MAALISKUUN ENERGIAENNUSTE: LAHJAN LÖYTÄMINEN JOKA HETKESTÄ

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
5.3.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

(Editoiden puhtaaksikirjoitettu Leen videoviestistä)

Tällä hetkellä on taatusti korostunutta aikaa meille kaikille. Ja olen pannut merkille viimeisten neljän, kuuden kuukauden aikana muutamia malleja, joita ihmisillä on ollut yhteisenä kokemuksena.

Kuolema on ollut hyvin iso teema. Monilla kuolee rakkaita ihmisiä ympäriltä. Joillakin ihmisillä kuolee lemmikkejä. Ja sitten on yleinen kuolemateema maailmassa tietyillä alueilla, joissa koetaan enemmän konfliktia, kuin olemme tottuneet näkemään.

Ja toiseksi ympäristö – kaikki se, mitä näemme tapahtuvan ympäristössä tällä hetkellä ja se toiminta, mikä on hyvin selvästi tuhoisaa ympäristölle.

Kun siis ehkä kysyt, miksi olet tuntenut kohonnutta intensiivisyyttä elämässäsi (ja jollakin teistä se ilmenee levottomuutena), ei tarvitse katsoa kovin kauas ymmärtääkseen, että tähän on ärsykkeitä.

Ja tämä on usein konstikas alue meille mielessämme. Koska jos olet hämmentynyt jostain elämässäsi, hermostunut tai pelkäät jotain ja mielestä alkaa tulla yliaktiivinen, se johtuu siitä, että se reagoi levottomuuteen kehossa.

Kun tämä levottomuus kulkee ylöspäin kehossa, sinulla alkaa olla ajatuksia, jotka kiertävät – ajatuksia joita sanon usein ”mielen levottomuussilmukoiksi”. Näissä silmukoissa sinulla alkaa tulla pakkomielle yksityiskohdista ja asioista, joita tapahtuu.

Tästä syystä tunnistaessasi levottomuus- ja pelkokokemuksia, on todella voimallista ja tärkeää, että esität kysymyksen: ”Mitä keholleni kuuluu? Älä välitä, mitä mieli ajattelee siitä, mitä tapahtuu ulkopuolellani tai tuolla. Mitä keholleni kuuluu tänään?”

Ja vaikka monet ihmiset ovat puhuneet avoimemmista ja virtaavammista elämänkokemuksista joillain alueilla, monet käyttävät jokapäiväisestä elämästään sanoja ”intensiivinen” tai toisinaan ”haastava”.

Ja jos katsotaan profetioita, joita meille annettiin tuhansia vuosia sitten tästä ajasta historiassamme, sen piti aina olla myrskyisää ja haastavaa, mutta lisäksi te jotka olette siinä ymmärryksessä, että olemme sieluja, joilla on usein toistuvia kokemuksia tällä planeetalla, niin tästä syystä monet teistä viimeistelevät asioita tällä hetkellä – tai teistä tuntuu, että viimeistelette asioita.

Helmikuu oli siis erittäin voimakasta aikaa monille ihmisille puhdistamiseen tai yksityiskohtien muuttamisen liittyen. On myös teema, mikä on jatkunut pitkään ja missä näet ehkä unta elämäsi merkittävistä ihmisistä. Tai sinut ehkä heitetään arkielämäsi muistoissa vuoteen 2002 ja johonkin, mitä sinulle tapahtui silloin, ja sinulla on hyvin erilainen kokemus, kun tarkastelet ja tunnet sitä nyt.

Niinpä kun ulkoinen maailma muuttuu hyvin nopeasti, meitäkin kutsutaan muuttumaan hyvin nopeasti sisäisessä maailmassamme.

Ja yksi hyvin, hyvin iso teema, mikä tuli esiin suorassa kysymys- ja vastauslähetyksessä, minkä pidin kaksi viikkoa sitten Portaalissa (mikä on jäsenklubimme), oli pelko. Pelko oli hyvin selvänä jokaisen tutkassa.

Monet ihmiset puhuivat pelosta, mitä he tuntevat maailmasta, ja pelosta mitä he kokevat itsessään omaan elämäänsä ja terveyteensä liittyen.

Nämä ovat hyvin vallitsevia asioita tänä päivänä. Ne eivät ole haamuajatuksia. Minne katsotkin maailmassa, on yhtä paljon uhkaa kuin tukea sekä planeetalle että kaikkien täällä elävien toimeentulolle – ihmiset, eläimet ja muut.

Niinpä olen oppinut herkkänä ihmisenä, että hermostolla on taipumusta korostua, jos olet herkkä ihminen, tai sinulla voi olla tuo taipumus.

Jos voit työskennellä kehosi kanssa muutaman kerran päivässä, että pystyt palamaan keskukseen ja rauhoittumaan, näet itselläsi paljon enemmän virtausta ja paljon enemmän avautumista päivittäin.

Tämä on tärkeää, jotta olet hyödyllisempi energeettisesti ja käytännön tasolla sellaisille muutoksille, joita haluaisit nähdä maailmassa.

Yksi argumentti jonka näen usein internetissä, on: ”No, miksi itserakkautta? Koska jos rakastat itseäsi, niin miten kaikkien muiden rakastaminen?”

No, ne jotka ymmärtävät itserakkauden periaatteen, tietävät, ettet tule rakastavammaksi itseäsi kohtaan ja sitten itsekkäämmäksi toisia kohtaan. Itse asiassa vastakkainen on totta.

Sama pätee omasta energiakentästään huolehtimiseen näinä aikoina. Ja te jotka olette herkkiä, voitte tuntea paljon empatiaa ja paljon tuskaa joskus omassa kehossanne siitä kärsimyksestä, mitä näette tapahtuvan maailmassa.

Mutta jos joudut pois omasta keskuksestasi ja alat yhdistyä tuohon pelkoon ja kärsimykseen, olet horjuvassa tilassa. Jos pystyt näkemään ja kokemaan kärsimyksen ulkopuolellasi, mutta palaamaan sitten itseesi, missä voit olla tyyni, niin olet hyödyllinen tuon kärsimystilan transformoimisessa.

Koska pystyt ylläpitämään rauhan ja avoimuuden energiaa, mikä vaikuttaa positiivisesti niihin, jotka pelkäävät tai kärsivät.

Ja lisäksi ne jotka ovat tietoisia aktivisteja maailmassa ja jotka toimivat planeetan ja ympärillä olevien ihmisten puolesta, yrittäen antaa meille terveen ja kestävämmän tulevaisuuden, hyötyvät myös hermostostaan huolehtimisesta.

Jos sinulla ei ole mitään sellaista harjoitusta kuin jooga tai qi gong tai mitään muuta meditatiivista harjoitusta, mikä auttaa sinua energiakehosi kanssa työskentelemisessä päivittäin, ota muutama hetki päivässä ja kysy itseltäsi, miten sinulla menee, ja tarkista, miten stimuloitunut hermostosi on. Maailma on hyvin stimuloiva, kuten tiedämme.

Esimerkiksi te jotka olette Facebookissa, koette paljon stimulointia. En sano, että se on negatiivinen asia, mutta olen tietoinen siitä meidän kaikkien osalta. Nuorempi sukupolvi on kenties poikkeus, koska he syntyivät enemmän tähän elämäntahtiin.

Mutta useimmille meistä jotka emme tienneet internetistä varhaiselämässämme emmekä tunteneet sitä informaatio- ja omaksumisvauhtia, mikä meillä nyt on maailmassamme, niin jos lisäät yhteen kaiken informaatiotulvan mitä käsittelemme päivittäin, ja intensiivisyyden lisääntymisen planeetalla ja ympäri maailmaa, niin alat ymmärtää, miksi monet ihmiset horjuvat itsessään. Se on vaistonvarainen aistireaktio.

Pari asiaa, mitä voit tehdä. Voit käyttää upeita käsiäsi. Hermojärjestelmä rauhoittuu hyvin nopeasti kosketuksesta. Jos ajatellaan vauvoja, niin itkevä vauva rauhoittuu usein sylissä.

Siis aloita päästä ja aseta kädet lempeästi eri puolille päätä vasten. Tämä on erityisen tehokasta, jos huomaat, että sinulla on monia ajatuksia, koska ajatukset pyörivät kehon tuolla alueella.

Tue siis käsien kosketuksella päätäsi muutaman sekunnin – aluetta missä kaikki tapahtuu. Laita kätesi vain sinne muutamaksi sekunniksi tai minuutiksi – niin pitkäksi aikaa kun tunnet tarvetta.

Ja se auttaa kaiken energian keskittämisessä kehoon, kun se on ehkä alkanut kieppua toisten suuntaan tai reagoida kaikkeen, mitä maailmassa tapahtuu. Siirry sitten hartioihin. Laita sitten kädet rinnalle ja jatka kehoa alaspäin. (Videolla Lee havainnollistaa näitä liikkeitä.) Annan sinulle vain esimerkin tässä, mutta voit mennä kehossasi sinne, miltä sinusta tuntuu.

Ja kun teet tätä, kun alat tukea kehoasi ja päätäsi omalla kosketuksellasi, huomaat palaavasi takaisin omaan harmoniaasi.

5-10 minuuttia tätä kosketusharjoitusta on hyvin hyödyllistä, erityisesti jos sitä tehdään muutama kerta päivässä.

Monet ihmiset ovat viime aikoina singonneet pois keskuksestaan.

Tämä ei edistä selkeää päätöksentekoa, tämä ei edistä hyödyllisyyttäsi itselle tai rakkaille. Ja silloin kun olemme poissa keskuksestamme, meillä on taipumusta jatkaa vastausten etsimistä itsemme ulkopuolelta. Yritämme edelleen löytää ratkaisun tai tukea itsemme ulkopuolelta.

Mutta kyse on sisäisestä energiatilasta, mikä on sinussa. Ei tavallisesti ole ulkoisia ratkaisuja.

Ja jos ajatellaan sitä muutosvauhtia, missä olemme, siinä on paljon sisäistettävää. Sanoin ystävälleni yhtenä päivänä: ”Ei ole enää 80-luku.” Ja nauroimme kumpikin vähän hermostuneesti, koska ilmassa on tiettyä hermostuneisuutta siitä, mihin maailma on menossa.

Yksi asia mitä Z:t, joita kanavoin, ovat sanoneet minulle monta vuotta, on, että ihmisillä on usein tulevaisuudenpelkoa, erityisesti jos he ovat futuristeja.

Jos siis olet tottunut käyttämään selvänäköistä mieltäsi, intuitiotasi mahdollisuuksien katsomiseen, voit mennä johonkin tulevaisuuden skenaarioon ja se voi tuntua kamalalta.

Mutta totuus on, että menet siihen oikeasti tietämättä, miltä tuntuisi, jos saapuisit todella tuohon tulevaan todellisuuteen, mitä eniten pelkäät. Koska tämä keho missä olen, kokee tätä päivää, mikä on 4.3.

Jos siis murehdin todellisuutta vuoden päästä, en ole varustettu käsittelemään sitä, mitä tapahtuu silloin. Mutta siihen mennessä olen käynyt läpi kaikki muut päivät ja kuukaudet, jotka ovat energeettisesti valmistelleet minua, ja olen tottunut oleman läsnä olevassa hetkessä vuoden ja olen paljon parempi käsittelemään sen ja olemaan siinä.

Jos sinulla siis on paljon pelkoja tulevaisuudesta tai pahimmasta skenaariosta, tiedä, että sinun on palattava nykyhetkeen. Se on ainoa paikka, missä voimme todellisuudessa olla olemassa.

Viime viikon perjantaina yhden parhaimman ystäväni koira nukutettiin. Se oli hyvin, hyvin vanha ja sen oli aika lähteä, mutta en ole koskaan ennen nähnyt ihmisen tai eläimen kuolevan. Ja se sai piikin ja oli hyvin rauhallinen ja onnellinen lähtiessään. Se oli hyvin kaunis kokemus. Edellisen vuorokauden vietimme aikaa sen kanssa ja olimme läsnä sille. Ja olen tuntenut tämän koiran viisi vuotta ja elänyt sen kanssa kaksi ja puoli. Niinpä se vain nukahti, kun katselin sen lähtevän. Yhtenä hetkenä se vielä katseli ja viidessä sekunnissa se oli poissa.

Ja vaikka minun täytyy usein muistuttaa itseäni ja meitä siitä, että voimme kuolla koska tahansa (Z:n puolesta, jotka muistuttavat minulle, että ihmiselämä voi loppua tuosta vaan) ja siksi meidän pitäisi keskittyä olemaan niin kiitollinen ja niin aistivia ja elävä, kuin pystymme joka hetki, kuoleman näkeminen läheltä oli hyvin voimallista. Ja tiedän, että monilla teistä tätä katselevista on tuo kokemus ihmisten ja/tai eläinten kanssa.

Ja tietysti minulla oli sydänchakrahetki, jolloin se avautui nopeasti koiran kuollessa ja meillä kaikilla oli kyyneliä rakkaan olennon menettämisestä elämässämme. Aina kun joku rakas lähtee elämästäsi, energiakenttäsi muuttuu, annat sen mennä. Oli helpotusta sen puolesta, koska se ei enää kärsinyt, ja seuraavat pari vuorokautta olin hyvin tietoinen jokaisen sekunnin arvosta. Tämän jokainen aina sanoo, jos hän on nähnyt kuoleman.

Emme siis tiedä, miten kauan olemme täällä. Emme tiedä, miten kauan olemme täällä rotuna, emmekä tiedä, miten kauan olemme täällä yksilönä. Mutta jos elämme jatkuvasti kera halun ja toiveen olla täällä, jatkamme elämän luomista ja uudistamista parhaan kykymme ja sen korkeimman potentiaalin mukaan, mikä meillä on ulottuvillamme yksilönä ja planeettana.

Luulen, että monilla ihmisillä on tällä hetkellä voimattomuuden tunnetta, kun he näkevät asioita tapahtuvan. Mutta minua kehotetaan muistuttamaan meille kaikille ja itselleni, että se energia mitä ylläpidämme joka päivä, on erittäin voimakasta.

Siis jos esimerkiksi tunnet ahdistusta siitä, mitä Ukrainassa tapahtuu tällä hetkellä, tee, mitä minä tein yhtenä päivänä. Istu kotonasi ja ajattele tuota paikkaa, ajattele tuon paikan ihmisiä ja kuvittele rauha, ylläpidä rauhan energiaa noille ihmisille. Voit ehkä vaikuttaa maailman tilanteeseen paljon voimallisemmin, kuin voimme ymmärtää.

On asioita, joita voimme tehdä päivittäin ulkopuolellamme ja lähellämme olevien hyväksi. Ja tärkein asiaa meille kaikille tuon elämänvoiman säilyttämiseen on oppia, miten pysytään omassa keskuksessamme jokapäiväisessä elämässä.

Koska silloin kun lähdet pois keskuksestasi ja menet ihmiskaaokseen, menet siihen kurittomaan ihmisenergiaan, mitä on paljon nyt, sinulla on taipumus unohtaa vertikaali henkiyhteytesi. Ja se on meillä koko ajan, se on kiistämätöntä.

Jos siis elät ihmisenä tuon sisäisen vertikaaliyhteyden kera yhtä paljon kuin ulkoisen horisontaaliyhteyden kera, niin sinulla ei ole ainoastaan paljon rikkaampia kokemuksia, vaan saat usein korkeampia kokemuksia kaikessa vuorovaikutuksessasi joka päivä. Ja tiedämme kaikki, etteivät matalamammat kokemukset tunnu kovin mukavilta käydessämme niitä läpi.

Kutsuisin teitä kaikkia pysähtymään hetkeksi tämän viestin lopussa ja kysymään itseltänne: jos sinusta on tuntunut masentuneelta viime aikoina, niin miten sekaantunut tunnet olleesi toisten ihmisten matalampiin tiloihin, pelkoihin ja energioihin?

Ja voitko ottaa muutaman hetken joka päivä palataksesi takaisin itseesi.

Kysy itseltäsi, miten sinulla menee tällä kauniilla planeetalla, millä elämme, ja kysy itseltäsi, mitä haluaisit tehdä seuraavaksi – itsesi tai maailman hyväksi.

Paljon rakkautta kaikille. Toivottavasti teillä on mahtava kuukausi ja nähdään huhtikuussa.

———–

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

*

Lähde:

http://luxonia.com/viestit/75-lee-harris/4344-532014-maaliskuun-energiaennuste-lahjan-loeytaeminen-joka-hetkestae