Yleinen

Päiväkirja (Uni) 5.10.2018

05.10.2018, Katri Laitila

Viime yön mielenkiintoinen uni, johon heräsinkin.. Tarkoitus muistaa siis 🙂

Taas olin laivassa ja matkalla kotiin päin. Laiva oli puolet pienempi kuin esim. Silja ta Viking,  joka sitten pysähtyi keskelle suurta avomerta.. Istuimme kannella muutaman ystävän kanssa. Meri oli tyyni ja ei mitään missään! Siinä aloinkin pelätä, että jos tämä tähän hajoaa niin…. No yhtäkkiä lähdettiinkin liikkeelle ja huomasin, että puhelimeni on ihan reunalla, tippumassa mereen. Sain sen kuitenkin kiinni ja jotain räpelsin hädissäni, niin sitten se tippuikin penkille ja siitä veteen! Että olin hädissäni! Siinä vaiheessa laiva olikin paatti/vene, koska sain napattua puhelimeni vedestä juuri ja juuri, ennenkuin olisi uponnut.. Hyi mikä tunne!

Otin puhelimen siis käteeni ja aloin kääntää sitä nurin päin, että vesi valuu pois eikä hajoa. Siinä kohtaa kaverini tuli näyttämään mitä kannattaa tehdä. Hän käänsi puhelimen myös nurinpäin ja sitten siinä näkyikin jo kuva, jossa kaksi piirroshahmoa  näytti ja  kehotti pyyhkimään näyttöä ja myös sen, että mistä ja kuinka paljon.. Olipas kumma uusi sovellus luurissani..!

No sitten paatti alkoi hitaasti taas liikkua eteenpäin ja huomasin, että takaa tuleekin ISO laiva, jota väistimme. Siinä rytäkässä tajusin, että kaikki vaatteeni oli kannella ja aloin niitä korjaamaan talteen, ettei tuuli vie. Katsoin vaatteitani, jotka siinä penkillä oli viikattuina, että nehän ovat pieniä minulle. Ne olivat kuin lasten ja vauvan vaatteita…

Jatkoimme siinä siis matkaa ja merellä oli yhtäkkiä kaikenkokoisia laivoja menossa samaan suuntaan, kuin mekin.. Sitten heräsin ja jäin  miettimään tätä selkeää unta..

DIAGNOOSINI:

No ei ole eka kerta, kun laivalla tulee kuljettua unessa. (toisinaan on juna tai linja-autokin). Välillä tulee mentyä laivalla kuohuvissa koskissa ja joessakin..

Siis se on tätä, matkaa kohti ”Kotia”, määränpäätä, uutta maailmaa, ylösnousemusta.. Ja tämä uni jotenkin kertoi minulle, että taas on käyty lataamassa uutta tietoa ja uusia sovelluksia mukaan ja nuo vaatteet ovat minulle joko vanhoja tai sitten ne kuvastavat, että vauvan/lapsen askelin ollaan menossa kohti uutta, jälleen kerran.

Apujoukkoja on aina mukana ja hätääntyä/pelätä ei kannata. Kaikki menee hyvin <3

 

Katri

Aiheeseen liittyvä kuva

https://pixabay.com/fi/aluksen-vene-risteily-loma-ocean-29697/


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *