KULMASTA KÄÄNTYMINEN – HELMIKUUN SUUREN MUUTOKSEN JÄLKEEN

Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)
Maaliskuu 2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Maaplaneetalla on ollut todella dramaattinen kuukausi eikä homma ole vielä ohi! Kun ajattelin, miten otsikoida tämän artikkelin, harkitsin nimeä ”Tsunamilla surffaaminen”, koska siltä se tuntui. Aalto toisensa jälkeen valtavan voimakasta aurinkoenergiaa tulee auringosta, testaa rajojamme ja vaatii meitä näyttämään taitomme ratsastaa auringon ja galaksin energia-aalloilla. Tämä on ollut erityisen aktiivista yhteysaikaa aurinkoenergiaan. Äskettäin ei ollut ainoastaan auringon napamuutos, vaan tällä aurinkomaksimi jaksolla on ollut myös ennätysmäärä auringonpurkauksia.

Nämä jatkuvat valoenergiapäästöt kantavat solaarivalokoodeja tai ohjeita maaplaneetan jatkuvaan evoluutioon ja ylösnousemukseen. Ne ovat olleet tärkeä vaikuttaja maataajuuden melkein loppuunsaatetussa uudelleenkalibroinnissa ja maapallon aikajanan täydellisessä muuttamisessa.

Se minkä olemme tunteneet hyvin intensiivisesti, on ollut 90 asteen käännös maapallon aikajanassa ja tuon suuntamuutoksen vaikutukset. Kuljimme ikään kuin tietä pitkin miellyttävä määränpää mielessä ja näkyvissä ja sitten yhtäkkiä navigaattori sanoi: ”Käänny vasemmalle, käänny vasemmalle”, ja niin teimme. Ja sitten huomasimme aivan yhtäkkiä, että edessämme on nyt täysin eri suunta, ja meillä näyttää olevan vähän tai ei mitään aavistusta, minne olemme menossa! Nousee äkkiä vielä myrsky ja auto keikkuu ja tärisee tuulenpuuskissa. Voimme olla vähän levoton, järkyttynyt ja uupunut. Mutta vain siihen saakka kunnes myrsky laantuu ja näemme, että uusi määränpäämme on vielä parempi, kuin ajattelimme!

Jokseenkin näin tapahtui. Korkeampi opastuksemme ja korkeampien itsejemme kollektiivi Vanhimpainneuvostona ja Maaneuvostona päättivät, että nykyinen aikajana tai aikaspiraali vei meitä edelleen uuden maailmanjärjestyksen tyyppistä todennäköistä tulevaisuutta kohti. Tämä ei ollut halutuin tulevaisuus planeetan jatkuvalle evoluutiolle ja ylösnousemukselle globaaliin harmoniaan ja ykseyteen kaikkien olentojen ja luonnon kanssa, ja niin kurssimuutos valtuutettiin korkeammalla tasolla, aina Galaktiseen neuvostoon saakka. Uusi kurssi toteutettiin Aurinkoneuvoston ja Solariksen valo- ja voimaräjähdysten avulla.

Tämä ilmentyy tietysti muutoksina maan päällä. Henkilökohtaisella fyysisellä tasolla monet ovat kokeneet intensiivisiä ylösnousemusoireita taajuusmuutoksiin liittyen ja merkittäviä elämänmuutoksia. Olihan elämäsi menossa yhteen suuntaan ja yhtäkkiä se muuttui! Sinulla on ehkä ollut selkeä visio siitä, minne olit menossa, ja sitten yhtäkkiä se näytti häviävän pois eikä sinulla ollut aavistustakaan, minne sinun pitäisi mennä tai miksi! Olet ehkä ollut yhtäkkiä vihainen ja ärsyyntynyt ja myös vähän pettynyt kaiken sen kovan työn jälkeen, mitä oli tehty tähän pisteeseen pääsemiseksi.

Mutta korkeammat valoneuvostot eivät olisi valtuuttaneet näin valtavaa kurssikorjausta, jos se ei olisi ollut ehdottoman tarpeellista ja korkeimmaksi parhaaksi.

Maapallo on nyt oikealla aikajanalla tai oikeassa aikaspiraalissa rauhallisen ja yltäkylläisen tulevaisuuden paljastumiseksi. Siltä ei ehkä näytä, ottaen huomioon sen pelon ja levottomuuden, minkä taloustilanne ja Ukrainan tapahtumat ovat synnyttäneet. Mutta nämä tapahtumat ovat motivaatio, mikä sallii maapallon yhteiskunnan murtautua uudelle vuorovaikutus- ja sosiaalistumistasolle.

On tulossa hyvin selväksi kaikille, että ”suuri harha” ja nykyjärjestelmän manipulointi on romuttumassa iäksi. Viidennen ulottuvuuden taajuus ei enää salli manipulointia ja tekopyhyyttä. Tulee myös selväksi, että maapallo on murtautumassa vapaaksi eliittiryhmien kontrollista ja sallimassa kansan demokraattisen tahdon todellisen ilmaisemisen. Tämä voi viedä aikaa, mutta se on tulossa! Demokratia on avautumassa ympäri maapalloa jollain tavalla.

Korkeampien valoneuvostojen mukaan tämä energia johtaa lopulta toisenlaisen, viidenteen ulottuvuuteen perustuvan yhteiskunnan muodostumiseen. Protestien ja vastarinnan jälkeen tulee uusien yhteiskuntayksikköjen muodostaminen, joissa ihmiset ottavat takaisin voimansa taloudellisilta ja korporatiivisilta rakenteilta ja alkavat jatkaa elämäänsä toisella tavalla toisessa taajuudessa. Tähän sisältyy vastuu omasta elämästä, omasta yhteisöstä ja maapallosta. Tapahtuu suuri jälleenyhdistyminen maan ja luonnon kanssa ja ihmiset muistavat alkuperäisen suunnitelman ja sen, miten eletään harmoniassa luonnon kanssa. Tästä syystä tarvittiin valtava 90 asteen muutos. Menemme nyt oikeaan suuntaan tällaisen tulevaisuuden ilmentämiseksi.

Mitä tämä siis merkitsee yksilöinä? No, jos olit jo tällaisella radalla, kenties mikään ei paljon muutu ja pystyt jatkamaan pienin säädöin. Toisille heränneessä valoperheessä se voi merkitä oman elämän ja työn totaalista uudelleenarviointia. Olet menossa uuteen suuntaan ja sielutarkoituksesi on ehkä juuri kalibroitu uudelleen sopimaan tämän uuden tarkoituksen kanssa. Saatat ajaa vertauskuvallisesti myrskyssä ilman selvää kuvaa siitä, minne olet matkalla. Mutta tiedä, että jos pystyt tyynenä, maadoittuneena ja sydämeesi keskittyneenä, kaikki selkenee ja alat nähdä uuden määränpään ihmeen ja kauneuden.

Se vaatii luottamusta, hyväksyntää ja kärsivällisyyttä. Kaikki on hyvin!

Ne jotka eivät ole heränneet, jatkavat Atlantiksen traumastressienergioiden esittämistä, kera katastrofipelkojen ja synkkien juonien ja apokalypsi nurkan takana. Tämä synnyttää valtavasti pelkoa, ahdistusta ja stressiä, minkä purkamisessa teidän valoperheenä täytyy auttaa. Et voi purkaa energiaa, jos jäät siihen kiinni. Todellinen tarve on olla tyyni ja keskittynyt sydämeen ja kyky olla valomajakka. Kuten arkkienkeli Mikael opettaa, meillä täytyy olla timanttivalo sydämessä ja meidän täytyy säteillä tuota voimakasta rakkauden ja myötätunnon valoa kaikille ympärillämme, jotta he voivat tuntea sen tyynnyttelyn, mikä tulee korkeammista ulottuvuuksista, valoneuvostoista ja enkeliulottuvuuksista.

Kyllä, olemme oikeilla raiteilla. Olemme menossa kohti valtavaa rauhan, rakkauden ja yhteistyön ”puhkeamista”: Siltä ei ehkä näytä nyt, mutta sitten kun pöly laskeutuu tämän valtavan tapahtuman jälkeen, olemme eri planeetalla. Se ei ole planeetta, mitä hallitsee yksi maa tai eliittiryhmä, vaan planeetta missä ihmiset ja maat alkavat tehdä yhteistyötä ”tasaisella pelikentällä” niiden ongelmien ratkaisemiseksi, joita maapallo kohtaa. Todellisten ongelmien – elinympäristön saastuminen ja tuhoutuminen, ruoka- ja vesiresurssien saanti ja biologisen moninaisuuden ja lajien menetys. Niiden ongelmien, miten palaamme elintapaan, mikä tukee kaikkea elämää maan päällä, ja jokaisen elävän olennon elämisoikeutta maan päällä.

Nämä ongelmat eivät ole ylitsepääsemättömiä. Me olemme aikaansaaneet ne ja me voimme löytää ratkaisun. Meillä on indigo- ja kristallilapsia auttamassa täällä ja meillä on maanhoitajat, vanhimmat ja valoperhe. Meillä on valoneuvostojen, enkelimaailmojen ja tähtikansojen tuki. Ei ole mitään, mitä emme voi saavuttaa, jos paneudumme siihen.

Olemme oikeilla raiteilla!

———–

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

*

Lähde:

http://luxonia.com/viestit/12-celia-fenn/4345-maaliskuu-2014-kulmasta-kaeaentyminen-helmikuun-suuren-muutoksen-jaelkeen