Kanavoidut viestit,Yleinen

KAIKKI ON MUUTTUMAISILLAAN

15.02.2019, Katri Laitila

Kirjoittanut Aluna Joy (www.alunajoy.com)
9.2.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Harvinainen sanasta-sanaan -lähetys Tähtivanhimmilta:

”Olette selviytyneet tämän inkarnaation ohjelmoinnistanne. Maavuosi antaa teille nyt elämän mittaisen kasvun. Ette ole koskaan ennen yrittäneet tätä prosessia. Kiidätte huimaa vauhtia saavuttaaksenne sen, mutta teitä tuetaan. Luonnon sääntöjä päivitetään ajankohtaiseen sykliin. Uudelleenharmonisointi on käynnissä.
 
Koko elämänkokemustanne mitataan uuden standardin mukaan. Teitä pidetään vastuullisena kaikesta, myös niistä asioista jotka loitte väärin ennen heräämistänne. Teitä harmonisoidaan uudelleen kaikkien niiden toimien vuoksi, jotka eivät voi mennä pidemmälle. Mutta teillä on vaihtoehto … Pysyä kurssissanne, jonka jo tunnette … Tai avautua sille mahdollisuudelle, että kaikki on muuttumaisillaan.”

Omia ajatuksiani ja näkemyksiäni …

Olemme saavuttamassa kriittisen pisteen: superherkkyys tunteille vs. kasvava empatian puute. Kumpikaan ei ole oikein tai väärin, vaan osa sitä harmonisointiprosessia, josta Tähtivanhimmat puhuvat.

Vanhemmat sukupolvet kasvoivat aiemman syklin ohjelmoinnissa. Tämä vanha ohjelmointi opetti meitä sivuuttamaan tunteemme tai väheksymään niitä ja antamaan voimamme pois. Tällä tavalla maailmamme loi väärin hyvin paljon. Meitä ei opetettu kuuntelemaan sydäntämme ja ennen kaikkea korkeampaa itseämme. Meidät saatettiin nähdä piittaamattomana tuona aikana. Tästä syystä ihmisten täytyy nyt palata aiheeseen ja siivota menneisyys.

Nuoremmat sukupolvet kasvavat nyt uuden syklin taajuuksissa, ja tämän vuoksi he arvostavat jokaista tunnetta. Saatamme kutsua heitä ”lumihiutaleiksi”, mutta ovatko he? Jos meidän on tarkoitus siivota se tiedostamattomuussotku, jossa maailmamme on tällä hetkellä, meidän täytyy tuntea ja kuunnella jokaista tunnetta, ja sitten saada itsearvostusta ja voimaantua toimimaan sen mukaan.

Tämä prosessi on haastava. Se saattaa aiheuttaa ahdistusta vanhemmissa sukupolvissa, koska he eivät ole tottuneet antamaan itsensä tuntea kovin paljon ja hyvin yksityiskohtaisesti … ja ennen kaikkea tuntemaan tukea toimiessaan tämän sisäisen totuuden mukaan.

Se on haastavaa myös nuoremmille. Se voi aiheuttaa hämmennystä ja sitoutumisen puutetta, ja heistä voi usein tulla maadoittumattomia. He pystyvät käsittelemään kaikki korostuneet tunteet, mutta heillä ei ole sitä viisautta, jota monien vuosikymmenten eläminen tuo. Luulen, että voimme auttaa toisiamme tästä harmonisointiprosessista läpi, jos voimme mennä sen henkilökohtaisen perspektiivimme ulkopuolelle, jonka kanssa kasvoimme, ja rakentaa sillan nuoremman supertietoisuuden ja vanhemman viisauden välille!

Liittyen siihen viimeiseen lauseeseen jossa Tähtivanhimmat sanoivat, että kaikki on muuttumaisillaan, meidän täytyy muistaa, että Tähtivanhimpien tietoisuus tulee paljon suuremmalta aikajanalta kuin me. Elinaikaisen kokemukseni mukaan Tähtivanhimpien kanssa työskentelystä, silloin kun he sanovat asioita, joissa on jokin aikajanaleima, kuulostaa siltä, että se voisi tapahtua juuri nyt tai se voisi merkitä ”huomenna”, mutta todennäköisimmin se merkitsee monia kuukausia tai jopa vuosia. Siis hengitä. Tämä muutos ei luultavasti tule yhdessä vilauksessa. Se olisi vaikeaa ihmisavaruuspukumme selviytymiselle. Universumi antaa meille aikaa sopeutua moniin tuleviin muutoskerroksiin.

———–

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien ”suodatintesi” läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja – suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

 

http://luxonia.com/viestit/52-aluna-joy-yaxkin/7390-922019-kaikki-on-muuttumaisillaan


Kommentointi on suljettu.