Linkkejä, Uutisia..

Mahtavia uutisia! Tämä lyhyt video kannattaa kuunnella! Yhdysvaltain Elintarvike- ja lääkevirasto FDA ei anna lupaa eikä hyväksy yhtäkään k*ronarokotetta ennen kuin ne täyttävät turvallisuus- ja tehokkuusvaatimukset!!!
***
Jatkona NN:n aiempaan selvitykseen: K-testipuikot ja maskit näyttävät sisältävän ”koukkuja” ja outoja kuituja, jotka voidaan sisäänhengittää suoraan keuhkoihin!
*
Centner Academy, yksityiskoulu Miamissa, on ohjeistanut henkilökuntaansa olla ottamatta k*rokotetta ainakaan ennen kouluvuoden päättymistä. Tarkoitus on suojella kouluyhteisöä. On ilmennyt uusia tietoja siitä, että rokotetut voivat vaikuttaa haitallisesti rokottamattomien terveyteen.
”Kymmenet tuhannet naiset kaikkialla maailmassa ovat viime aikoina raportoineet synnytyselimiin kohdistuneista haittavaikutuksista, jotka naiset ovat saaneet yksinomaan siksi, että ovat olleet läheisissä tekemisissä k*rokotteen saaneiden kanssa. Haittoihin lukeutuvat mm. epäsäännölliset kuukautiset, verenvuoto, keskenmenot, vaihdevuosi-iän jälkeinen verenvuoto, kuukautisten täydellinen loppuminen.”
Edellinen kommentti saa tuekseen lääkeyhtiö Pfizerin mRNA-rokotetutkimusprotokollan sisältämän varoituksen: saman hengitysilman tai ihokontaktin jakaminen rokotetun kanssa voi aiheuttaa rokottamattomille haittaa. Toisin sanoen: Lääkeyritys on tunnistanut aiheen huoleen – mahdolliset rokotteen haittavaikutukset voivat siirtyä myös rokottamattomille!!! Erityishuolenaiheena on noussut esiin rokotteen vaikutus hedelmällisyyteen ja lapsensaantiin.
Biologia tuntee todennäköisen/mahdollisen epigeneettisen, molekulaarisen mekanismin siihen, miksi rokotetut saattavat vaikuttaa rokottamattomien terveyteen. Selitys löytyy yllä mainitusta GMI:n artikkelista.

Kanadalaislääkärit puhuvat suunsa puhtaaksi ja antavat konkreettisia ohjeita nujertaa aito k*virus. Kannattaa varata kynä ja paperia valmiiksi ja kirjoittaa vitamiinimäärät muistiin.