Henkiset & Fyysiset Oireet,Yleinen

MARRASKUUN 2019 ENERGIAPÄIVITYS

04.11.2019, Katri Laitila

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
1.11.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Marraskuun pääteemoja ovat:
* hullusta tulee hullumpaa – olemme sairauden myrkynpoistossa; järjestelmän sairaudesta on tulossa selvempää.
* identiteettimuutos – henkilökohtainen ja kollektiivinen; voiman lisääntyminen ja suhteiden/roolien muuttuminen
* kuuntelemisen voima – itsensä ja toisten intuitiivinen kuunteleminen on nousussa; tietoisuudessa syntyy uusia säveliä ja uutta musiikkia, joita alamme kuulla.

HULLUMMASTA TULEE HULLUMPAA. Kun virityin pari päivää sitten marraskuuhun ja sen yli, tämä oli yksi viesti, jonka sain. Ulkoisen maailman hulluudesta tulee hullumpaa, joten jos pystyt aina hyväksymään omat tunteesi ja ajatuksesi ja erottamaan sen, mikä on omaasi, voit pysyä enemmän tasapainossa ja keskuksessasi ja kykenevämpänä osallistumaan siihen, mitä tarvitaan näinä aikoina.

IDENTITEETTIMUUTOS. Ilmeisesti monet meistä käyvät läpi tuota identiteettimuutosta tällä hetkellä. Siitä tulee marraskuussa voimakkaampaa ja äänekkäämpää kuin koskaan, ja se jatkuu kolmesta kuuteen kuukautta. Jotkut teistä astuvat nyt tähän suureen identiteettimuutokseen, ja se liittyy henkilökohtaiseen voimaanne (kuten mainittiin lokakuun energiapäivityksessä). Te jotka omistatte oman voimanne tai otatte sen, käytte kohta läpi jonkin identiteettimuutoksen. Se voi näyttää vain muutoksilta, mutta se voi näyttää myös valtavilta parannuksilta.

Sokerina pohjalla on KUUNTELEMISEN VOIMA. Silloin kun pystymme oikeasti kuuntelemaan toisia syvästi, saatamme huomata, että jonkun sanat sanovat yhtä, mutta hänen äänensävynsä ja energiansa sanoo ehkä jotain täysin muuta. Jokainen meistä voi joutua tuohon paikkaan, jossa olemme vähän epätasapainossa tai vähän pois keskuksestamme. Siis tee säännöllisiä tarkistuksia ja kuuntele tarkkaan omia vastauksiasi.

Kaunista kuukautta kaikille! Isoa rakkautta X
Lee

Koko energiapäivityksen voit katsoa täältä (englanniksi).

———–

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien ”suodatintesi” läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja – suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

 

http://luxonia.com/viestit/75-lee-harris/7811-1112019-marraskuun-2019-energiapaeivitys


Kommentointi on suljettu.