Kanavoidut viestit

MUUTAMA PITKÄ KYSYMYS LYHYIDEN VASTAUSTEN KERA

15.02.2019, Katri Laitila

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)
12.2.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tänään vastaamme lyhyesti muutamaan pitkään kysymykseen. Kysymykset ovat hyviä, mutta mielestämme pitkiä selityksiä ei tarvita.

Aloitetaanpa:
”Miten oikeasti päästetään irti ja luotetaan korkeampaan viisauteen tai yhteyteen ja opastukseen, kun meillä on jatkuvasti negatiivisia ajatuksia/ääniä, jotka tuntuvat hyvin äänekkäiltä toisinaan, mikä tekee erittäin vaikeaksi kuulla, tuntea ja luottaa mihinkään hyväntahtoiseen, mikä yrittää tulla läpi? Yritettyäni vuosia meditoida, olla luonnossa, käyttää kynttilöitä ja kristalleja, rukoilla, kuunnella korkeavärähteistä musiikkia … tunnen edelleen olevani yhteydetön ja hylätty.”

Olemme pyytäneet yleisiä kysymyksiä ja siksi annamme yleisvastauksia. Monet löytävät itsensä tästä risteyksestä. Ja on upeaa, että se on aiheuttanut turhautumista.

”Mitä upeaa siinä on?” kysytte. Se on saanut teidät kysymään. Useimpien tietoisuudessa energia rakentuu jonkin esteen taakse, kunnes tehdään läpimurto. Varoituksena on, ettei voi vain antaa periksi. Se ei merkitse, ettei koskaan selviäisi tilanteesta, vaan sitä täytyy kokeilla vaan uudestaan.

Sanomme pari asiaa tuosta umpikujasta. Ensinnäkin, tavallisinta on syvä tunne, että sitä ei voi tehdä tai se ei ole mahdollista sille, joka yrittää. Toiseksi, ja aivan yhtä yleinen on tunne, ettei ansaitse sitä.

Olemme puhuneet näistä ongelmista monta kertaa aiemmin. Lyhyt vastaus: ette tulleet tänne löytääksenne ongelmia, joita ette pysty ratkaisemaan. Uskokaa se! Ei ole mitään, mitä kuka tahansa kaikkeuden poika tai tytär ei ansaitse. Piste.

Seuraava kysymys:
”Ymmärrykseni mukaan monet meistä ovat käyneet aiemmin läpi planetaarisia ylösnousemuksia galaksimme muissa tähdistöissä (Plejadit, Arcturus, Sirius). Se on, ”mitä teemme”, ja odotamme (korkeampi itsemme) hyvin pitkän aikavälin evoluutiota noiden kokemusten perusteella. Kysymykseni on: miksi tämä toisto? Miksi periaatteessa sama prosessi ja samat sielut sen sijaan, että uudet ryhmät kokisivat sen ja toistoryhmät menisivät johonkin uuteen?”

Ei pidetä reiluna vastata kysymykseen kysymyksellä. Silti teemme niin. Miksi oletatte, ettei kaikkia noita mahdollisuuksia tapahdu? Toistoryhmät ovat vapaaehtoisia. Uudet ryhmät päättävät kokeilla uusia asioita. Ketään ei panna tekemään mitään. Äärettömässä universumissa on äärettömiä mahdollisuuksia.

Seuraava kysymys:
”Miksi hyvin monilla ihmisillä on terveysongelmia? Näiden joukossa ovat luusto-ongelmat, kuten osteoporoosi joka johtaa murtumiin. Liittyykö se kenties jotenkin valokehon aktivointiin? Itselläni on diagnosoitu tämä, ja minusta on kummallista, että hyvin monilla muilla on sama ongelma. Arvostaisin erittäin paljon, jos Neuvosto voisi käsitellä yksityiskohtaisesti näitä terveysongelmia. Se tuntuu olevan maailmanlaajuista valotyöntekijäyhteisössä.”

Emme tavallisesti puhu tämän luonteisista asioista. Meille se on ”viestin vierestä”. Sanomme kuitenkin seuraavasti. On roppakaupalla informaatiota, joka vastaa tähän. Teidän täytyy kuitenkin etsiä sitä, koska ette löydä vastauksia televisiosta tai sanomalehdistä. Se ei vaikuta ainoastaan valotyöntekijäyhteisöön. Teidän täytyy lopulta tietää, mitä on tehty ilmallenne, vedellenne, ruuallenne ja lääkkeillenne. Sanomme, että teidän ei pitäisi olla niin taipuvaisia, ja sitten on suurta apua sen aikomuksen ylläpitämisestä, että ne jotka ovat, onnistuvat muuttamaan asioita.

Seuraava kysymys:
”Onko mahdollista missata tilaisuuksia tai saavuttaa vähemmän, kuin tulimme tänne olemaan? Miten vähennän tällaista ajattelua/tuntemista? Miten pystyn erottamaan olemisen (liikaa) mukavuusalueella ja (hyvin tärkeän) itsehoidon?”

Olemme vastanneet äskettäin tarkoituskysymykseen. Lisätäänpä kuitenkin, että tuomitsette itsenne ja olette liian valmiita ajattelemaan, että voitte tajuta väärin. Ette voi. Voitte tehdä ennakoimattomia valintoja. Nämä johtavat myriadeihin mahdollisuuksiin. Se on hauskaa peliä. Mutta mikään mitä koskaan teette, ei mene hukkaan. Eläkää iloista elämää ja tietäkää, että se on aina ikuiseksi hyödyksenne.

Seuraava kysymys:
”Kaksikymmentäviisi vuotta opiskeltuani – ja tutkittuani ja harjoitettuani ja elettyäni – henkisiä perusprinsiippejä, olen edelleen epätietoinen, miksi ”itsen palveleminen vs. toisten palveleminen” -kaksinaisuustietoisuus jatkuu edelleen useimpien henkiseksi itseään nimittävien ihmisten keskuudessa?? Omasta perspektiivistäni katsottuna ei ole todellista kahtiajakoa, ainoastaan identiteettiero: ego-ihmiskeho-itse ”versus” henki- tai sieluitse. Eikö olisi siksi täsmällisempää todeta valintana ”itsen palveleminen vs. kaikkeuden palveleminen”, oma ihmisitse (ego, keho, yksilö) sisältyneenä (luonnostaan, eikö?) tuohon kaikkeuteen?? Jos olemme todella kaikki yhtä, todella osa kaikkea olevaista, niin miksi oma yksilöllistynyt ihmisitse pitäisi erottaa käsitteellisesti tuosta kaikesta, mikä johtaa ilmeiseen ristiriitaan näiden kahden välillä ja lopulta selvään työntöön kohti itsensä uhraamista tai marttyyriutta kollektiivin eduksi? Sillä se mikä hyödyttää kaikkeutta, hyödyttää myös yksilöä, joka on tuon kaikkeuden osa, eikö? Valitsen kaikkeuden palvelemisen (toisten palvelemisen sijasta) – tietäen, että minä ja Minä sekä kaikki hahmotetut ”muut” sisällymme yhtälailla tuohon kaikkeuteen! :)”

Lyhyt vastaus: hyvin neuvokasta. Olemme sanoneet yhtä paljon useamman kerran. Sanoisimme vain, että ihmiset oppivat ajan kuluessa ja käsitykset, jotka saattavat tuntua liian yksinkertaisilta nyt, ovat hyvinkin voineet olla käsittämättömiä aikanaan. Tiedätte sen, minkä tiedätte – se on totuus. Onnittelut siitä, mihin se on johtanut teidät.

———–

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien ”suodatintesi” läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja – suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

 

http://luxonia.com/viestit/86-ron-head/7392-1222019-muutama-pitkae-kysymys-lyhyiden-vastausten-kera


Kommentointi on suljettu.