Terveys,Yleinen

Kirja-uutuus! Rokotteet ja vaiettu tieto – Elina Hytönen ja Kirsi Lohtaja

07.08.2018, Katri Laitila

https://www.booky.fi/image.php?id=9789526744926&size=noresize

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toukokuun lopulla julkaistiin kirja ”Rokotteet ja vaiettu tieto”. Kirjaa myy Booky: booky.fi ja sitä voi tilata osoitteesta tilaukset@booky.fi. Bookyn hinta on 34,90 euroa. Paksuutta kirjalla on noin 350 sivua.

Kirja on tulos vuosien selvitystyöstä ja sen syntyyn on johtanut meidän kirjoittajien oma tarve etsiä syvällisempää tietoa aiheesta. Kirjaamme on koottu tietoa rokotteiden sisällöstä, rokotehaitoista, haittojen syistä, rokotteiden ongelmista, haittojen salailusta, uudesta laista, keinoista vahvistaa immuunipuolustusta sekä hieman asiaa rokotevaurioiden ehkäisystä ja lievityksestä.

 

Lähes sata vuotta sitten lasten rokotukset aloitettiin maailmanlaajuisesti suuren optimismin vallassa: niiden piti poistaa lasten tartuntataudit muutamassa vuodessa koko planeetalta.

Nykyään useimmissa maissa väestöstä jopa 90–99 % on rokotettu, mutta lapset ja aikuiset eivät ole tulleet terveemmiksi. Tuhkarokko-, hinkuyskä- ja sikotautiepidemiat ovat arkipäivää rokotettujen joukossa, ja rokotukset levittävät poliotakin sinne missä sitä ei vielä ole, kuten WHO on myöntänyt.

Jotain hälyttävää tapahtuu lisäksi lasten ja nuorten keskuudessa. Lähes puolet alle 18-vuotiaista Yhdysvalloissa potee ainakin yhtä kroonista sairautta. Lasten riski sairastua krooniseen sairauteen on nykyään nelinkertainen heidän vanhempiinsa nähden, ja riski nousee nopeasti. Tämä on historiassa uutta. Oppimisvaikeudet, ylivilkkaus, astma, ruoka-aineallergiat, autoimmuunisairaudet ja koko väestön älykkyysosamäärän lasku ovat yleisesti tilastoitua
arkipäivää.

 

Tutkimukset liittävät nämä ilmiöt vakuuttavasti ennen kaikkea rokotuksiin, jotka mullistavalla tavalla ovat manipuloineet useiden sukupolvien immuunipuolustusta. Rokotteiden tehottomuudesta ja niiden aiheuttamista valtavista haittaepidemioista kuitenkin vaietaan, vaikka luotettavaa rehellistä tutkimusta on paljon ja tulee koko ajan lisää.

Miksi näin on, miksi rokotteet eivät toimi, miksi ne aiheuttavat sairautta ja kuolemaa, miksi vallitseva biolääketiede ei suostu panostamaan parempaan terveydenhoidon malliin vaan vaatii pakkorokotuslakeja, siitä ovat Elina Hytönen ja Kirsi Lohtaja halunneet kertoa tässä kirjassa.

*

Enemmän kirjasta:

Rokotteet ja vaiettu tieto – Elina Hytönen ja Kirsi Lohtaja

Toivon tämän tiedon olevan hyödyksi niille, jotka ovat kiinnostuneita rokotteiden turvallisuudesta.

Rokotukset ovat viime aikoina puhuttaneet paljon niin maailmalla kuin täällä meillä Suomessakin tartuntatautilakiuudistuksen myötä. Monissa maissa on parin viime vuoden aikana otettu käyttöön pakkorokotelaki tai lisätty erityisesti lasten rokotusvaatimuksia.

Menneet vuodet ovat osoittaneet minulle, että Suomen terveydenhuoltoviranomaisten jakama rokotetieto on kovin yksipuolista. Mielestäni jokaisella on oikeus saada tietoa tasapuolisesti niin rokotevalmisteiden hyödyistä kuin haittavaikutusriskeistä. Vasta tämän tiedon myötä syntyy todellinen valmius päättää, onko jokin rokote turvallinen juuri kyseiselle henkilölle vaiko ei.

Lapseni koululla, terveydenhoitajan työtilaan vievän oven toisella puolen, on juliste ”Tää on tyttöjen juttu!”. Kyseessä on ihmisen papilloomavirusrokote (kohdunkaulan syöpää vastaan) eli ns. HPV-rokote. Juliste muistuttaa minua siitä, mikä yhdistää sanat ’väsymys, pahanolontunne, heikkouden tunne, kylmät väreet ja kuolema’. Ne ovat rokotevalmistajan (Merck) pakkausselostetekstin mukaan yleisoireita, jotka voivat seurata HPV-rokote Gardasilia ja Gardasil 9:ää. Suomi vaikenee, mutta virallinen kuolindata (mm. USA:n VAERS ja WHO:n VigiAccess) tuntee asian.

HPV-rokote on monien riippumattomien asiantuntijoiden mielestä osoittautumassa yhdeksi maailman vaarallisimmista rokotteista. Monissa maissa se annetaan myös pojille. Tämä on mietinnässä myös Suomessa. Tässä on muutamia tuoreita linkkejä englanninkielisiin HPV-uutisiin.

Yhdysvaltalaisen senaattori Robert F. Kennedy Jr.  johtaman World Mercury Projectin artikkeli. Riippumaton ruotsalainen tutkija päätti selvittää, miksi kohdunkaulan syöpien määrä esim. Ruotsissa on lisääntynyt viime vuosina. Todennäköiseksi syyksi osoittautui HPV-rokote.

https://worldmercuryproject.org/news/hpv-vaccines-likely-contribution-to-swedens-spike-in-cervical-cancer

Gardasilin valmistajaa, Merckiä vastaan on nostettu oikeuskanne. Vakavat hermosto-oireet, sydänoireet, epileptiset kohtaukset, pyörtyminen ja kuolema ovat tyypillisiä HPV-rokotuksista aiheutuneita seurauksia.

https://worldmercuryproject.org/news/merck-accused-of-fraud-deceit-and-negligence-in-us-gardasil-case/

Tutkivan journalistin raportti: Merckin rokotetutkimus-skandaali.

http://www.jeffereyjaxen.com/blog/mercks-hpv-vaccine-research-scandal-gains-mainstream-attention

Uutinen tutkivan journalismin dokumenttisarjasta (HPV-rokotteeseen liittyen).

https://pressdispensary.co.uk/releases/c994294/vaccine-documentary-series-sacrificial-virgins-wins-australian-best-of-festival.html

Mm. koottua ja analysoitua tietoa koskien rokotetutkimuksia.

http://jeffreydachmd.com/2018/02/hpv-vaccine-greatest-medical-scandal-time/

Alumiini, elohopea, lipeä, formaldehydi, polysorbaatti, apinan munuainen tai keuhko, kuolleen naudan solut, lehmän veri, vauvan esinahan ja abortoitujen sikiöiden solut – nämä puolestaan ovat esimerkkejä ainesosista, joita käytetään rokotteiden valmistamisessa. Nämä elimistölle vieraat ainesosat kykenevät tutkijoiden mukaan vahingoittamaan terveyttämme monin tavoin. Kerrottakoon, että mm. seuraavien Suomessa käytössä olevien rokotteiden valmistuksessa on käytetty abortoitujen sikiöiden soluja: MPR-rokotteet, vesirokkorokote Varivax, A-hepatiittirokote sekä hepatiitti A-B -yhdistelmärokote Twinrix.

Nämä myrkylliset ja terveydelle haitalliset ainesosat tuovat tullessaan monia vaaroja. Haittoja kokevat etenkin geeniperimältään niihin alttiit sekä henkilöt, joiden puolustuskyky on jostain syystä alentunut.

Rokotteissa oleva alumiini esimerkiksi on maailman johtavien autoimmuunitutkijoiden (Yehuda Schoenfeld et al.) toimesta yhdistetty lukuisiin autoimmuunisairauksiin, neurologisiin häiriötiloihin sekä ruoka-aineallergioihin ja -yliherkkyyksiin. Alumiinia on lähes jokaisessa Suomessa käytössä olevassa rokotteessa, poikkeuksina rotavirus-, MPR- ja influenssarokotteet.

Niinpä minä peräänkuulutankin puhtaampia ja turvallisempia rokotteita.

Moni lienee kuullut, että autismin ja rokotteiden yhteydestä on kiistelty vuosikaudet. Yhteys on kuitenkin vastaväitteistä huolimatta todistettu moneen kertaan, viimeksi vuonna 2018. On tullut ilmi, että asian salaamiseen on osallistunut jopa Yhdysvaltain korkein rokotuksista päättävä terveydenhuoltoviranomainen CDC. Myös Suomen THL kiistää yhteyden. Miksikö? Rokotteet ovat miljardibisnes. Esimerkiksi senaattori Robert J. Kennedy Jr. on julkisesti puhunut tästä. CDC muuten omistaa ainakin 56 rokotepatenttia, joten sillä on oma kallisarvoinen lehmänsä ojassa. – Erityisesti MPR-rokotteella on vahva yhteys autismiin.

Suomen viranomaiset vaikenevat useimmiten siitä tosiseikasta, että tartuntatautiepidemioita ilmaantuu edelleen jopa sellaisissa maissa tai esim. kouluyhteisöissä, joiden rokotuskattavuus lähentelee 100 %:a. Yleensä epidemioista on syytetty rokottamattomia. Myöskään siitä ei ole puhuttu, että suuret annokset A-vitamiinia nujertavat tuhkarokon, ja suuret annokset C-vitamiinia auttavat niin tartuntataudeissa kuin verenmyrkytyksissäkin.

Rokotteiden tehottomuus on myöskin asia, josta mielellään vaietaan. Influenssarokote on tästä oiva esimerkki. Kuitenkin jopa Yhdysvaltain CDC (vastaa THL:ää Suomessa) on myöntänyt influenssarokotteiden tehottomuuden. Tosiasiassa vuosittainen influenssarokote heikentää immuniteettia ja lisää riskiä sairastua niihin influenssaviruksiin, joita rokote ei sisällä. Tunnen ihmisiä, jotka ovat saaneet ko. rokotteesta elämänsä pahimman flunssan. Kuitenkaan influenssarokotuksista ei ole luovuttu. Suomalaiselle ystävälleni, joka on kuin terveyden perikuva, tuputettiin influenssarokotetta jopa hänen ollessaan lähdössä Amazonian viidakkoon intiaanien keskuuteen…

Toukokuun lopulla julkaistiin kirja ”Rokotteet ja vaiettu tieto”. Kirjaa myy Booky: booky.fi ja sitä voi tilata osoitteesta tilaukset@booky.fi. Bookyn hinta on 34,90 euroa. Paksuutta kirjalla on noin 350 sivua.

Kirja on tulos vuosien selvitystyöstä ja sen syntyyn on johtanut meidän kirjoittajien oma tarve etsiä syvällisempää tietoa aiheesta. Kirjaamme on koottu tietoa rokotteiden sisällöstä, rokotehaitoista, haittojen syistä, rokotteiden ongelmista, haittojen salailusta, uudesta laista, keinoista vahvistaa immuunipuolustusta sekä hieman asiaa rokotevaurioiden ehkäisystä ja lievityksestä.

Kirsi Lohtaja

Kirjan kirjoittajien esittely

Elina Hytönen on filosofian maisteri, kirjailija, toimittaja sekä perinteisen kiinalaisen lääketieteen asiantuntija. Hän on kirjoittanut kaksi alan oppikirjaa, Lohikäärmeen lääketiede I ja II, ja toiminut yli 35 vuotta kiinalaisen lääketieteen akupunktuurikkona ja opettajana. Akupunktioasiakkaiden saamien rokotusten jälkeen alkaneet vakavat sairastumiset, pienen lapsenlapsen sairastuminen 1-tyypin diabetekseen ilman sukurasitusta, nuorempien sukulaisten neurologiset häiriöt ja oma sairastuminen reumaan poliorokotuksen seurauksena, olivat pohjana halulle perehtyä tarkemmin rokotteisiin ja niiden vaikutuksiin.

Kirsi Lohtaja on hoitoalan moniammattilainen, tietokirjailija ja fengshui-konsultti. Hänellä on mm. sisätauti-kirurgisen ja psykiatrisen sairaanhoitajan sekä perinteisen kiinalaisen lääketieteen ja akupunktion koulutus. Työkokemukseen lukeutuu myös viisi vuotta lastensuojelutyötä sekä vuosia sairaanhoitajana ulkomailla. Oman lapsen rokotereaktio ja moninaiset ruoka-aineyliherkkyydet saivat hänet etsimään syvällisempää tietoa rokotteiden turvallisuudesta ja ravinnon parantavasta vaikutuksesta.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *