Avaruus,Yleinen

LILITH,VENUS, TÄYSIKUU JA MUUTA!

01.09.2015, Katri Laitila

http://luxonia.com/viestit

*

Kirjoittanut Dana Mrkich (www.danamrkich.com)
31.8.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Paljon planeettoja ja pisteitä on ryhmittyneenä juuri nyt yhteen taivaalla, joten on yksi niistä erityislaatuisista päivistä, jolloin monet ihmiset taas kerran käyvät läpi omia ainutlaatuisia parantumis-, ahaa-elämys-, läpimurto- ja muutoshetkiään. Silloin kun kaksi planeettaa tai useampi on samassa asteessa taivaalla, se voimistaa tuon asteluvun ja noiden planeettojen energioita. Niiden vaikutuksen tuntee enemmän kuin tavallisesti. Tämä on erityisesti totta, silloin kun tuo relevantti asteluku on merkityksellinen sinulle henkilökohtaisesti. Siis, jos sinulla on tietty planeetta tai piste jossain alla olevassa asteluvussa syntymäkartallasi, käyt todennäköisemmin läpi jotain merkittäviä sisäisiä tai ulkoisia muutoksia tällä hetkellä.

Kalojen 6-8 astetta: Täysikuu ja Neptunus. Neptunus Kaloissa on tässä omassa elementissään vuoteen 2026 saakka, mikä innostaa luovuuteen, jumalaiseen tietoon ja mielikuvitukseen, joka saattaa tuntua tulevan toisista maailmoista. Täysikuu on ehkä aktivoinut tämän joissain teissä laukaisemalla voimakkaita tunteita siitä, mitä olet täällä luomassa tai tekemässä, tai olet ehkä saanut siihen liittyvän tunteen, ettet luo tai tee sitä, mihin sielusi kutsuu sinua. Neptunus Kaloissa voi vaikuttaa myös hämärtävästi ja tekee meistä hyvin päättämättömän … haluanko tehdä tätä vai tuota? Tämä vaikutus avaa hyvin monia vaihtoehtoja rajattomassa mahdollisuuskentässä. Valitse yksi kerrallaan ja etsi tapa maadoittaa tai ankkuroida se.

Tämä yhdistelmä voi houkutella ihmisen myös valitsemaan nopeammalta tai helpommalta vaikuttavan tien luovuuteen ja valaistumiseen eli huumeet, mikä ei ole lainkaan nopeampaa tai helpompaa, vaan välttämättömän alueen ohittamista, jonka yli on lopulta mentävä ilman ulkopuolisia aineita. Tämä täysikuu voi laukaista myös vanhan masennuksen tai hämmennyksen, jolloin kannattaa tehdä jotain päästäkseen pois päästä. Mene ulos, mene kävelylle aurinkoon, makaa ruohikolla, katsele rannalla, kokkaa jotain, istuta jotain, tee jotain jollekin toiselle. Kalat kukoistaa palvelemisessa.

Leijona 14-15 astetta: Voiii, Mars ja Venus painautuvat toisiaan vasten juuri, kun Venus valmistautuu kulkemaan taas suoraan, 40 vuorokauden sisäisen pohdiskelu- tai perääntymisjakson jälkeen. Jos siis olet tuntenut vähän etäisyyttä rakkaaseesi, saatat tuntea tulevasi (tai hänen tulevan) ulos luolasta. Jos olet tuntenut olevasi ikään kuin horroksessa ja piilossa maailmalta, saatat haluta nyt taas näkyä ja tunnet uusia energiapurkauksia, jotka innostavat sinua ryhtymään toimeen ja lähtemään maailmaan. Mars on ”nouse ylös ja menoksi”, kun taas Venus on kiireisenä kiillottanut omaa arvon ja arvoisuuden tunnettamme, joka voi nyt heijastua selvemmin ja aidommin omakuvamme ja sen kautta, mitä ja ketä vedämme puoleemme romanttisesti, tunteellisesti ja taloudellisesti. Kuninkaallisessa Leijonassa sinusta saattaa tuntua enemmän ja enemmän valtakuntasi kuninkaalta tai kuningattarelta – kuten pitäisi!

Vaaka 2-3 astetta: Mikä kolmikko – Lilith, pohjoissolmu ja Merkurius pitävät pyöreän pöydän kokousta! Lilith ja pohjoissolmu eivät tietenkään ole planeettoja, mutta ne ovat silti merkittäviä pisteitä kartallamme – kaksi suosikkiani. Pohjoissolmu haluaa ”asettaa kompassin” ja ohjata meidät taas kurssiin kohti sitä määränpäätä, mihin sielu haluaa oikeasti mennä. Lilith tekee asiat omalla tavallaan ja paljastaa kaiken anteeksipyytelemättä. Hänellä ei ole mitään ongelmaa oman varjonsa kanssa, ja harmi, jos sinulla on, koska hän tuo ulos kaiken, mitä olet yrittänyt pitää sisällä (omaksi parhaaksesi tietenkin!), erityisesti feminiinivoimaasi ja seksuaalisuuteesi liittyen. Hän on kuin Unelmatyötön Barbara Edenin tai ”Vaimoni on noidan” Samin tummahiuksinen sisar. Lillithiä on aina pidetty pahana tyttönä, mutta hän on vain sellainen, joka ei ota määräyksiä keneltäkään eikä purista itseään muottiin vain miellyttääkseen. Sinusta saattaa siis tuntua vähän kapinalliselta ja valmiilta astumaan enemmän kapinaenkeli-itseesi ja teet asiat vähän eri tavalla, mitä et ole ennen tehnyt tuomitsemisen, kritiikin, suunnitelmien sotkemisen jne. pelosta. Merkurius auttaa kommunikointitaidoillaan, perimmiltään antamalla trumpetin ja kannustamalla sanomaan, mitä tunnet haluavasi sanoa!

Astro.com-sivuilta saat ilmaisen syntymäkartan, jos haluat tarkistaa, missä nämä pisteet sijaitsevat omalla kartallasi.

———–

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien ”suodatintesi” läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja – suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.


Kommentointi on suljettu.