Yleinen

Natha Jay: AJATUKSIA AJATUKSISTA & KUNDALIINIAKTIVOINTIA

11.02.2019, Katri Laitila

AJATUKSIA AJATUKSISTA

Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
28.1.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

No, tämä on mielenkiintoista … Tiedämme kaikki, että ajatuksillamme on merkitystä elämällemme. Ajatuksemme ovat tarinoita, jotka muokkaavat elämäämme ja kokemustemme laatua. Mutta mitä tapahtuu, kun voimme kuulla kaikkien muiden ajatukset? Mitä tapahtuu, kun ihmiset ympärillä voivat kuulla synkät ja negatiiviset tuomitsemisemme? Siitä tulee äänekästä ja epämiellyttävää.

Useita vuosia olet pannut merkille suoran yhteyden ajatusteni ja tasapainoni välillä. Minulla diagnosoitiin hermostollinen sairaus, joka heikentää tasapainoa ja koordinaatiota (ataksia), joten tasapaino on minulla heikko kohta. Kun vatvon negatiivisia ajatuksia, se pieni tasapaino joka minulla on, lentää ulos ikkunasta. Se saa huomioni. Se myös liikauttaa ajatuksiani äkisti. On vaikeaa keskittyä tuomitsemiseen, kun on kaatumassa. Selviytyminen ottaa vallan, ja tarpeettomat ajatukset häviävät.

Muutamalla kuluneella viikolla tämä ilmiö on nopeutunut. En pysty enää vatvomaan. Jos pysyn negatiivisessa ajatusmallissa muutamaa sekuntia pidempään, maksan siitä. Se on, kuin joku työntäisi minua, eikä kehoni pysty kompensoimaan, joten kaadun. Se tuo tiedostamisen täysin uudelle tasolle, jota en ilmeisesti pystynyt löytämään omin avuin. Se on välitön varoitus ajattelun suistumisesta raiteiltaan. Tämä on itse asiassa mahtavaa monista syistä.

Minun täytyy myös mainita, ettei tämä ole rangaistus huonoista ajatuksista. Vanhassa toimintamallissa oli kyse ehdollistuneesta rangaistus- ja palkkiojärjestelmästä. Uudessa toimintamallissa on kyse tiedostamisesta ja muistamisesta. Tämä välitön palaute ajatusteni laadusta sallii tietoisuuden laajentua. Se antaa minun myös valita aikajanoja näyttämällä, mitä värähtelyä ylläpidän. Se on valtava juttu. Evoluutiorintamalla se valmistelee meitä telepatiaan. Kaikki upeita asioita minun mielestäni.

Ennen ihminen pystyi hautomaan negatiivisia ajatuksia vuosia, ennen kun ne ilmentyivät fyysisesti. Altistuttaessa pitkäaikaisesti negatiivisuudelle, fyysiset vaikutukset olivat tavallisesti kroonisia ja heikentäviä tai jopa kuolettavia. Nyt meillä on melkein välitön palautejärjestelmä … jos on halukas kuuntelemaan. Mahtavin osa on, että alitajuiset ajatusmallit keskeytetään. Se vaatii tavallisesti huomattavan määrän uutteruutta ja omistautumista, ja kuitenkin jotkut niistä ovat liian syvällä löydettäväksi. Ei enää.

Ajatukset joita sinulla on usein, saavat tietyn värähtelyn liikkeelle kehossasi. Siinä ei ole kyse hyvästä ja pahasta, positiivisesta ja negatiivisesta, vaikka nuo sanat ovat jokseenkin parhaita, joita voimme käyttää rajoittuneessa kielessä. Kyse on värähtelystä. Rakkaus on toisessa päässä, pelko toisessa, ja kaikki muu on asteikolla siinä välillä. Värähtely joka sinulla on kehossasi, harmonisoi sinut saman värähtelyn kokemuksiin ja ihmisiin. Näin valitsemme aikajanoja. Aikajanan valitsemisessa ei ole kyse toivomisesta – siinä on kyse taajuuden ylläpitämisestä. Tämä on tärkeä ymmärtää.

Kun minulle yhtäkkiä annetaan hälytys ajattelemisesta alemmassa värähtelyssä, universumi sanoo: ”Oletko varma, että haluat olla tässä?” Sitten minulla on tietoisuus ja vapaa tahto valita oma värähtelyni, aikajanani.

Kun kohtaan tämän valintatilanteen, teen kolme asiaa:
* muotoilen uudelleen asian, josta ajattelen negatiivisesti
* meditoin tai teen ho’opono’ponoa päästääkseni irti negatiivisuudesta ja
* teen mielessäni kiitollisuusluettelon palatakseni sydämeen.

Ajankohtaisena elämänkokemuksena, hiukseni leikattiin hiljattain todella huonosti. Tuntuu pieneltä asialta, mutta olen naurettavan suojeleva hiusteni suhteen, joten se aiheutti melkoista stressiä. Ensin muotoilin kokemuksen uudelleen: ”tehtiin hyväkseni”, ei ”tehtiin minulle” … Se sai minut ajattelemaan, mitä hiukset merkitsevät minulle, se muistutti minua (taas) kuuntelemaan intuitiotani, se muistutti minulle (taas), että on ok kasvaa yli ihmisistä jne. Toiseksi meditoin, mitä seurasi ho’opono’pono. Siinä visualisoidaan tuo ihminen tai tilanne ja kerrotaan sille: olen pahoillani, anna anteeksi, kiitän sinua, rakastan sinua. Tämä havaijilainen parannustekniikka on nopea ja tehokas. Kolmanneksi palasin sydämeen kiitollisuuden kera … Olen kiitollinen hiusteni nopeasta kasvusta, rakastan hiusteni terveyttä ja kestävyyttä, olen kiitollinen hoitavista hiustuotteista jne. Kuten sanoin, olen hyvin suojeleva hiusteni suhteen, joten tämä prosessi toistettiin useita kertoja viikon aikana, ennen kuin se meni todella perille. On täysin normaalia luiskahtaa takaisin vanhaan ajatteluun. Jatka vaan sopeutumista, kunnes se pitää.

Fokuksemme tuominen takaisin sydämeen ja värähtelymme rakkauteen avaa meidät telepatialle. Mitä jatkuvammin pystymme ylläpitämään hiljaista ja avointa sydäntilaa, sitä vastaanottavampi meistä tulee. Suositun uskomuksen vastaisesti, sydän ei ole tunteiden sija – se on tasapainopiste, luomistyhjiö. Lue täältä sydämestä. Telepatia on avoimen sydämen toimintaa. Kyllä, on aivan mahdollista saada tunnepurkaus avoimen sydämen myötä, mutta vain lyhyesti. Ehdotonta rakkautta alemmat tunteet alentavat lopulta taajuuttasi ja näin sulkevat sydäntäsi. Valitse tarkkaan, mitä vatvot.

Toisaalta muista aina kaksi erittäin tärkeää asiaa:
* Anna ihmisten olla, missä ovat. Kaikki eivät ole samassa paikassa polulla.
* Ole lempeä itsellesi. Opettelet uusia taitoja.
Kenenkään ei odoteta olevan mestari päivässä. Välittömän palautteen kera prosessi on nopeampi kuin koskaan, mutta on edelleen oppimiskäyrä. Tässä kohtaa omalla matkallani on tavallaan hauskaa ja jännittävää oppia uusia asioita. Mutta muistan selvästi halun ”olla jo” mieluummin kuin ”kehittyä joksikin”. Juonipaljastusvaroitus – koko elämässäsi on kyse kehittymisestä. Ylösnousemus on jatkuvaa kasvuprosessia. Hyvä uutinen on, että sinut on rakennettu tätä varten.

Siis enemmän kuin koskaan, valvo mieltäsi. Itsemestaruus on mielen mestaruutta. Ole tarkkailija, ja ajattele ajatuksiasi.

———–

*

KUNDALIINIAKTIVOINTIA

Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
6.2.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Onko chakroissasi kuumia aaltoja? Mitä seuraa kylmä aalto? Sitä tapahtuu, etkä ole yksin. Se on täysin erilaista kun ne kuumat ja kylmät standardiaistimukset, joita olemme kokeneet aiemmin. Nämä kuumat aallot keskittyvät ehdottomasti chakroihin, ja tunnet energian syöksyvän kehon läpi.

Kuumuus on melkein sietämätöntä. Tuntuu siltä, kuin tuli polttaisi sisältä käsin kaiken vanhan pois. Sitten energiasyöksy voi tuntua selkärangassa, ja veri syöksyy kasvoille, jalkoihin ja käsiin. En pysty nukkumaan tämän aikana. Se herättää minut useita kertoja yössä. Sitä tapahtuu sattumanvaraisina aikoina myös päivällä, mutta se ei ole aivan yhtä ärsyttävää silloin, kun olen jo hereillä.

Ymmärrykseni mukaan nämä ovat kundaliiniaktivointeja, joiden tarkoitus on siirtää ulos vanhaa ja tehdä tilaa uudelle. Olen uupunut tänään, koska viime yönä työskentelin koko yön korkeamman itseni kanssa integroidakseni nämä valokoodit. Työskentelen tavallisesti jonkun verran nukkuessa, mutta tämä tuntui kuin ylitöiltä. Hyvin paljon tulee sisään.

Hassu tarina … Yhdessä kohtaa keskustellessani korkeamman itseni kanssa, se aktivoi kurkku- ja sydänchakraani. Hyppäsin hereille kuumuudesta. Kun haparoin takaisin kehooni, kuulin yhden koirani läähättävän, ja toinen juoksi vesikupille. Tämä on planetaarinen ylösnousemus, ei vain ihmisen. Koirani muistuttavat siitä minulle koko ajan.

Uudet koodit ovat uusia geometrioita uuden kokemuksen luomiseen. Kaikki perustuu pyhään geometriaan, eikä maailmamme eroa siitä. On ollut paljon puhetta kehomme muuttumisesta hiilipohjaisesta kristallipohjaiseen, ja nyt näen, miten se on mahdollista. Tee sitä vähän kerrassaan, jottei järjestelmä pakahdu. Ylimääräiset myrkyt saavat kehon tekemään työtä kovemmin, jotta vanha siivotaan ulos. Oma järjestelmäni on melko hemmetin puhdas tässä kohtaa, mutta olen edelleen uupunut. Monet ihmiset ovat sairastuneet eri tasoilla, koska tämä päivitys on paljon ennestään koetellulle järjestelmälle.

Tapahtuu kaksi selvää asiaa. Ensinnäkin, koodeja vain tulee. Se on vain evoluutiota. Auringon toiminta ja kosmiset jutut ovat taitojeni ulkopuolella. Toiseksi, vapaalla tahdolla on merkitystä. Saamme päättää, haluammeko puhdistaa elimistömme ja tehdä evoluutiosta helpompaa vai emme. Voimme tukea vääjäämätöntä tai taistella muutosta vastaan. Juonipaljastusvaroitus – muutos voittaa aina.

Kuten sanoin, tämä tapahtuu kaikille Gaian luontokappaleille. Eläimet käsittelevät sen paremmin, koska ne eivät käytä myrkkyjä virkistyksenään, eikä niillä ole uskomuskätköjä puhdistettavana. Vapaa tahtomme sallii meidän muodostaa tarinoita ja purkaa niitä. Se sallii meidän käyttää kehoa tai tukea sitä. Eläimillä ei ole egoa, joten ne tekevät vain sen, mikä tuntuu oikealta (kuten juoksevat vesikupille yhdeltä yöllä).

En saarnaa, mutta muistutan, että sinulla on vaihtoehto. Haluan sinun vain olevan tietoinen, että nämä energiat tulevat sisään joka tapauksessa, joten valintasi liittyy siihen, miten käsittelet sen. Kyllä, on lisävaihtoehtoja, mestaruusvaihtoehtoja, kuten värähtelynsä harmonisoiminen korkeimman aikajanansa kanssa. Tämä on ensimmäinen valinta. Siitä riippumatta, mitä ajattelet kehon olemisesta temppeli, ei ole epäilystäkään siitä, että tietoisuutesi on täällä vain niin kauan, kun sinulla on fyysinen isäntä, kehosi.

Kiva osa on, että monet vanhat arkkityypit on puhdistettu kollektiivitietoisuudesta. Nyt on helpompaa kuin koskaan tehdä henkilökohtaisia muutoksia. Uhrimentaliteetti, riippuvuus, köyhyys, valtahierarkia ja monet muut ovat pudonneet. Nämä olosuhteet kestävät jonkin aikaa, mutta niitä ylläpitävät arkkityypit ovat poissa. Tämä merkitsee, että asiat jotka olivat ennen todellista kamppailua henkilökohtaisesti, ovat nyt helpompia. Vaikka olisit yrittänyt muuttaa jotain jo aiemmin, kokeile uudestaan. Uskomukset ja kaavat muuttuvat paljon helpommin tässä kohtaa.

Muista myös, että kaikki fyysisyys on yksi asia. Kun me tunnemme näitä aktivointeja chakroissa, Gaia aktivoi myös. Maanjäristyksiä, tulivuorenpurkauksia ja kylmiä kausia, voi hyvänen aika. Tunnemme kaikki kundaliinin heräävän … ja tunnemme energiasyöksyn. Meidät on rakennettu tähän. Olemme täällä ratsastamassa tällä aallolla. Lisää unta, lisää vettä, lisää tietoisuutta … Tajusit tämän!

———–

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien ”suodatintesi” läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja – suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

 

*

http://luxonia.com/viestit/143-natha-jay/7384-2812019-ajatuksia-ajatuksista

http://luxonia.com/viestit/143-natha-jay/7385-622019-kundaliiniaktivointia


Kommentointi on suljettu.