Nwo-blogista parit..

http://nwohavaintoja.blogspot.com/2021/01/paaministeri-sanna-marin-neuvotellut.html

tiistaina, tammikuuta 12, 2021

Pääministeri Sanna Marin neuvotellut Viron pääministerin kanssa rokotepassista

 

Näistähän ei vielä valemedia kerro, että Pääministerimme Sanna Marin on käynyt neuvotteluja viime päivinä Viron Presidentti Kersti Kaljulaidin kanssa rokotepassista, jota ilman et pääsisi enää tulevaisuudessa edes matkustamaan Helsingistä – Tallinnaan, jollei sinua olisi rokotettu. 

Tämä rokotepassi olisi digitaalinen ja se ladattaisiin älypuhelimeen. IT-yhtiö joka tämän kehittäisi on huhujen mukaan nimeltään GOFORE.

 

Baltic Guide sivusto kertoi tästä tapaamisesta vain näillä sanoilla, että siellä käytiin lävitse muun muassa turvallisuus- ja ympäristöasioita sekä Suomen ja Viron yhteisiä hankkeita.

Olisi melkoisen sekopäistä jos Viro ja Suomi alkaisivat kusemaan turisminsa päälle tuollaisilla keinoilla, koska sillä tehdään turismista taloudellisesti miinusvoittoinen.

 

Mutta tämä Suomen koko väestön rokotusintoilu johtuu siitä, että tämän korona vouhotuksen takana on aina Vatikaani. Sieltähän tämä korona keksittiin, koska coronam on Latinaa ja tarkoittaa kruunua. 

 

Kruunuchakra on espanjaksi Chakra Corona. 

Tämä on se ylin chakra, joka on nyt ihmiskunnalla maailmanlaajuisesti avautumassa ja sen nämä Vatikaanissakin vaikuttavat elitistit haluavat estää keinolla millä hyvänsä avautumasta ja siksi he keksivät koronavirus hysterian.

Sen takia tämä koronarokote on mRNA rokote, koska sillä rokotteella on tarkoitus hajoittaa ihmisen DNA, jotta tuon kruunuchakran aukeaminen saataisiin sillä estettyä.

DNA:n 12 säijettä ovat täysin aktiivisina yhteydessä jumalalliseen alkulähteeseen.

Sen jälkeen dualismi katoaa ja on vain ajaton ykseys.

****************************

sunnuntaina, tammikuuta 10, 2021

Trumpin jengillä on nyt kovat piipussa – Lapsikauppakeisarien päitä pistetään kohta vadeille

 

 

Donald Trumpin asianajaja Lil Wood pisti Twitteriin muutama päivä sitten niin kovaa settiä, että se sai nämä Jenkkien lapsikauppakeisarit (Eng. Child trafficking smuglers) paskomaan housuun ja sitten Twitter jäädytti Woodin tilin.

 

 

Wood kirjoitti Twitteriin, että seuraavan 10-14 päivän sisällä tulette oppimaan järkyttäviä asioita siitä miten monet USA:n hallituksen elitistit ovat touhunneet.

Lapsien kidnappaamista ja toimittamista eripuolin maailmaa pandemian aikoina.

Paljastukset tulevat kohdistumaan mm. seuraavien henkilöiden kohdalle Joe Biden, Barack Obama, Hillary Clinton, Nancy Pelosi, Mike Pence, Jeffrey Epstein, Bill Gates ja tuhansia muita.