Yleinen

LISÄÄNTYNYT UNITYÖ 2019 TIETTYJEN AIKAJANOJEN LOPETTAMISEKSI

17.03.2019, Katri Laitila

Kirjoittanut Denise Le Fay (highheartlife.wordpress.com)
12.3.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Vuodesta 2013 minulla on ollut jaksoja, jolloin olen pari viikkoa kerrallaan nähnyt monia unia, joissa minun täytyi ratkaista ongelmia, tehdä loppuun asioita, päättää tilanteita, lopettaa suhteita ihmisten kanssa, joita en tunne tässä elämässä, jne. Nämä jaksot unimaailmassa tuntuvat kuin ratkaisunhetkiltä, jolloin täytyy nopeasti lopettaa ja siivota vanhoja ongelmia, suhteita ja tilanteita vieraiden kanssa muilla aikajanoilla ja rinnakkaistodellisuuksissa, ja niillä tuntuu olevan vähän tai ei mitään tekemistä nykyelämämme ja sen ihmisten kanssa. Tiedän alitajuiset unet, ja tämä ei ole sitä, vaan liittyy ylösnousemusprosessiin ja maailmojen eroamiseen.

Vuoden 2019 alusta tämä pakollinen ja nopeatempoinen unisiivoustyö on kiihtynyt huomattavasti. Tähän mennessä sitä on ollut noin neljä kertaa viikossa, ja minulla on yössä monia unia, joissa kaikissa lopetan pitkäaikaisia tilanteita, suhteita, paikkoja joissa olen asunut (en tässä elämässä) jne. Jokainen näistä unista on tuntunut hyvin tärkeältä ja todelliselta, enkä kuitenkaan tunnista mitään niistä fyysisessä elämässäni tällä ylösnousevalla aikajanalla. Useimmat näistä unista ovat elämiäni rinnakkaisissa todennäköisyyksissä, ja ne täytyy nyt ilmeisesti päättää, koska ne eivät jatku uusille ylösnousseille aikajanoille. Nämä monet nopeatempoiset unisiivoamiset tuntuvat siltä, kuin muuttaisi vanhasta asunnosta tai talosta ja tarvitsisi nopeasti päästä eroon tavaroista, heittää tavaroita roskiin ja sitten siivota koko paikka perusteellisesti, ennen kuin lähtee ainiaaksi ja siirtyy eteenpäin.

On helppoa olettaa, että maailmojen eroaminen on pelkästään fyysinen ja lineaarinen prosessi, mutta se on ollut monimutkaisempi. Kaikki tässä ylösnousemus- ja ruumiillistumisprosessissa on ollut paljon monimutkaisempaa, kuin kukaan odotti. Olemme 2019 saavuttaneet kohdan, jossa monia aikajanoja monissa todellisuuksissa, rinnakkaistodellisuuksissa, entisissä elämissä jne. täytyy ratkaista, päästää irti ja lopettaa. Valtaosa niistä ei ylösnouse uusille orgaanisille ylösnousemusaikajanoille monista syistä, jotka eivät ole oikeastaan tärkeitä tässä kohtaa.

Muutamana kuluneena vuotena olen työskennellyt unissa yksin ja pienessä ylösnousemusvapaaehtoisten ryhmässä niiden muiden aikajanojen lopettamiseksi, jotka tiesimme negatiivisten muukalaisten ottavan hallintaansa jatkaakseen olemassaoloaan ja agendojaan tulevaisuuteen. Jos minulla tai jollain muulla näissä pienissä ryhmissä oli aspekti jollain noista aikajanoista, siirsimme ne toiselle aikajanalle, joka pysyisi vapaana kaikista negatiivisista muukalaisista tulevaisuudessa.

Tämä unityö on kuitenkin hyvin erilaista, mitä olemme tehneet todella kiihtyneellä tahdilla 2019. Tänä vuonna tehty työ on liittynyt muiden aikajanojen ja rinnakkaistodellisuuksien puhdistamiseen ja lopettamiseen, jotka eivät siirry uusille orgaanisille ylösnousemusaikajanoille. Tätä voi verrata siihen, että käy läpi vaateensa ja heittää pois ne, joita ei enää käytä. Kuulostaa sydämettömältä ja tavallaan kummalliselta – tiedän – mutta sitä on tapahtunut paljon tänä vuonna, mikä on yksi iso vinkki, että maailmojen eroaminen on 1) paljon monimutkaisempaa, kuin ymmärsimme, 2) tapahtuu nyt, ja 3) emme todellisuudessa tiedä, mitä tulee seuraavaksi ja miltä se näyttää ja tuntuu.

Siis jos sinullakin on ollut tänä vuonna paljon kummallisia unia, joissa lopetat nopeasti monia asioita monissa kummallisissa ja vieraissa paikoissa, monien ihmisen kanssa, joita et tunne tässä elämässä, tiedä, että se on yksi osa sitä, missä olemme nyt ylösnousemusprosessissa, ruumiillistumisprosessissa, maailmojen eroamisessa ja monien vääristyneiden aikajanojen ja rinnakkaistodellisuuksien lopettamisessa. Odota paljon lisää kaikkea epätavallista.

Ja lue myös kommentit saadaksesi perusteellisempaa informaatiota tästä.

Denise

———–

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien ”suodatintesi” läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja – suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

 

http://luxonia.com/viestit/99-denise-le-fay/7432-1232019-lisaeaentynyt-unityoe-2019-tiettyjen-aikajanojen-lopettamiseksi


Kommentointi on suljettu.