OLET UUSI SENIORILAPSI

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
23.12.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Teidän ei enää tarvitse noudattaa toisten ohjeita, ettekä haluakaan. Tietysti on aikoja, jolloin sivuutatte sisäiset ohjeenne luodaksenne iloa toisille. Sellainen on odotettavaa, sillä olette tulossa yhdeksi. Mutta enimmäkseen te ette teeskentele olevanne, kuka ette ole.

Olette astumassa uuteen vuoteen tuntien ”oikeutta” maailmassanne, kenties jostain epämukavuuksista huolimatta. Sillä olette löytämässä todellisen sisäisen voimanne, alkaen toimistanne ja tuntemuksistanne.

Tiedätte tunteistanne, oletteko oikeassa paikassa. Uupumus, raskaus tai jokin samanlainen epämukavuus ovat teille merkki, että te ette ole, missä haluatte olla. Sitä vastoin hauskuus, nauru tai onnellisuus merkitsee, että olette mukavuus- tai iloalueellanne.

Kenties uskotte, että olette aina kokeneet niin. Saanemme olla eri mieltä. Useimmiten sivuutitte epämukavuustunteenne toisten vuoksi. Nyt toimitte noiden epämiellyttävien tunteiden perusteella huolimatta siitä, mitä toiset haluavat.

Niin se on, että maailmasta on tulossa yksi, kaikkien näennäisestä riidanhaluisuudesta huolimatta. Menneisyydessä ykseys tai samanlaisuus perustui siihen, mitä yhteiskunta saneli. Nyt sisäinen olemuksenne luo ykseytenne. Koska kaikki ovat virittyneitä itserakkauteen ja rakkauteen, tämä uusi ykseys on hyvin samanlaista, mitä erilaiset laululinnut saavat aikaan. Jokaisella linnulla on ainutlaatuinen ääni, joka ei tunnu sopivan yhteen toisen linnun kanssa – kunnes se luo mitä upeimman harmonian. Ette ajattele: ”Pidän tuon linnun laulusta, mutten tämän linnun, joten ainoastaan toisen pitäisi pitää ääntä.” Sen sijaan pidätte arvossa eri lintulajien harmonioita, jotka luovat harmonisen kokonaisuuden.

Näin on ihmiskunnalla. Ainutlaatuiset yksilöt rakastavat itseään riittävästi luodakseen oman lankansa kudelmaan, tietäen, että se on yhtä tärkeä ja harmoninen, kuin mikä tahansa muu.

Enää teidän ei tarvitse sopia joukkoon, sillä nautitte ainutlaatuisuudestanne. Tietysti on niitä, jotka yrittävät pakottaa teidät omaan pieneen ”oikeuslaatikkoonsa”. Te ette enää sovi sinne, ettekä halua tehdä niin muiden vuoksi. Olette rakastava yksilö, mutta ette itsenne kustannuksella.

Kysytte ehkä, miltä yhteiskunta näyttää kaikkien ilmaistessa ainutlaatuisuutta, jota ei voi vielä kuvata. Yhteiskuntanne ei näytä enää harmaalta. Uusi yhteiskuntanne on monivärinen ja elävä, jokaisen yksilön luodessa kokemuksia, jotka antavat hänelle iloa.

Se on yleisempää maaolemisessanne, kuin oivallatte. Nimittäin ollessanne pieniä lapsia, ilmaisumuotonne ja toimenne olivat teidän. Kun teistä tuli osa yhteiskuntaa, räätälöitte ilonne siihen, mitä muut odottivat. Luultavasti osuitte sosiaalisten odotusten huippuun joskus teini-iässä. Tietysti 3D:ssä oli monia muita esimerkkejä, mukaan luettuna työpaikan ja perheen toiminnot. Mutta kokonaisuutena, ikääntyessänne vähensitte sitä samanlaisuusmäärää, jota odotitte itseltänne. Niin se on, että uusi ”sinä” on yhdistelmä pikku lapsen tietämistä ja senioriviisautta. Kumpikaan ikäryhmä ei häirinnyt yhteiskuntaa. Ja näin on teillä tästä eteenpäin.

Olette vapaa. Muutamana seuraavana päivänä alatte ilmaista uutta ”sinua”. Nimittäin tietämättänne olette muuttuneet nopeammin, kuin oletitte. Vaikka ennen vuoden 2019 loppua on vielä muutama energiakuuro lisää, olette jo alkaneet sopeutua uuteen ”sinuun” tavoilla, joita ei voi kuvata. Tietäkää vain, että olette riidanhaluisempi, kun oletitte, silloin kun muut yrittävät pakottaa teidät takaisin sosiaaliseen ”oikeuslaatikkoonne”. Vaikkette välttämättä keskustele uusista ajatuksistanne toisten kanssa, tekonne saattavat yllättää teidät.

Sallikaa itsenne olla, sillä olette lopultakin löytäneet aidon olemuksenne 3D-maan raskaudesta huolimatta. Aloittelette harmonioita, jotka ovat uusi maalaulu, jonka universumit kuulevat ja ne Maassa, jotka haluavat kuulla, sekä oma sisäinen olemuksenne. Olette todellakin uusi. Niin olkoon. Aamen.

———–

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien ”suodatintesi” läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja – suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

 

http://luxonia.com/viestit/59-brenda-hoffman/7901-23122019-olet-uusi-seniorilapsi