Yleinen

KUNNIASEREMONIA – MESTARIN OPPIARVO

26.06.2014, Katri Laitila

Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.com)
23.6.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

On hullua ajatella, että 2014 on jo puolivälissä … ja kaiken sen myötä mitä on herätetty, tunnustettu, vaihdettu ja muutettu sisällämme vuoden alun jälkeen, meidän tekee mieli kerralla murtautua ulos kotelostamme ja päästä jo uuden maan elämiseen, vaikka edelllleeeen todistamme suurta fyysistä ahdistusta.

Joulukuun päivänseisauksesta kesäkuun päivänseisaukseen monet meistä ovat omistautuneet yksinomaan massiiviselle sisäiselle harmonisointiprosessille, mikä vaaditaan henkilökohtaisen merkabamme aktivoimiseen – mikä käynnistää henki-itsemme laskeutumisen fyysiseen muotoon. Tämä harmonisoituminen ei ole ainoastaan moottori ruumiillistumisen takana, vaan se on myös nopeuttanut ytimen paljastumista jokaisen meidän elämässä, valmisteluna todellisen sieluitsemme esiintulemiseen.

Nyt kun olemme melkein ankkuroituneet uuteen todellisuusjärjestelmään, mikä on kaikkien niiden käytössä, jotka elävät rakkaudessa (ei-polariteetissa), päivänseisaus tuo meidät seuraavaan kaksiosaiseen inkarnaatiovaiheeseen, missä olemme seuraavat puoli vuotta ja kaksi täyttä vuodenaikaa ja integroimme vastasyntynyttä Itseämme elämäämme maan päällä … ja opettelemme, mitä merkitsee olla ”sieluutunut”, samalla kun herätämme elämämme jokaisen osan henkiin ja heijastamaan uutta kristalliydinrakennettamme.

Tämä koskaan ennen maan päällä kokeilematon yritys on perimmiltään se, minkä Plejadilaiset sanovat voimaannuttavan jokaisen meistä ”vapauttamaan jumalaisen armolahjan maailmaan laajemmin”, kun alamme kokea henki-itsemme lihassa ensimmäistä kertaa maan päällä. Vaikka tämä prosessi onkin vieras tässä elämässä, se on myös hyvin tuttu meille ydintasolla siinä mielessä, että pelkästään palaamme todelliseen (henki-)olotilaamme.

Armon jatkuva kehittyminen näyttää olevan toistuva teema päivänseisauksen jälkeen … eikä myöskään sellaisen armon, mihin olemme tottuneet. Siitä päätellen, mitä minulle näytetään, se ylittää kaiken, mitä olemme tunteneet aiemmin – kokemus mitä minulle kuvataan ”korkeimpana”.

On hengen sädehtivää, poreilevaa ja autuasta leviämistä, kun se herää henkiin sydämessämme ja soluissamme ja tihkuu hitaasti olemisemme jokaiseen osaan. Tämä uusi aistillinen elämänkokemus on se havaittava hehku, mikä aiheutuu Jumalan pyhän rakkauden alkamisesta. Tämä on vasta uuden elämän aivan alkua, kyllä, mutta se kajastava valo mitä säteilee nousevasta uudesta auringosta, muistuttaa selvästi Kotia, sitä rakkautta minkä väliaikaisesti kadotimme näkyvistä, kun kansamme ”lankesi armosta”. Siinäpä vasta näky huonoille silmille …

Ja vaikka viimeisin kaivuuprosessi on ollut pidempi, syvempi ja vaikeampi, kuin kukaan olisi mitenkään voinut olettaa, HYVIN paljon on selvitetty ja eheytetty sisällämme mahdollistamaan tämän valtavan uudestisyntymän. Tavalla tai toisella meidät kaikki on muserrettu taas kerran, mutta voidaksemme polttaa täysin kaikki jäljellä olevat siteet karmamenneisyyteen, se on välttämätön paha varmistamaan, että jalansijamme ykseydessä on tukeva. Sitten kun koko menneisyys on selvitetty sisällämme, se ei voi enää vetää meitä pois nykyhetkestä, todellisesta Kodistamme, missä olemme vapaita elämään täysin ykseydessä.

Te jotka olette vielä syvällä siinä, käsittäkää, että Wesak-jakso joka potkaisi esiin jäljellä olevan tiheytemme ja viipyilevät karmajätteet, loppuu myös tähän, mikä merkitsee tasaisempaa purjehtimista eteenpäin. Huhti/toukokuussa kävimme läpi merkittävän menneisyytemme lonkeroiden irrottamisen ja joissain tapauksissa selvitämme edelleen näitä energioita. Jos et tunne vielä helpotusta tuosta merkittävästä juurien kiskomisesta, tiedä, että on enää hetkiä jäljellä tässä loputtomalta näyttävän pimeyden tukahduttavassa taajuudessa – se on varmaa.

Kuulemani/näkemäni perusteella olemme edelleen imettynä tulevan jättimäisen rakkausaallon humahdukseen, millaisia en ole koskaan ennen tuntenut, ja sitten kun tämän energia huipentuu, se törmää rannoillemme eteenpäin pyyhkäisevän liikkeen ryöppynä. Sitten kun se vetäytyy, se huuhtoo tehokkaasti mereen kaikki aiemmasta elämästämme irronneet jäänteet. Minulle kerrotaan, että tämä on valtavan puhdistumissyklin ”merkityksellinen loppu”.

Minun mielestäni tämä merkitsee: nopeiden ratkaisujen aikaa pitkäaikaisiin (ydin)ongelmiin … ja sivutilauksena kauan odotettua täydentymistä, kiitos.

Tähtiolentojen mielestä tämä merkitsee: diplomimme saamisen aikaa!

[Suojattu osuus. Koko raportin ja kommenttien lukemiseksi katso jäsenyysvaihtoehdot ja -hinnat nettisivuilta.]

———–

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

*

luxonia.com


Kommentointi on suljettu.