Yleinen

PÄÄTÄ VUOSI 2018 MENESTYKSELLÄ – SIIVOTEN JA PÄIVITTÄEN ENERGIAASI

01.12.2018, Katri Laitila

Kirjoittanut Selacia (selacia.com)
28.11.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun olemme vuoden viime päivissä, tunnetko olevasi valmistautunut siihen, mitä tulee 2019? Tässä artikkelissa hahmottelen muutaman tavan, jolla voit tuntea valmistautuvasi ja samaan aikaan päivittää henkilökohtaisen energiasi, vuoden 2018 päättämiseksi menestyksellä.

Loppuja ja alkuja

Taustana: vaikka emme koskaan oikeasti voi olla valmistautunut tuleviin tapahtumiin, jotka ovat vasta ilmentymässä, tiedämme kokemuksesta, että sillä miten lopetamme jonkin kuukauden tai syklin, on paljon tekemistä sen kanssa, miten aloitamme seuraavan.

Tämä merkitsee, että meidän kannattaa käyttää seuraavat viikot sen siivoamiseen, mikä ei ole enää hyödyllistä, parantaa parantamattomat haavat ja nostaa taajuuttamme, jotta värähtelemme korkeammalla tasolla vuoden loppuun mennessä. Tämän tekeminen ei ole mikään takuu, että tammikuu on ruusuista tai haasteetonta, mutta sen tekemättömyys merkitsee, että viemme ratkaisemattomat avainongelmat uuteen vuoteen.

Ratkaisemattomat ongelmat

Mitä ovat ratkaisemattomat avainongelmat? Ja miten määrittelet tärkeimmät, joihin fokusoitua nyt? Nuo ongelmat ovat sinulle henkilökohtaisia. Niiden priorisoimiseksi joihin kiinnittää huomiota, ajattele näitä esimerkkejä: 1) suhde joka tarvitsee päivitystä, 2) henkilökohtaiset voimaantumis- ja itsearvostusteemat, 3) aitouden ilmaisemismäärä, 4) suhde sinun ja hengen välillä – mukaan luettuna henkiset harjoituksesi, luottamus intuitioon ja sen soveltaminen jokapäiväiseen elämään, mitä tiedät henkisesti – 5) selkeys henkilökohtaisista tavoitteista ja sielutarkoituksesta, 6) lähestymistapa työhön ja vallankäyttö työpaikalla, ja 7) kyky tulla esiin ja osallistua aktiivisesti yhteiskunnan transformoimiseen.

Lisäksi mieti, mitä tulee mieleen ajatellessasi vuodenloppua ja sitä, missä olet elämässäsi. Pohdi, mitä elämästäsi ehkä puuttuu tai mitä tunnet voivasi hyötyä parantumisesta, kun vastaat seuraavanlaisiin kysymyksiin. Mikä antaa sinulle iloa? Mikä antaa sinulle tarkoituksentunnetta? Mikä yhdistää sinut toisiin? Keitä on tukitiimissäsi? Miten paljon voit luotaa itseesi, kumppaniisi, henkeen?

Tunne omat syklisi, energiasi

Tässä on muutama työkalu harkintaan taajuutesi nostamiseksi korkeammalle vuoden loppuun mennessä: 1) katso astrologiaasi, myös transiitit, jotta tiedät, mikä vaikuttaa sinuun ja minkä tarkastelemisesta ja parantamisesta hyödyt, ja 2) mieti viime aikoina nousseen surun tai järkytyksen avainlaukaisijoita. Tee henkisiä harjoituksia, mm. meditaatio ja sisäinen työ, jotka auttavat sinua löytämään onnettomuutesi syvemmät syyt. Sovella sitten tietoasi energiasta taajuuden nostamiseen. Koska toisten voi olla helpompi havaita syvät henkilökohtaiset ongelmat, työskentele jonkun luotetun terapeutin kanssa saadaksesi läpimurtoja.

Muita hyödyllisiä työkaluja taajuuden nostamiseen ovat mm. 1) meditointi, 2) ääniparannus soivilla kristallipyramideilla ja kristallikulhoilla, 3) kristallien kanssa työskentely, 4) eteeristen öljyjen käyttäminen tai sekoittaminen, 5) kosketuksen saaminen kiitollisuuteen jotakuta erityistä ihmistä kohtaan ja sen ilmaiseminen ääneen, 6) meneminen luontoon hiljentymään, jättäen laitteesi kotiin tai lentotilaan, ja 7) jonkin sellaisen löytäminen, mikä saa sinut nauramaan, hymyilemään tai pelkästään tuntemaan rajatonta iloa.

Mitä välttää

Otan mukaan tämän osuuden, koska usein voimme mitätöidä sen hyödyt, mitä edellä kuvattiin, lankeamalla tavanomaiseen taipumukseen olla negatiivinen, juoruta tai pelätä tuhoa ja hävitystä. Kaikki tekevät tätä joskus. Siis älä tuomitse itseäsi. Ole pelkästään tietoinen ja ota itsesi kiinni, kun mieli menee ”mitä-jossitteluun” ja huolestuttaviin mahdollisuuksiin siinä, mitä ensi vuonna tulee.

Pysy läsnä. Työstä itseäsi uutterasti. Se saattaa kuulostaa tylsältä, ja sanot ehkä itsellesi: ”Milloin olen valmis? Milloin saan rentoutua ja vain olla? Miksi minun täytyy jatkuvasti tehdä sisäistä työtä?”

Viisas osasi tietää vastauksen kaikkiin näihin kysymyksiin. Valaistuneet mestarit ovat aikojen saatossa osoittaneet meille, että meidän täytyy pysyä sitoutuneena sisäiseen työhömme, henkiseen polkuumme ja itsepuhelumme tarkkailemiseen. Silloin kun luulemme olevamme ”valmis”, ego tulee peliin itsesabotoinnin kera, joka on usein naamioitu konstikkaasti.

Ole viisas. Luota kykyysi soveltaa sitä, minkä tiesit sisäisellä tasolla syntyessäsi: olet jumalainen olento, joka on koodattu valaistumista varten. Pidä tuo tavoite mielessä päivittäin ja käytä sitä, minkä olet oppinut. Kun teet tämän, kirkkaasta valostasi tulee oma majakkasi matkalla eteenpäin – ja majakka myös lukemattomille muille tällä polulla.

———–

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien ”suodatintesi” läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja – suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

*

http://luxonia.com/viestit/36-selacia/7229-28112018-paeaetae-vuosi-2018-menestyksellae-siivoten-ja-paeivittaeen-energiaasi


Kommentointi on suljettu.