Yleinen

Kuukausihoroskooppi Joulukuulle 2018 & Planeetta Uuutiset

06.12.2018, Katri Laitila

Joulukuu 2018

Joulun Taikaa. Mars, joka etenee nyt varsin vauhdikkaasti Kaloissa, tapaa Neptunuksen joulukuun alkupäivinä ja rupattelee sitten, mitä rupattelee, Kauriissa varsin pitkään asuvan Pluton kanssa. Saturnus ja Jupiter ovat samoissa asteissa Jousimiehessä ja Kauriissa ja ovat valmiita jakamaan rakentavia ja todellisia muutoksia elämääsi, jos olet niitä valmis ottamaan vastaan. Parhaat hetket näihin elämää eteenpäin vieviin ja rakentavin muutoksiin on Merkuriuksen ja Venuksen ohittaessa tämä voimapari. Venus tekee sen kuun puolessavälissä ja Merkurius aivan joulun aluspäivinä, silloin kun Aurinko siirtyy Kauriiseen ja Venus kytkeytyy Neptunuksen voimiin. Uskoisin, että monella taikuri Merkurius loihtii mielenkiintoisen vuoden kohokohdan…

Tunnelmat joulukuun aikana tulevat varmasti vaihtelemaan erittäin voimakkaasti, sillä Mars, joka suuntaa oman riippumattoman energiamme käyttöä, on ensin Neptunuksen alitajuisissa tunnemaailmoissa ja siirtyy sitten Pluton tahtoa ja voimaa uhkuvaan vaikutuspiiriin. Joulunaika taas näyttäytyy suorastaan merkillisenä. Ehkä tämä kohtaaminen läheisten kanssa, tai miten ikinä tämän merkittävän vuoden sydänajan vietätkään, sisältää suuren sisäisen muutoksen. Intuitiivinen tunnelma tästä juhlasta on se, että oivallus oman elämän todella tärkeistä asioista syntyy syvän tunteen ja todellisen rakkauden kautta. Uuteen vuoteen mennään ihan uusilla eväillä.

Elämän yleistä, käytännöllistä puolta on nyt aika vaikea erottaa tunteiden ja rakkauden maailmasta. Kun Venus viihtyy koko kuukauden Skorpionissa, ovat sisäiset tunnelmat kovin vahvasti mukana kaikessa elämässä. Mars ja sen vapausvoimat toimivat myös tunteen alueella ja sitä kautta synnyttävät meidän voimamme ja halumme toteuttaa itseämme. Neptunus, joka hämmentää tunnesoppaa omalla tavallaan ja saa meidät vähän sekoamaan sukissamme, aiheuttaa sen, että kovin aktiivista tästä kuusta ei taida tulla. Skorpioneille, Jousimiehille ja Kauriille tämä kuukausi on varmaan kaikkein merkittävin ja merkillisin.

*

https://www.astro.fi/


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *