Yleinen

Päiväkirja: Hakkereille ja muille sen kaltaisille..

12.03.2019, Katri Laitila

Sain siis kuulla, että blogiani ja nimeänikin on yhtäkkiä hankala löytää netistä! Auz! On taidettu astua joidenkin varpaille.. 🙂 Tässä viestiä sinulle / teille, jotka todennäköisesti työkseen etsivät ja poistavat ”jonkun mielestä vääränlaisia” artikkeleita netistä, kuten nyt tästä minun blogistani.

Esimerkkinä nyt nämä Terveys-artikkelit ja rokotusvastaiset tekstit, joita tuntuu ”häviävän” netistä muutenkin…  Mielestäni turhaan niitä poistellaan, kun kuitenkin samaan aikaan toisesta päästä lanka palaa jo. Eli suomennettuna ihmiset havahtuvat terveyden- ja rokotteiden vaaroihin ja ikävä kyllä myös sairastumisten kautta tieto tulee leviämään. Eli aika lailla turhaa työtä teette 😉 Sorry guy´s!

Mutta ymmärrän kyllä, kolmas ulottuvuus on sellaista.. Ja kuten Arcturuslaiset sanoivat viime viestissään:

Antakaa itsellenne anteeksi entiset loukkaukset ja teot, jotka on tehty vähemmän kehittyneestä tietoisuustilasta. Päästäkää irti noista edelleen pyörivistä syyllisyys-, katumus-, tuomitsemis- ja kritisointiohjelmista hyväksymällä, että ilmensitte nämä kokemukset tietämättömyydellä. Elitte korkeinta tietoisuustasoanne tuolloin, ja se on kaikki, mitä keltään vaaditaan, (mutta ette ole enää tuota tietoisuustilaa – olette valmistuneet.)

Anteeksianto ei merkitse, että teistä tulee parhaat kaverit näennäisten vastustajienne kanssa, vaan että tunnistatte, että hekin ovat henkisiä olentoja, jotka elävät ihmiskokemuksia voidakseen oppia. Usein juuri se ihminen joka on aiheuttanut teille eniten epämukavuutta tässä elämässä, on todellisuudessa rakas ja läheinen ystävä sieluryhmästänne, joka suostui vapaaehtoisesti esittämään ”konnaa” tällä kertaa, jotta te voisitte oppia.

Anteeksianto ei kuitenkaan koskaan merkitse, että olette ovimatto tai ettei teidän sallita puhua totuuttanne ja sanoa, mitä täytyy sanoa jollekin. Sallikaa niiden sanojen, joita teidät opastetaan ilmaisemaan, virrata rakkausenergialla (toisen jumaluuden hiljainen tunnustaminen) vihan (erillisyys) sijasta, ja kysykää aina itseltänne: ”Mitä opin omasta uskomusjärjestelmästäni tässä kokemuksessa?”

Antakaa itsellenne anteeksi, kun olette valmiita, minäkin annan teille anteeksi 🙂

Siispä toivon teidänkin sydämen avautuvan kaikelle olevaiselle ja tutustumaan itsensä sisäpuolelle (kuka oikeasti olet?) ja sitä kautta havahtuvan siihen suureen Universumiin, jossa me kaikki elämme ja alkaa näkemään laajemmin.. <3

 

 

Katri <3

 


Kommentointi on suljettu.