Yleinen

Kesäkuu 2014 – Hengitysilmamme

19.06.2014, Katri Laitila

Kirjoittanut Solara (www.nvisible.com)
Ote kesäkuun 2014 raportista
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Toukokuu toi täysin uuden komponentin, mikä on ”paikoilleen loksahtaminen”. Vaikka olemmekin edelleen kiireisiä ja energia on edelleen intensiivistä, asiat yhdistyvät nyt täysin uusilla tavoilla. Se on kuin maagisen lukon kohtaamista tietokonepelisadussa. Kun kätketyt symbolit järjestyvät, ne valaistuvat, mikä saa lukon jotkut tapit liikkumaan ulospäin ja toiset sisäänpäin. Koko ajan monet renkaat ja sylinterit pyörivät ja loksahtelevat uusiin paikkoihinsa. Oikeat ihmiset yhdistyvät, siirrymme lähemmäs aitoa kotiamme ja aito tarkoituksemme paljastuu. Löydämme tarvitsemaamme apua. Uusia ovia avautuu. Meille esitellään ihmeellisiä uusia tilaisuuksia.

Koko vuoden monilla meistä on ollut vaikeuksia hengittää vanhan maailman ilmaa. Kaksinaisuuden ummehtunut ilma ei sisällä riittävästi ravintoa tai elämänvoimaa meille. Siitä puuttuu tarvitsemamme komponentti. Nyt jokin on huomattavasti muuttunut. Uuden maailman raikas ilma leviää enemmän ja enemmän ympäröivään maailmaamme. Ilma on paljon rikkaampaa kuin ennen. Nämä uudet energiat antavat meille aitoa ravintoa, mitä tarvitsemme eniten.

Uusi maisema syvenee ja laajenee mittaamattomasti. Kuulostaa ehkä kummalliselta, mutta uudessa maisemassa on äidinmaidon ominaisuus – jotain hyvin tuttua, äärimmäisen lohduttavaa ja täysin ravitsevaa. Kuitenkin uudessa maisemassa on samaan aikaan täysin uusia ja odottamattomia tekijöitä, mikä on superjännittävää!

Näitä uusia ja aavistamattomia tekijöitä paljastuu kummallisista uusista nurkista, joita emme nähneet aiemmin. Ne ovat täysin odottamattomia. Ne tulevat tunnetun kartan ulkopuolelta. Tämän vuoksi on tärkeää, että kun luomme uutta, jätämme aina tilaa tuntemattomalle.

Koska uuden ja aidon luominen vaatii meitä käsittelemään monia käytännön yksityiskohtia, tämä pakottaa meidät joko luomaan asioita uudella tavalla tai tavalla, mikä jättää aukkoja uuden tulemiselle. Opettelemme pitämään kaiken laajentuneena ja määrittelemättömänä, kunnes uudesta merkityksestä tai uudesta symboliikasta tulee selkeää.

Kesäkuu tuo merkittäviä tarkistuksia, kurssikorjauksia ja odottamattomia muutoksia. Kesäkuun muutokset nopeutuvat kovasti kuun loppua kohti. Syvälliset tarkistukset ovat välttämättömiä nyt, koska olemme lopultakin päästäneet irti epäröinnistämme syleillä täysin uutta ja aitoa. Emme halua enää roikkua kiinni vanhentuneissa mukavuusalueissamme ja tiedämme, että kaiken mikä sisällämme perustuu edelleen kaksinaisuuden harhaan, täytyy lähteä ja ainoastaan vilpitön aitoutemme kuulostaa todelta.

Tämän vuoksi uudelleenjärjestämme ja –kalibroimme itseämme jatkuvasti vanhalta tasolta uudelle. Tämä vaatii toistuvia tarkistuksia. Voimme kirjoittaa sähköpostin ja sitten yhtäkkiä kahden minuutin kuluttua oivallamme, että se mitä kirjoitimme, tulee vanhasta energiasta, joten meidän täytyy kirjoittaa nopeasti uusi, mikä tulee aidommasta paikasta.

Pitkittynyt siirtymäjakso mitä olemme käyneet läpi, on poistanut paljon vanhentuneita elementtejä. Useina kuluneina vuosina raivonneiden rovioiden jälkeen oivallamme, että myös jotkut hyvin vaalitut osamme puuttuvat. Ne ovat palaneet roviolla niiden elementtien kanssa, joita emme enää tarvitse. Nämä ovat sellaisia asioita kuin lohduttava yksinolo, hiljainen kommunikointi luonnon kanssa ja lempeä sisäinen rakastajamme, jotka olivat ennen kaikki suuria ravinnon lähteitä. Ihmettelemme joskus, palaavatko nämä ominaisuudet koskaan, mutta ne palaavat, enimmäkseen uudessa muodossa.

Uuden maiseman elävät värit eivät tule ainoastaan aina vain näkyvämmiksi, vaan ne värittävät elämäämme ja sitä, mitä teemme, mitä tunnemme, mihin keskitymme ja miten käyttäydymme. Nämä elävät värit tuovat mukanaan uusia palapelinpaloja, joita olemme odottaneet, jotta voimme asua täysin uudella tasolla.

———–

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien ”suodatintesi” läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja – suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

*

luxonia.com


Kommentointi on suljettu.