Yleinen

Opas kommunikointiin eläinten ja luonnon kanssa

19.07.2013, Katri Laitila

LÄHDE: http://elainkommunikointi.blogspot.fi/2013/07/opas-kommunikointiin-elainten-ja.html

:love:

Waude!
Eläinkommunikoija (energiahoitaja, hyvinvointivalmentaja) Trish Scott antoi ystävällisesti luvan kääntää suomeksi e-kirjansa An Introduction To Communication With Animals And Nature – A Journey Toward Wholeness (2007). Olen tuntentut Trishin sosiaalisen median kautta jo muutaman vuoden ajan ja olen aina pitänyt hänestä ja hänen huumorintajustaan. Hän kommunikoi eläinten ja kasvien kanssa lähes päivittäin. Trish asuu Utahissa, USA:ssa, ja hänen sivuillaan näet kuvia ja tunnelmia hänen maailmastaan, ”aavikon laidalla”. Trishin sivuilla on hyvin paljon samaa materiaalia, mitä on tässä kirjassakin.
Kirjassa on 30 sivua ja se auttaa eläinkommunikointia harjoittavia tai harjoittelevia välttämään ne sudenkuopat, jotka opettelemisen edetessä saattavat tulla vastaan. Kirjassa on harjoituksia ja neuvoja siihen, miten meditoida, puhdistaa mielensä ja kehonsa negatiivisesta energiasta (ja ajatuksista), joka tukkii vapaan energianvirtauksen. Kaikki mitä on, on energiaa. Juuri sen vuoksi eläinkommunikointi perustuu pitkälti erilaisten energioiden lukemiseen (äänin, kuvin, tuntein, hajuin – jopa mauin) ja tulkitsemiseen.
Trishin kirja pohjautuu nimenomaan ajatukseen, että eläinkommunikointi on luontainen kyky meissä kaikissa, ja se on jo olemassa, pitää vain uskaltautua avautumaan sille. Mitään muita ihmekikkoja ei tarvita, kuin avoin sydän. Me kun olemme jo automaattisesti Yhtä kaiken kanssa, mitä on. Erillisyys muusta elämästä on illuusio ja sen on pitkälti luonut Ego – tai pelko.
No, pelko pois ja eteenpäin!
Olen itsekin sitä mieltä, että eläinkommunikoinnin harjoitteleminen voi olla yksinäistä ja turhauttavaa puuhaa ja moni jättää sen kesken juuri turhautumisen vuoksi; sen vuoksi, että asettaa riman hieman liian korkealle heti alkuunsa.
Kuten Trish sanoo, miten voi odottaa heti 100 prosenttisia tuloksia, kun kanssaihmistemmekin kanssa kommunikointi onnistuu hyvin harvoin 100 prosenttisesti, ja meillä on sentään yhteinen kieli — suomenkieli??!
Harjoitteleminen avaa kanavat ja antaa itseluottamusta. Hetken kuluttua huomaat, ettei se ollutkaan niin vaikeaa kuin kuvittelit… Ammattimaisesti toimivat eläinkommunikoijat pääsevät 80-90 prosentin tarkkuuteen, Trish huomauttaa vielä.
Jos sydämenkieli on sinulle uusi aluevaltaus, sinun on harjoiteltava sitäkin, aivan kuten muitakin vieraita kieliä!
Trish Scott on käyttänyt tätä opasta omilla eläinkommunikointikursseillaan ja hän on tarjonnut sitä kaikille ilmaiseksi jo jonkin aikaa. (Lähinnä syystä, että kirjan lopussa olevat linkit ovat vanhentuneet.) (Ne on jätetty suomenkielisestä versiosta kokonaan pois.) (Linkki Trishin uusille sivuille on mukana!) Olen enemmän kuin iloinen, että sain luvan kääntää tämän suomeksi ja antaa hyvän kiertää myös täällä olevien innokkaiden eläinystävien sydämiin.
Kuuntele sydäntäsi! Trish on aina luottanut oman, ja vain oman sydämensä ääneen, ja sillä pääsee yleensä elämässä hyvin pitkälle.
Nyt sinulla on mahdollisuus saada Trish Scottin ”Opas Kommunikointiin Eläinten ja Luonnon Kanssa – Matka Yhteyteen” sähköpostiisi PDF-tiedostona aivan ilmaiseksi!
Ja kun olet lukenut kirjan, voit aina lähettää (minun kauttani) palautetta Trishille kirjasta ja siitä, miten se on auttanut sinua sinun valitsemallasi polulla.

Lukemisiin – ja kääntämisiin.
Jos annat pikkusormesi eläinten viisaudelle, se vie koko käden.
M.O.T.
Lea a.k.a. Lumensilta
Tilaa e-kirja sähköpostiisi Lealta.


2 vastausta

  1. Liisa Leikola sanoo:

    Hei, ihanaa, haluan ehdottomasti lukea tämän! Kiitos kun olet tehnyt näin :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *