Yleinen

MUISTETTAVA MARRASKUU

03.12.2018, Katri Laitila

Kirjoittanut Denise Le Fay (highheartlife.wordpress.com)
30.11.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Miten kaikilla menee ja miltä tuntuu intensiivisen 11-11-11-portin ja huomattavan kehityskaarimuutoksen kirkastamiskuukauden jälkeen? Vähän mustelmilla ja arkana sieltä täältä? Lisää merkittävän käpy- ja aivolisäkeremontoinnin ja -laajentumisen pääkipua ja painetta? Jonkin verran tilapäistä uusien koodien aiheuttamaa pahoinvointia ja huimausta? Ja ai niin, entä tämä uusi, odottamaton sisään-ja-ulos-ajasta -juttu? Ja lisääntynyt äkillinen sisään-ja-ulos-todellisuudesta -juttu? Joo, niin minullakin ja muuta.

Tiesimme, että marraskuu 2018 olisi jysäys, ja se taatusti oli ja on edelleen. Vain muutaman tunnin kuluttua on joulukuu 2018, ja se saa koko tämän 11-energiavuoden, mukaan luettuna eeppinen marraskuu, kalpenemaan vertailussa. Sillä ei ole merkitystä, olemmeko täysin sopeutuneet ja tottuneet nopeutuneeseen ruumiillistumisprosessiin ja viimeisimpään kollektiiviseen ylösnousemuskehityskaarimuutokseen, joka tapahtui tässä kuussa. Olemme vain tuntien päässä siirtymisestä tämän uskomattoman 11-energiavuoden viimeisen kuukauteen. Nimittäin enemmän ja korkeampaa tulee siirryttyämme joulukuuhun, ja sitten kaikki muuttuu taas dramaattisesti ylöspäin, kun siirrymme tammikuuhun 2019.

Listaan muutamia pääsivuvaikutuksia, joita minulla on ollut koko marraskuun 2018. Ja sitten jotkut niistä voimistuivat kovasti kollektiivisen ylösnousemuskehityskaarimuutoksen aikana, joka alkoi minulla sunnuntaina 18.11. ja jatkuu tänäkin päivänä, mutta ankarampana. Taas kerran, kilometrimääränne saattavat vaihdella tämän ruumiillistumisprosessin ja kehityskaarimuutoksen sivuvaikutusten osalta. Lisäksi monia näistä sivuvaikutuksista minulla on ollut – teillä on ollut – toistuvasti muutaman vuoden. Niistä tuli kuitenkin erittäin voimakkaita tässä kuussa, koska kehitymme nyt nopeasti sekä sisäisesti että ulkoisesti.

ANKARA PÄÄKIPU JA -PAINE – Minulla on ollut tätä vaihtelevasti vuodesta 1999, mutta koko marraskuun 2018 se oli voimakkuustasolla, jota en ole kokenut koskaan ennen. Se on tuntunut siltä, että Lähde on iskuporannut fyysistä kalloani hyvin fokusoidulla valolla ja laittanut lisää korkeamman taajuuden valo(fotoni)energioita hyvin määrätyille alueille päässäni, kuten käpy- ja aivolisäke. Nämä pää- ja kallokivut ovat aina uskomattoman täsmällisiä, kuin tapahtuisi jonkinlaista valoaivokirurgiaa. Se on luultavasti lähempänä totuutta, kuin tiedämme! Tarpeetonta kai sanoa, että fyysisesti se sattuu kovasti tapahtuessaan.

Marraskuun ensimmäisellä puoliskolla tämä täsmällinen pää- ja kallokipu siirtyi yhtäkkiä yhdestä paikasta päälaella kahteen pienempään paikkaan päälaella. Noin tunnin kuluttua se siirtyi toiseen paikkaan päässäni, pääasiassa pään yläosassa, mutta myös sivuille, sitten kallon alaosaan ja takaisin yläosaan jne.

Marraskuun toisella puoliskolla tämä jumalainen päänporaus- ja valonlisäysprosessi muuttui ja tulevia valoenergioita porattiin käpy- ja aivolisäkkeeseen, kummankin laajentuessa kovasti ja kykeneväksi säteilemään uusia korkeampia valotaajuusenergioita. Siis marraskuussa oli kyse minulla ja monilla teistä valo-osuuden dramaattisesta lisääntymisestä päässä ja aivojen umpieritysrauhasten – vanhan koulukunnan kruunuchakra ja otsachakra tai kolmas silmä – muuttumisesta täysin uusiksi, paremmiksi ja valtavasti laajentuneiksi ja monimutkaisemmiksi aivorauhasiksi, yhteen sopivien uusien korkeampien kykyjen kera. Tästä syystä olemme kokeneet äkillistä siirtymistä sisään ja ulos ajasta ja muita vastaavia asioita viime aikoina.

Jossain kohtaan marraskuun ensimmäisellä puoliskolla näin selvänäköisesti kuvan pienestä kvartsikristallirykelmästä käpylisäkkeessäni. Näin se ja ajattelin: ”Voi, katsos tuota, miten kiva minulla on siellä nyt.” Marraskuun toisella puoliskolla tämä pieni eteerinen kvartsikristallirykelmä oli kasvanut niin suureksi, että kaikki sen kärjet törröttävät nyt huomattavasti ulos kallostani kaikkiin suuntiin. Ei mikään ihme, että päähän ja kalloon on sattunut niin kovasti koko marraskuun. Kun näin, miten paljon tämä eteerinen ja symbolinen kuva oli kasvanut marraskuun ensimmäisestä puoliskosta, oivalsin, että tämä kuva edustaa minulla kolmatta kruunua tai alkua jollekin, minkä joulukuu 2018 ilmentää täydemmin. Evoluutioportaita.

VASTAAVAT SILMÄ- JA NÄKÖMUUTOKSET – Aivo- ja käpylisäkelaajentumisten vuoksi myös silmäsi ovat ehkä tulleet epäselviksi, epätavallisen kuiviksi ja/tai tunnottoman tuntuisiksi toisinaan. Olet ehkä myös nähnyt tuota tuttua valkoista usvamaista energiaa katsoessasi kotiasi tai muualle. Monilla on ollut tätä sivuvaikutusta vaihtelevasti vuodesta 1999 saakka, ja se liittyy jaksoihin, jolloin siirrymme energeettisesti korkeammille olemistasoille. Tyypillisesti fyysinen näkökykymme tulee epäselväksi ja/tai näkee valkoista sumua kaikkialla.

KORVIEN SOIMINEN JATKUVASTI – Tästä sivuvaikutuksesta on tullut niin tuttu, etten kiinnitä juuri huomiota siihen enää. Kun korvat alkavat taas soida, se merkitsee, että kohtaat korkeamman taajuuden valoenergioita ja ne vaikuttavat fyysiseen kehoosi ja kehittävät sitä.

ANKARA SISÄINEN KYLMYYS – Tätä sivuvaikutusta ei ole paljon, mutta sitä tavallisesti on, kun muutumme jälleen melko dramaattisesti. Kun astumme uusille korkeammille taajuustasoille sisäisesti ja uusiin tiloihin ulkoisesti, tunnemme usein melko äärimmäistä sisäistä kylmyyttä, jota mikään ei lämmitä. Minulla on sitä taas nyt, kun kirjoitan tätä, sekä noita vanhoja ylösnousemukseen liittyviä korkean sydämen jyskytyksiä. Teen tämän artikkelin kuitenkin loppuu, vaikka mikä olisi!

KOVASTI LISÄÄNTYNYT TARVE NUKKUA – Tämä sivuvaikutus on kovasti lisääntynyt koko marraskuun. Näin suurten uusien ruumiillistumis- ja kehityskaarimuutosten tapahtuessa meissä ja fyysisessä, energeettisessä ja valokehossa marraskuun aikana, monien meistä on tarvinnut nukkua mihin aikaan hyvänsä, pysyäkseen kaikkien näiden jatkuvien ja korkeamman tason muutosten mukana. Lisäksi on vain nopeampaa ja helpompaa ruumiillistaa ne ollessamme pois fyysisestä kehosta muutaman tunnin. Nuku, kun sinun tarvitsee, äläkä ole huolissasi tai tunne syyllisyyttä siitä. Usein minä en nuku paljon yön aikana, koska muita asioita tapahtuu, joten kun yhtäkkiä sammun päivän aikana fyysisen kehon käydessä läpi uutta suurta ruumiillistumismuutosta, niin nukun ja olen kiitollinen siitä!

HUIMAUS- JA HUONOVOINTISUUSAALLOT – Kun jatkamme tulemista enemmän ja korkeammaksi valotaajuudeksi, näiden kahden sivuvaikutuksen pitäisi olla melkein odotettavia. Tiedän, että joillain ihmisillä on paljon kovempaa huimausta kuin toisilla ruumiillistajilla, kun taas joillakin ei ole koskaan huonovointisuusaaltoja jne. Ole vain tarkkana, kun maailma yhtäkkiä liikuttaa sinua tai putoaa pois altasi jne. Istu tai makaa, kunnes voit liikkua taas turvallisesti.

KORKEAN SYDÄMEN JYSÄHDYKSIÄ JA LIIKKEITÄ – Useimmat meistä ovat kokeneet tämän sivuvaikutuksen monta kertaa näiden ylösnousemus- ja ruumiillistumisvuosien tai -vuosikymmenten aikana, mutta marraskuussa melkein kaikki on kovasti taas lisääntynyt. Koska siirrymme kohta kollektiivisesti vuoteen 2019, jonka energiat ovat kovasti kohonneet, ruumiillistajat ovat kokeneet voimistuneita sivuvaikutuksia.

Lisäksi silloin kun magneettikentässä on enemmän vaihtelua, omassa korkeassa sydämessäni on enemmän sisäisiä jysähdyksiä, hakkaamista jne. On myös lisääntynyttä itkemistä mistä tahansa, mikä liikuttaa minua tavalla tai toisella. Siinä kaikessa on kyse korkean sydämen laajentumisesta lisää sekä enemmän ja korkeamman valon ruumiillistamisesta sisällemme ja fyysiseen kehoomme.

LISÄÄ TODELLISUUDEN ÄKILLISEN HÄVIÄMISEN HETKIÄ – Tämä saattaa kuulostaa hauskalta, kunnes kokee sen. Silloin se on kuin: ”Minne kaikki meni?!” Olen kokenut tätä muutaman kerran marraskuussa, jolloin yhtäkkiä kaikki oli hetkessä poissa. Hetkessä maailmaa, taloani ja kaikkea tuttua fyysisessä muodossa ei ole siinä. Muutaman hetken jälkeen vanha tuttu ulkoinen todellisuus palaa, ja jatkat kuten tavallista, vilkaisten samalla toisinaan olkasi yli! Kaikki on mahdollista tästä lähtien, kanssaruumiillistajat, ja muutammehan tarkoituksella ihmiskollektiivia ja autamme koko ylösnousemusprosessissa ja jatkuvasti nostamme sitä vielä korkeammalle kaikkia varten, jotka ehkä lopulta haluavat kokeilla myös ruumiillistumista.

LISÄÄ ÄKILLISIÄ LINEAARISESTA AJASTA POISTUMISEN HETKIÄ – Olen kokenut monta kertaa siirtymisen sisään ja ulos lineaarisesta ajasta näiden ylösnousemusvuosien aikana, mutta marraskuu 2018 sai minut kuitenkin yhtäkkiä siirtymään pois lineaarisesta ajasta ja ”myöhemmin” siirtymään takaisin. Muistatko vuosia sitten, kun yksi tavallinen ylösnousemuksen sivuvaikutus oli unohtaa jokin puolen sekunnin päästä, kun oli ajatellut sitä? Ajattelit jotain ja nousit ylös hakeaksesi tai tehdäksesi sen tms., mutta ennen kuin otit kolme askelta, olit jo unohtanut, mitä olit tekemässä ja miksi. No, tämä on jotain samanlaista siinä mielessä, että useammat meistä poistuvat yhtäkkiä siitä taajuudesta, jossa lineaarinen aika on, ja löydämme itsemme sen ulkopuolelta.

En puhu nyt-hetkessä olemisesta, koska olen ollut siinä lisääntyvästi muutaman vuoden. Tämän kummallisen sivuvaikutuksen jota olemme kokeneet marraskuussa, on aiheuttanut viimeisin iso kehityskaarimuutos. Kaikkien muutosten vuoksi meissä ja kehossamme, päässä/aivoissa ja tietoisuudessamme, ja jatkuvien evoluutioportaiden ja kohoamisprosessin vuoksi, useampia ruumiillistajia on äkkiä nykäisty pois vanhasta alemmasta, mutta tutusta lineaarisesta ajasta, ja myös paikasta totta puhuen. Nauttikaa vain siirtymäkummallisuuksista ja -poikkeamista, älkää hermoilko mistään siitä.

LISÄÄNTYNYT VALOJEN, KUVIOIDEN, KOODIEN, ENERGIOIDEN JNE. NÄKEMINEN – Olen kokenut jaksoja, jolloin näen erilaisia energioita ja eteerisiä asioita, kuvioita, värejä, valoja jne. silmät avoimina ja suljettuna sekä luonnollisesti räpytellessäni. Näin ensimmäisen kerran värikkäitä sateenkaarikuvioita ja valokoodeja marraskuun toisella puoliskolla, kun räpyttelin normaalisti. Pesin käsiäni, kun näin tämän ja leikin sen kanssa. Pysyin näkemään sen vain räpytellessäni. Se oli uutta ja Uutta.

Se on jatkunut, että näkee enemmän uusia valokuvioita, koodeja ja muita energiamalleja ja värejä ja tietysti sen valon, jota SINÄ välkyt ulkoisesti ympärillesi, ja nyt sitä tapahtuu koska tahansa, olivat silmät auki tai kiinni tai räpyttelevät. Luulen, että tämä on vain yksi uusi sivuvaikutus jatkuvassa ruumiillistumisprosessissamme. Odota odottamatonta.

Jotain minkä olen hyvin selvästi ja tietoisesti kokenut näissä marraskuun energioissa ja muutoksissa, vertaan vieroitushoitoon, vaikken ole koskaan ollut sellaisessa. Kun olin näiden marraskuun ruumiillistumisprosessien keskellä, olin selvemmin kuin koskaan ennen tietoinen nopeista peräkkäisistä energia-askelista ja niiden automaattisista seuraamuksista tai sivuvaikutuksista. Oli uskomatonta olla tarpeeksi tietoinen havaitakseen tämän energeettisesti ja myös tapahtumat itsessäni ja fyysisessä kehossani. Se oli uskomatonta, fyysisesti tuskallista, sitten tunteellisesti ja psyykkisesti tuskallista ja suorastaan kurjaa, mitä seurasi loppuunsaattaminen, kirkastamisenergiaräjähdys. Helpoin tapa minulle ilmaista tämä on käyttää kokemustani siitä marraskuun toisella puoliskolla kehityskaarimuutoksessa.

Näin selvänäköisesti uuden valosykeaallon tulevan päähäni ja sitten alas korkeaan sydämeeni (rinnan yläosa). Tämä aiheutti välittömästi fyysistä kipua ja painetta päässä, kallossa, käpy- ja aivolisäkkeessä, kasvoissa, silmissä jne., sitten korkeassa sydämessä. Sillä hetkellä kun se tapahtui, tämä kehittyvä ruumiillistumisprosessi aiheutti minulle voimistunutta tunnetuskaa, turhautumista, vihaa, katkeruutta ja yleistä suuttumusta tietyistä asioista, jotka ovat ilmeisesti edelleen ”ongelmia” minulle. Tämä prosessi kesti yhden tai kaksi sekuntia: valo fyysiseen päähän, alas korkeaan sydämeen, ja tämä aktivoi automaattisesti jäljellä olevat jutut ja roskat, joita minulla oli tai on edelleen sisälläni. Tämä oli supernopea pum, pum ja viimeinen pum, mikä tapahtui niin nopeasti ja sellaisella voimalla, että se oli järkyttävää.

Tämän tapahtuessa minulle aikajanamuutoksen aikana, oivalsin, että jäljellä olevien alemman taajuuden juttujen melkein välitön aktivoituminen minussa oli hyvin samanlaista, miltä varmaan tuntuu, kun käy läpi huumeista tai alkoholista vieroittamishoitoa. On intensiivinen myrkynpoistovaihe, jolloin henkilökohtaiset demonit ”heitetään ulos” ja karkotetaan fyysisen tason myrkynpoistoprosessin avulla. Tämä oivalluksen tein käydessäni läpi tämän marraskuun hyvin intensiivisen kehityskaarimuutosvaiheen. Tämä muutos laittoi minut – ja sinut joka luet tätä – uudelle korkeammalle energia-, olemis-, todellisuus-, tietoisuus-, tiedostamis- jne. tasolle, joka paljasti välittömästi alemman taajuuden tunneroskaa, jota meidän kunkin sisällä edelleen on.

Tämä ei ole lainkaan uutta, ja juuri sitä olemme eläneet läpi ylösnousemusprosessissa vuodesta 1998–1999 saakka. Yhtäkkiä valoa tulee sisään, se vaikuttaa syvästi kaikilla tavoilla, on oireita ja sivuvaikutuksia sen vuoksi, ja viimeksi se on yhteydessä alemman taajuuden juttuihimme ja ongelmiimme jne. ja tämä aiheuttaa tunnetuskaa. Tämä pum-pum-pum-ylösnousemusprosessi vei ennen vuosia, sitten kuukausia, sitten viikkoja ja nyt vuoden 2018 lopussa se kestää minuutteja – hyvin intensiivisiä minuutteja, mutta vain minuutteja, jos olet rohkea ja halukas päästämään täysin irti! Kukaan meistä ei voi tehdä korkeampia ja korkeampia kehityskaarimuutoksia ja ruumiillistaa enemmän ja enemmän, kun vanhan, alemman taajuuden jäämiä on vielä sisällämme. Se on mahdottomuus. Tiedän, koska olen kokenut tämän kosmisen lain monta kertaa näiden ylösnousemusvuosien aikana. 100%:sti puhdas tai mahdotonta, monien fyysisten ja tunnepuolen lisäkipujen kera, joten luovu siitä kaikesta. Ei mitään – ja tarkoitan ei mitään – voi piilottaa tarkoituksella tai tahattomasti valolta. Ainoa mukava ja täysjärkinen paikka olemukselleni on nyt korkea sydän.

Erinomaista marraskuun muutosta, kanssaruumiillistajat ja kollektiivisen ylösnousemuksen ajajat. Lisää on tulossa joulukuussa ja sen jälkeen, ja jokainen kerros on nyt voimakkaampi ja nopeampi kuin edellinen. Kiinnitä huomiota siihen, mitä ikinä sinun täytyy nähdä, tuntea, tietää ja siksi parantaa.

Denise

———–

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien ”suodatintesi” läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja – suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

*

http://luxonia.com/viestit/99-denise-le-fay/7234-30112018-muistettava-marraskuu


Kommentointi on suljettu.