Kanavoidut viestit

Neuvosto: TUNTEISTA / MUILTA SAAMANNE VIESTIT

04.02.2019, Katri Laitila

TUNTEISTA

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)
28.1.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

On esitetty kysymys teidän tunteistanne. Monet teistä ovat kokeneet tarpeettomia vaikeuksia juuri tämän asian kanssa tällä hetkellä. Sallikaa meidän helpottaa tätä vaikeuttanne. Tässä on kysymys.

”Millaista roolia tunteet esittävät tässä kokemuksessa – pitäisikö meidän välttää tiettyjä tunteita, vai ovatko ne kaikki osa oppimisprosessia?”

Aloitetaanpa toteamalla, että tunteenne ovat vain signaaleja. Kysytte, mistä ne ovat signaaleja. Ne osoittavat täsmälleen, miten paljon poikkeatte todellisesta itsestänne tai miten harmoniassa olette sen kanssa.

Saako kyseessä oleva tunne olonne tuntumaan hyvältä tai huonolta? Unohtakaa kaikki tuomitsevat ajatukset, onko tuo tunne itsessään hyvä tai huono. Se ei ole kumpaakaan. Se on tulos reaktiosta sisäiseen tai ulkoiseen ärsykkeeseen. Monta kertaa sitä kutsutaan ”laukaisimeksi”.

Siis jos tunne on vain indikaattori, mitä teidän pitäisi tehdä sillä? No, jos pidätte tuosta tunteesta, luultavasti päättäisitte reagoida samalla tavalla useammin. Ja kemikaalit joita se aikaansaa kehossanne, olisivat hyvin terveellisiä. Jos se ei tunnu hyvältä, nuo kemikaalit voivat pitkän ajan kuluessa johtaa terveyden heikentymiseen. Teitä palvelisi paremmin olla reagoimatta tuolla tavalla tai poistua tuosta ärsykkeestä.

Olette myös oppineet, että jotkut tunteet ovat huonoja. Esimerkiksi viha nähdään huonona. Viha on tavallisesti ulkoinen tarve suojella, mikä merkitsee, että ärsyke koskee jonkinlaista pelkoa. Onko huono asia suojella? Ei tietenkään. Mutta onko tämä rationaalinen pelko? Tai onko se jonkin entisen kokemuksen projisoimista nykyhetkeen? Onko se oletus, että tietää toisen aikomuksen, ja se saattaa olla hyvinkin virheellinen? Lisäksi, onko viha todellisuudessa vain persoonallisuuden reaktio, mutta hyvin syvä reaktio siihen, että omaa arvokkuutta on halvennettu?

Joka tapauksessa täytyy päättää, miten haluaa reagoida kokiessaan sitä. Vähemmän nautittavien tunteiden anteeksiantaminen olisi upea paikka aloittaa. Mutta älkää silloin laiminlyökö anteeksiantamista itselle, että teillä ylipäätään on tuo tunne.

Sitten on hyvin ymmärrettäviä tunteita, jotka eivät ole kovin nautittavia, ymmärrettäviä reaktioita tapahtumiin, kuten suru. Onko väärin tuntea näitä? Taaskin sanomme: ei tietenkään. Saatatte tuntea voimakkaasti jonkun rakkaan menettämisestä. Ja saatatte hyvinkin oppia myöhemmin, että vain hänen fyysinen olemuksensa menetettiin. Mutta se ei tee tuosta tunteesta väärää. Sitä voi olla erittäin vaikea ymmärtää, mutta yksi fyysisen ihmiselämän upeista eduista on kyky tuntea näitä asioita.

Siis sanomme sitä, että teidän ehkä kannattaisi nähdä tunteenne eräänlaisena opastusjärjestelmänä. Ne voivat auttaa teitä pitämään itsenne mieluisimmalla kehityskaarellanne. Etupäässä yllytämme teitä olemaan tuomitsematta itseänne niiden vuoksi. Nähkää, mitä ne voivat olla, ja käyttäkää tämä hyvin hyödyksi.

Hyvää päivän jatkoa.

———–

MUILTA SAAMANNE VIESTIT

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)
31.1.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Puhumme tänään viesteistä, joita saatte muilta, ja niihin liittyvästä erottelukyvystänne.

”Saamme paljon kanavointeja enkeleiltä, ylösnousseilta mestareilta ja galaktisilta, ja ne kaikki ovat melko positiivisia. Kuulemme myös Cobralta ja muilta galaktisista sodista. Cobra puhuu ”plasmatopletpommeista”, khimairoista ja draconiaaneista. Emme koskaan kuule mitään Cobra-juttuja enkeleiltä, ylösnousseilta mestareilta tai galaktisilta. Siis joko ne eivät ole totta tai te ette halua puhua niistä. Kysymykseni on a) ovatko kaikki Cobra-jutut totta tai osa niistä, ja b) jos se kaikki on totta, miltä tämä kaikki näyttää teidän näkökulmastanne?”

Tämä kysymys on vain yksi monista, joita on saatu muihin lähteisiin liittyen. Olet oikeassa. Emme vahvista, kiellä tai kommentoi mitenkään muita kanavia. Meidän vastuullamme ei ole sen tekeminen.

On erittäin todennäköistä, että monet näistä tuovat teille totuutta. On yhtä todennäköistä, että jotkut kertovat teille asioita, jotka saattavat todella ilmentyä, ja jälleen yhtä lailla jotkut ovat harhaanjohtamista tai pelkästään pelon lisäämistä. Meidän tehtävämme ei ole tässä käyttää erottelukykyä, se on teidän tehtävänne.

Tällä Neuvostolla on mandaatti, funktio. Emme ylitä sen rajoja. Olemme auttamassa, ns. opettamassa ihmistietoisuuden kasvusta ja evoluutiosta maailmassanne ilmaistulla tavalla. Osa sitä on kannustaa teitä käyttämään erottelukykyänne. Osa siitä on viitata jumalaiseen kykyynne ja vastuuseenne luoda se maailma, jossa elätte.

Elätte maailmassa, jonka olette luoneet. Tulette elämään maailmassa, jota luotte. Teidän täytyy käydä käsiksi tuohon tosiasiaan. Teille on kerrottu tätä ikuisuuksia. Olette päättäneet uskoa tai teidät on johdateltu uskomaan, että se ei ole totta tai mahdollista. Ja se vapauttaa teidät – tai näyttää vapauttavan teidät – vastuusta.

Tällä hetkellä maailmassanne näytetään teille, mitä olette luoneet ja minkä olette sallineet. Ja teille kerrotaan, mitä voitte luoda ja miten hyväksyä ja tehdä sen.

Tämä on maailmanlaajuista. Maailmanne on muuttumassa. Olette pyytäneet sitä. Teitä autetaan tässä muutoksessa. Mutta opitte, että te olette tuo muutos ja te olette muuttaja. Tietoisuutenne on kehittymässä korkeampaan tilaan. Todellisuutenne heijastaa sitä. Se on totuus. Se on laki.

Siis onko tämä totta? Onko tuo totta? Mitä tapahtuu? Kaikki nuo vastaukset ovat käytettävissänne, jos tiedätte, mistä ja miten katsoa. Annamme teille vinkin … jälleen … tuo vastaus ei ole ulkopuolellanne.

Mutta tärkeä asia kysyä – tärkein asia – on, minkä haluatte olevan totta. Minkä asioiden joita ehkä tapahtuu tai jotka ovat mahdollisia, haluaisitte olevan totta? Ihmiset luovat, ja te autatte luomaan oman tulevaisuutenne.

Meille tärkeä asia on, kuka olette, mitä olette ja miten saatatte kehittyä. Meillä ei ole mitään aikomusta kommentoida muuta informaatiota, paitsi sanoa, että tämä viesti saapuu maailmaanne kaikilla kielillä ja kaikissa yhteiskunnissa. On aika. Kiitos.

———–

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien ”suodatintesi” läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja – suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

 

http://luxonia.com/viestit/86-ron-head/7367-2812019-tunteista

http://luxonia.com/viestit/86-ron-head/7368-3112019-muilta-saamanne-viestit

 


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *