Muista MAADOITUS ja SUOJAUKSET

Hyviä ohjeita on netti pullollaan ja monilla omia hyviä keinoja ja kokemuksia. Hyvä on, että sinäkin löydät oman tyylisi  tehdä maadoitus ja suojaukset, itsellesi ja kotiisi.

Kiireisenäkin aamuna ehtii visualisoimaan maadoituksen; eli laita pitkät, paksut juuret jalkapohjista Äiti Maahan kiinni. Kaikkien maakerrosten läpi, ytimeen saakka, tiukasti kiinni siellä olevaan keskuskristalliin. Päivän mittaan voit parannella maadoitusta vaikka tömistelemällä jalkoja maahan tai vain vahvistamalla juuri-visualisaatiotasi 🙂 Äiti Maa antaa juuriasi pitkin vahvistavaa energiaa. Pysyt tässä, Nyt-hetkessä.

Kiireiselle löytyy myös pikasuojaus, eli SIUNAA – SUOJAA – VARJELE. Tämän voit rakkaudella pyytää ja osoittaa esim. henkioppaillesi tai Korkeammalle Itsellesi. Mikä sinulle sopii parhaiten? Tai Jumala, Universumi <3

Miksei tämäkin sopisi tähän.. Eräs nainen kertoi viestissä julistuksensa: ”En aio käyttää kehoani sairauteen, tuskaan tai vaivoihin”, kuten plejadilaiset neuvoivat monta vuotta sitten, ja se on palvellut minua hyvin.

Laitan alle jotain linkkejä/näytteitä, joita löytyi tähän hetkeen ja täydennän lisää myöhemmin.. Kannattaa kuitenkin etsiä esim. videoita youtubesta, itselleen sopivaa materiaalia, sen ilo ja harmonia kertoo paljon 😉

<3

***

***

Valkoisen Liekin Voima (löytyy tulostettavaa):

https://docplayer.fi/48135566-Maadoitus-ja-suojaukset.html

***

Maadoitus ja suojaukset

***

http://kultainenpiiri.blogspot.com/2013/01/suojaus.html

***

https://www.thuleia.com/suojaus.html

***

Tästä voit vaikka kopioida tekstit:

Näitä valopylväitä voi tehdä vaikka kaupan kassajonossa (jos on hyvä keskittymiskyky..;)) ja mieluiten näitä saisi laittaa mihin vaan, missä liikkuu <3 Kotona hyvä laittaa esim. eteiseen, jossa ihmiset kulkee, työhuone, makuuhuone ym.

VALOPYLVÄÄT

-Asetu sopivaksi katsomaasi paikkaan

-Maadoitu

-Pyydä paikalle Auttajasi ja Enkelisi

-Lataa Kristusenergia sydämeesi sanoen: Avaan sydämeni Kristusenergialle ja otan sen vastaan

-Pyydä, että Universumin/Jumalan valoenergia laskeutuu sinun chakrojesi kautta maapallon keskipisteeseen saakka. Odota tovi ja tunne, kuinka energia kulkee lävitsesi.

-Pyydä, että valopylväs laajenee parhaaseen mahdolliseen mittaansa

-Pyydä, että valopylväs auttaa kaikkia keitä se koskettaa

-Nauti hetki energiasta ja kiitä

-Pyydä chakrojesi tasapainotus

<3

VIOLETILLA LIEKILLÄ PUHDISTAMINEN

-Maadoitu

-Lausu: Minä olen Violetti Liekki, Minä olen Jumalan/Universumin tahtoma puhtaus (x3)

-Visualisoi Violetti Liekki esim. kämmeniisi tai tilaan, jossa olet, sitten siivoa

<3