Tiedän, että jotain valtavaa on tapahtunut. Joulukuun 28. päivä tuli energiaa, joka oli paljon suurempaa ja voimakkaampaa kuin mikään, mitä olen koskaan aiemmin tuntenut. Jälkikäteen katsottuna se tuntui kuin massiiviselta aikajanayhdistymiseltä ja massiivisilta muutoksilta, jotka kaikki ”sponsoroi” Galaktinen neuvosto varmistamaan, että Maa oli oikealla kehityskaarella seuraavaa vaihettaan varten. Ja se saavutettiin. Mutta yritämme edelleen tuntea tietämme siihen, mitä oikeasti tapahtui ja miten se vaikuttaa polkuumme jatkossa.

Luulen, että tämä ”kurssikorjaus” saattaa meidät enemmän linjaan 5D-ykseydenlain toisten palvelemisajatuksen kanssa, jolloin ymmärrämme, että meidän täytyy ilmentää uusi Maa sen kautta, miten palvelemme toisia, omistautuen antaumuksella tuolle palvelulle.

Mitä planeettaan tulee, niin Tyynenmeren tulirenkaasta on tullut hyvin aktiivinen, ja vulkaanista toimintaa raportoidaan olevan Meksikossa, Ecuadorissa, Filippiineillä, Uudesta Seelannissa ja viimeisimpänä Alaskassa! Ja Australian jatkuvat maastopalot. Planeettakin työnnetään epämukavuuteen, kun me kasvamme ja muutumme.

Ainoa tie eteenpäin on luottamus, hyväksyminen ja valmius antaa kaikki Hengen haltuun ja odottaa seuraavaa askelta. Tämä on lepovaihe, jossa löydämme tasapainomme, ennen kuin etenemme.

Rauhallista ja levollista päivää, tuokoon Jumalatar/jumalainen feminiinisyys rauhaa ja harmoniaa sydämeesi!

———–

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien ”suodatintesi” läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja – suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

 

http://luxonia.com/viestit/12-celia-fenn/7941-1512020-paeivaen-viesti


Kommentointi on suljettu.